بچه برای تقویت ذهن چی بخورم؟
خوراکی تقویت حافظه چه چیز هایی هستند؟ برای تقویت ذهن چه بخوریم؟ برای تقویت حافظه کودکان چه بخورند؟ برای فراموشی چه بخوریم؟ چه چیزی برای تقویت حافظه خوب است؟ همه این ها سوالاتی است که برای رسیدن به پاسخ آن ها در این مقاله حضور یافته اید و میخواهیم در مقاله خوراکی های تقویت حافظه به معرفی مواد غذایی بپردازیم که هر یک از آن ها میتواند قدرت ذهن شما را چندین برابر بکند. قبل از این که خواندن این مقاله را شروع کنیم، بهتر است که یک نگاهی به سرفصلهایی که قرار است با آنها آشنا شویم دشته باشیم. این کار ذهن شما را آماده میکند که بهتر این مسائل را یاد بگیرید.
قبل از این که برویم سراغ خواندن این مقاله، توصیه میکنم که حتماً به این نکات درباره راههای تقویت حافظه گوش کنید. در خواندن مقاله کمک به سزایی خواهد کرد و میتواند تغییرات خوبی را برای شما رقم بزند.
تعریف حافظه
هنگامی که در مورد حافظه صحبت میکنیم ممکن است در نگاه اول به یاد منبعی بیفتیم که تمام خاطرات ما در آن ذخیره میشود. شما هرگاه که به خاطرهای نیاز داشته باشید، آن را از منبعاش و یا همان حافظه فراخوانی میکنید. با نگاهی دقیقتر در مییابیم که ما به همه خاطرات و اطلاعاتی که در زندگی تجربه کردهایم دسترسی نداریم.
حافظه نوعی فعالیت ذهنی است که به ما امکان میدهد حالات خودآگاهی از قبیل لذات، دردها، تمایلات، خواسته ها، احساسات، دریافت های حسی، اندیشه ها و قضاوت ها را حفظ کرده و آنها را مجدداً در ذهن خویش بازیابیم. حافظه امکان بازشناسی و مراجعه به گذشته را به ما میدهد.
برای مثال من خاطرات اولین روزی را که به محیط کار جدیدم رفتم، با تمام جزئیات و احساسات آن روز به یاد میآورم ولی شماره تلفن فروشگاهی را که دیروز با آن تماس گرفتم به یاد نمیآورم. وقتی به گذشته نگاه میکنیم و خاطراتمان را مرور میکنیم آنهایی را به یاد میآوریم که برایمان مهمتر بوده است.
مغز ما به گونهای طراحی شده که اطلاعات کم اهمیت را حذف میکند. اگر همه خاطرات در مغز شما نگهداری میشد، الان انباری از داده های غیر ضروری را در سرتان حمل میکردید. شاید گاهی از این همه اطلاعات اضافی عصبی میشدید و نمیتوانستید خاطرات را به درستی بازیابی کنید. اما اگر میخواهید همه چیز را خیلی بهتر یادآوری کنید، حتماً مقاله تقویت حافظه را مطالعه کنید.
انواع حافظه چیست؟
در این مطلب سعی کردیم انواع حافظه را بیان کنیم تا بتوانیم با شناخت همه آنها به راحتی از آن ها استفاده کنیم. مطمئناً شناخت بهتر انواع حافظه کمک بسیار خوبی به ما میکند تا بدانیم که حافظه برتر ما کدام است و بتوانیم از آن استفاده بهتری داشته باشیم. برای حافظه از لحاظ زمانی و زیستی تقسیم بندی های گوناگونی وجود دارد.
حافظه بلند مدت و کوتاه مدت
حافظه کوتاه مدت که حافظهی اصلی یا فعال نامیده میشود، حافظهای است که در مدت ۳۰ ثانیه تا چند روز تولید میشود. از آنجایی که حافظه کوتاه مدت باید در مدت زمان کمتری به خاطر آورده شود، توانایی مغز برای ذخیرهی این نوع حافظه محدودتر است.
حافظه کوتاه مدت و حافظه بلندمدت در نقاط متفاوتی از مغز ایجاد میشوند. حافظه کوتاه مدت در لوب پیشانی قشر مغز ایجاد میشود، درحالیکه حافظه بلندمدت در هیپوکامپ ایجاد و برای ذخیرهی همیشگی، به قسمتهایی از مغز منتقل میشود که مربوط به زبان و ادراک هستند.
برای فعال نگهداشتن حافظه کوتاه مدت، فرایند یادگیری باید دائماً تکرار شود و اگر اطلاعات فوراً در مغز پردازش و تکرار نشوند، به سرعت از خاطر محو میشوند. امّا در حافظه بلندمدت اطلاعات بهصورت دائمی ثبت میشوند و توانایی فرد برای بهخاطر آوردن آن ها به سرنخهای مختلف بستگی دارد. یادگیری بهتر هم مستلزم یکسری تمرینات و بازیهای خاصی است که آنها را نمیدانید. چرا که نه در دوره پیش دبستانی و نه در کلاس اول دبستان هیچ یک از این کارها را به ما آموزش ندادهاند. پس برای این بتوایند این دو حافظه را فعال نگه دارید و بهتر بتوانید مباحث را یاد بگیرید، توصیه میکنم حتماً نگاهی هم به مقاله راههای افزایش قدرت یادگیری مغز را مطالعه کنید.
برای تقویت حافظه چه بخوریم؟ تا فعال بماند
برای تقویت حافظه چه بخوریم؟ تا فعال بماند
جالب است بدانید که حافظه کوتاه مدت و بلندمدت بسته به نوع اطلاعات، متفاوت عمل میکنند. برای نمونه، حافظه کوتاه مدت بیشتر کمیتهای فیزیکی مثل چیزهایی را که میبینیم و میپوشیم. اما در رابطه با حافظه بلند مدت، باید بگویم که این نوع حافظه بیشتر احساسات را به یاد دارد. احساساتی که از تصاویر، صداها، رویدادها و گفت و گوهایتان به دست میآورید
لطفا شکیبا باشید ...