براساس پیشنهاد هرم هدف، کوچک کردن و یا تقسیم کردن اهداف بزرگ همانند، افزایش ترافیک سایت، افزایش نرخ تبدیل کاربر، افزایش فروش و ..، به اهداف کوچک باعث می شود که در نهایت، فرد به هدف اصلی خود دست پیدا کند. زیرا غالبا دستیابی به اهداف کوچک تر آسان تر است. شاید طبق تصور اکثر افراد این روش یک روش خسته کننده و طولانی به نظر برسد، اما در نهایت منجر به دستیابی فرد به موفقیت ها و اهداف بزرگ تر می شود.
در این مقاله، تکنیک هایی ساده برای جذب کاربر و تبدیل آن به مشتری، بررسی شده است با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.
عنوان محتوا، محصول و یا حتی عنوان صفحه سایت، یکی از مهم ترین ملاک ها در افزایش جذب مخاطب در وب سایت محسوب می شود. زیرا کاربران در سایت ها و یا نتایج گوگل، اولین چیزی که مشاهده می کنند، همان عنوان محتوا است. در نتیجه، انتخاب عنوانی مناسب برای محتوا، بیشترین تاثیر را روی ذهن کاربر دارد که در نهایت، این عنوان جذاب و مناسب باعث می شود که کاربران به کلیک روی لینک سایت ترغیب شوند. پس از آن نیز نرخ کلیک سایت افزایش پیدا می کند.
اما چگونه می توان یک عنوان جذاب و مناسب برای محتوا انتخاب کرد که کاربر با خواندن آن عنوان به کلیک روی لینک سایت ترغیب شود؟
مقاله زیر را حتما بخوانید:
با روش های تولید محتوا بیشتر آشنا شوید
شما می توانید در عنوان محتوای خود به طور مستقیم کاربر را مخاطب قرار دهید. این شرایط، به طور واضح آن چیزی را که در محتوا بیان شده است را به کاربر انتقال می دهد. به عنوان مثال، زمانی که فرد کلمه کلیدی مورد نظر خود را در گوگل جستجو می کند، انتظار دارد که محتواهایی مرتبط با آن چیزی که جستجو کرده است به او نمایش داده شود. در این صورت، اگر محتوای شما دقیقا پاسخگوی جستجوی کاربر باشد و عنوان مناسبی نداشته باشد، کاربر به مطالعه محتوای شما اهمیت نمی دهد.
در نتیجه، عنوان محتوای خود را در رابطه با موضوع آن به گونه ای انتخاب کنید که باعث ترغیب کاربر به مطالعه آن شود.
فرض کنید خودتان به عنوان مدیر سایت، پرسش مورد نظر خود را در گوگل جستجو می کنید. آیا در نتایج گوگل روی عنوان هایی که حس منفی به شما القا می کنند، کلیک می کنید؟ این مورد دقیقا همان مواقعی است که فرد از افعال و صفت های منفی در عنوان محتوای خود استفاده می کند.
شما می توانید با انتخاب افعال و صفات مثبت عنوان مناسب تر و جذاب تری را برای محتوای خود داشته باشید.
معمولا در برخی از محتواها از افعال عمومی مانند “است” استفاده می شود . اما در ادبیات فارسی افعال متنوعی در دسترس هستند که می توان به صورت متنوع از آنها استفاده کرد. در این صورت، بهتر است که فرد در عنوان محتوای خود از افعالی استفاده کند که باعث ترغیب کاربر به کلیک روی لینک سایت شود.
افعالی مانند امتحان کنید، کشف کنید و یا حتی یاد بگیرید از این دسته از افعال هستند. این افعال حس کاربر را ترغیب می کنند و در نهایت باعث افزایش نرخ کلیک سایت می شوند.
یکی از رایج ترین ترفندها که توسط اغلب مدیران سایت مورد استفاده قرار می گیرد، استفاده از اعداد در انتخاب عنوان مقاله است. طبق آمار، مقالاتی که در عنوان آنها از اعداد استفاده شده است، بیشتر از سایر مقالات باعث افزایش نرخ کلیک سایت می شوند. زیرا اکثر کاربران اعداد را متن ها ترجیح می دهند.
شما می توانید در عنوان مقاله، پرسشی را از کاربران مطرح کنید. با این روش حس کنجکاوی مخاطب تحریک می شود. زیرا معمولا اکثر کاربران مایلند تا سریعا به جواب مدنظر خود برسند و به همین دلیل بیشتر روی سایت هایی که عنوان محتوای آن پرسش مدنظر خودشان است، کلیک می کنند.
در این صورت، با طرح یک پرسش در عنوان مقاله، می توان نرخ کلیک سایت را به طور موثری افزایش داد.
