در این مرحله گرافت های واحد فولیکولی در برش های ریز که به صورت الگویی نامنظم در ناحیه گیرنده می باشند قرار می گیرند. این برش ها با سوزن هایی با ضخامت زیر 1 میلی متر ایجاد می شوند. عمق برش دقیقاً برابر طول واحد فولیکول است، بنابراین از آسیب به رگ های خونی در پوست سر جلوگیری می شود. برش ها زاویه و جهت رشد موهای آینده را مشخص می کنند که مشابه موهای طبیعی موجود در منطقه گیرنده خواهد بود.
برای بسیاری از افراد ، عمل جراحی می تواند راهی مطمئن و مؤثر برای بازگرداندن موهایشان باشد. این جراحی می تواند به بهبود اعتماد به نفس افرادی که موهای خود را از دست داده اند کمک کند. این عمل جراحی نسبتاً بی خطر و با عوارض بسیار کم است. ایجاد زخم یکی از است که بیماران را نگران می کند. این عارضه همیشه و یرای همه خطرناک نیست و تحت شرایط خاصی ممکن است نگران کننده باشد.
از سوی دیگر توجه داشته باشید که در تمام روش های جراحی، زخم به جا می ماند و جراحی کاشت مو نیز از این قاعده مستثنا نیست. این مقاله اطلاعات مفیدی در مورد علل ایجاد زخم و نحوه درمان آن ها در اختیار شما قرار می دهد، پس آن را به دقت بخوانید.
تکنیک های مورد استفاده امروزه در به حداقل رساندن زخم های کاشت مو موثر هستند، اما جای زخم هنوز بخش ناگزیری از کاشت مو است. اگر می خواهید میزان به جا ماندن اثر زخم را به حداقل برسانید انتخاب یک جراح ماهر مهم ترین فاکتور است. علاوه بر این ، ظاهر زخم ها بسته به نوع تکنیک جراحی مورد استفاده برای درمان متفاوت خواهد بود.
کاشت مو روشی است که در آن فولیکول های مو از یک ناحیه سر به نام منطقه اهدا کننده یا به قسمت بدون مو یعنی ناحیه گیرنده پیوند می شود. فولیکول های سالم که قابلیت رشد دارند از پوست بخش اهدا کننده به مناطق بدون مو منتقل می شوند تا تراکم رشد موها بیشتر شود. در این روش جراح برش هایی در سطح پوست سر ایجاد می کند که طبیعتا باعث ایجاد زخم می شوند.
تعداد و گستردگی زخمها به روش کاشت بستگی دارد. روش های FIT و SUT زخم های زیادی به جای نمی گذارند. اما روش FUT و روش ترکیبی زخم های بیشتر و بزرگ تری ایجاد می کنند.
معمولا زخم ها تا دو هفته بعد از کاشت از بین خواهند رفت. شدت و گستردگی زخم ها و همین طور روند بهبودی آن ها به شرایط بدن بیماران بستگی دارد. این روند در برخی طولانی تر و در برخی دیگر کوتاه تر است.
جای زخم در قابل توجه است. چون یک نوار پوست سر از ناحیه اهدا کننده در قسمت پشت پوست سر برداشته می شود. جراح از یک تیغ برای برداشتن نوار پوستی استفاده می کند. سپس برای تسهیل بهبودی از بخیه استفاده می کند. خط اسکار بسته به اندازه نوار مورد نیاز، طول و عرض متفاوتی دارد.
در روش های مبتنی بر روش FIT پیوند مو ، فولیکول های مو بصورت جداگانه از طرفین و قسمت پشت سر از پوست خارج می شوند. در این روش از یک ابزار میکرو پانچ ( وسیله ای که سوراخ ایجاد می کند) استفاده می شود که می تواند یک اسکار گرد و ریز با قطری کمتر از 1 میلی متر را در پوست سر ایجاد کند.
صدها یا هزاران فولیکول مو پیوند می شوند ، به این معنی که به همان تعداد جای زخم در ناحیه اهدا کننده باقی می ماند. این زخم ها هنگام بهبودی مانند نقاط کوچک و سفید به نظر می رسند. برای این درمان هیچ بخیه ای لازم نیست.
https://whcl.ir/%D8%B2%D8%AE%D9%85-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2
-%DA%A9%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%85%D9%88/
لطفا شکیبا باشید ...