انتخاب عنوان جذاب برای محتوا و یا حتی برای یک محصول، باعث افزایش شانس کلیک کاربر روی لینک سایت و در نتیجه آن، جذب مخاطب در وب سایت می شود. اما اگر عنوان مقاله با محتوای آن در تناقض باشد، فرد در اواسط و یا حتی در ابتدای مطالعه مقاله، دلسرد شده و از سایت خارج می شود. محتوای مقاله باید با عنوان آن در تناسب باشد که کاربر به یک مشتری و یا بازدیدکننده دائمی تبدیل شود.
در تولید محتوا، معمولا ارزشمندترین قسمت آن باید در ابتدا قرار بگیرد. زمانی که هدف نهایی فرد تبدیل کاربر به مشتری است باید در تولید محتوای سایت خود به نحوی عمل کند که مشتری درگیر مطالعه و بررسی محتوا شود. به صورتی که محتوا به قدری برای او جذاب باشد که تا انتها آن را مطالعه کند. اکثر افراد، به منظور دستیابی به این هدف، ارزشمندترین قسمت محتوا را در ابتدای آن قرار می دهند. ارزشمندترین قسمت محتوا می توانید چکیده محتوا و یا نکته اصلی و کلیدی آن باشد که مخاطب را در ابتدای راه جذب کند.
در ادامه تکنیک قبلی برای جذب مخاطب در وب سایت، شما می توانید به منظور جذب کاربر و تبدیل آن به مشتری، از تکنیک Bucket Bridgade استفاده کنید. طبق این تکنیک، شما باید از افعال و عباراتی استفاده کنید که کاربر را به خواندن ادامه مقاله ترغیب کند. عباراتی مانند، این تازه شروع ماجراست، احتمالا بارها این سوال برایتان پیش امده است و یا حتی جالب است بدانید، نمونه هایی از عبارات ترغیب کننده کاربر محسوب می شوند.
حتی شما می توانید یک پاراگراف را با طرح یک پرسش تکمیل کره و در پاراگراف بعدی، پاسخ آن پرسش را تشریح کنید.
تمامی این موارد، از موثرترین و بهترین شیوه های حفظ توجه کاربر محسوب می شوند اما این شیوه باید تا انتهای مقاله ادامه داشته باشد، تا توجه کاربر از هدف اصلی مقاله پرت نشود.
دکمه فراخوانی یا در اصطلاح سئو، Call to Action یکی از روش های تاثیرگزار در جذب کاربر و تبدیل آن به مشتری محسوب می شود. با استفاده از این روش، شما باید در محتوای خود از عبارات دستوری استفاده کنید تا کاربر به انجام یک عمل خاصی وادار شود. در این صورت، مزیت انجام این عمل خاص را نیز باید به آنها یادآوری کنید.
به عنوان مثال، به منظور دریافت هدیه همین حالا ثبت نام کنید، یک نمونه از Call to Action ها محسوب می شود که ممکن است در اکثر سایت ها نمونه این موارد را مشاهده کرده باشید.
در برابر، استفاده از کلمات خنثی در این تکنیک بی فایده است. کلماتی مانند ورود، ارسال و ادامه از نمونه کلمات خنثی محسوب می شود که ارزش دکمه های فراخوانی را از بین برده و عملا آن ها را بی تاثیر می کند.
گرچه در برخی موارد استفاده از افعال مجهول روی جذب کاربر تاثیرگزار است اما در اکثر مواقع استفاده از افعال مجهول منجر به نامفهوم شدن جملات و ترک کاربر از صفحه سایت می شود.
به خصوص در جملات طولانی، کاربران به منظور شناسایی فاعل دچار سردرگمی می شوند. معمولا کاربران در این شرایط، جمله را چندین بار می خوانند. در نهایت نیز، مطالعه مقاله شما را در اواسط آن رها می کنند.
شما می توانید قابلیت گفتگوی آنلاین را به سایت خود اضافه کنید. با این تکنیک در واقع برای کاربر سایت خود ارزش قائل شده اید. علاوه بر آن، هنگامی که کاربر در سایت شما به مشکلی برمی خورد یا سوالی برایش پیش می آید، می تواند با استفاده از این قابلیت از شما کمک بگیرد. در این مرحله، شما می توانید از مهارت های بازاریابی استفاده کرده و کاربر را به مشتری تبدیل کنید.
در نتیجه، پاسخگویی سریع و یا در دسترس بودن برای کاربران روی جذب مخاطبان تاثیرگزار است و باعث می شود که حس اعتماد برای کاربران القا شود. که در نتیجه آن نیز کاربر به مشتری و بازدیدکننده دائمی سایت تبدیل می شود.
در نتیجه تمام این تکنیک ها می توان گفت که استفاده از روش ها و راهکارهای سئو به تنهایی در موفقیت و توسعه کسب و کار موثر نیست. در صورتی که می خواهید نتیجه بهتری دریافت کنید، باید تکنیک های بازاریابی و نحوه رفتار با مشتری را رعابت کنید تا در نهایت بتوانید کاربران بیشتری را جذب کرده و آنها را به مشتری دائمی سایت خود تبدیل کنید.
لطفا شکیبا باشید ...