کاشت مو روش های زیادی دارد اما کدام روش در ایران بهتر است ؟
بهترین روش کاشت مو چیست ؟
با توجه به استقبال زیادی که از کاشت مو صورت گرفته است، امروزه تجهیزات و روش های کاشت مو تغییرات زیادی کرده اند. تمامی روش های جدید، کم تهاجمی و با عوارض بسیار کم هستند. هر کدام از این روش ها در شرایط مختلف این قابلیت را دارند که موثرترین روش باشند. نکته مهم انتخاب بهترین روش کاشت مو از بین روش های مختلف است.
بهتر است که به جای واژه ̏بهترین̋ از واژه ̏ مناسب ترین̋ استفاده کنیم. زیرا بهترین روش کاشت مو برای افراد مختلف متفاوت است. در واقع مناسب ترین روش کاشت مو برای شما بهترین روش نیز است. در صورتی که ممکن است بهترین روش برای فرد دیگر، با بهترین روش کاشت مو برای شما متفاوت باشد.
بررسی بهترین روش کاشت مو
مناسب ترین روش کاشت مو برای شما دارای ویژگی های زیر است:
این قابلیت را داشته باشد که بیشترین تراکم و نیز تراکم مد نظر شما را ایجاد کند؛
کم ترین عوارض را داشته باشد؛
با شرایط پوست شما سازگار باشد؛
با وضعیت بانک موی شما سازگار باشد.
بنابراین بهترین روش کاشت مو برای شما روشی است که مناسب ترین روش با توجه به شرایط و ویژگی های فردی شما باشد.
کاشت مو به روش MICRO FIT
بهمن ۲, ۱۳۹۹ریزش مو بعد از کاشت مو
جلوگیری از ریزش مو بعد از کاشت مو
دی ۵, ۱۳۹۹کاشت مو به روش FCI
زمان آغاز کاشت مو به روش سلول های بنیادی ( FCI )
انتخاب بهترین روش کاشت مو به عهده شما است یا پزشک؟
جلسات معاینه و مشاوره اولیه در کلینیک کاشت مو، از مراحل اساسی و مهم کاشت مو است. برنامه ریزی های لازم برای ادامه مراحل کاشت مو در این جلسات صورت می گیرد. در این جلسات پزشک معاینات اولیه را روی سر انجام می دهد. اطلاعات حاصل از معاینات اولیه پزشک قبل از کاشت مو عبارتند از:
وسعت منطقه طاسی؛
بررسی کشسانی پوست سر؛
بررسی وضعیت بانک مو؛
تراکم مد نظر شما؛
تعداد فولیکول های لازم برای دست یابی به تراکم حداکثری و مقدار تراکم مد نظر شما؛
وضعیت پوست سر از نظر وجود زخم و بیماری های عفونی و التهابات؛
وضعیت بهبود زخم ها در شما.
با توجه به این اطلاعات، پزشک مناسب ترین روش کاشت مو را به شما پیشنهاد می کند. در واقع در انتخاب مناسب ترین روش، پزشک مزایا و معایب روش های مختلف، ویژگی های فردی و نیازهای شما را در نظر می گیرد و مناسب ترین روش کاشت مو را برای شما انتخاب می کند.
در کلینیک ساعی، پزشک پس از انجام معاینات و بررسی های اولیه، اطلاعات لازم در رابطه با روش انتخابی از قبیل مزایا، معایب، هزینه و مدت زمان لازم برای کاشت مو را در اختیار شما قرار می دهد. شما نیز با در نظر گرفتن تمامی جنبه ها این حق را دارید که با روش پیشنهادی کاشت مو موافقت کنید یا روش دیگری را انتخاب کنید.
چه روش هایی برای کاشت مو وجود دارد؟
شاید برای شما این پرسش پیش آمده باشد که چه روش هایی برای کاشت مو وجود دارد؟ یا اینکه علاقه مند شده باشید که با روش های مختلف کاشت مو آشنا شوید. ما در اینجا روش های مختلف کاشت مو را برای شما شرح می دهیم. هر فردی که اقدام به کاشت مو می کند، لازم است که نسبت به روش های مختلف و معایب و مزایای آن ها آگاهی کامل داشته باشد. بنابراین لطفا این مطالب را تا انتها مطالعه کنید.
کاشت مو به روش FIT
کاشت مو به روش FIT در دنیا به نام FUE (FUE: Follicular Unit Extraction) شناخته شده است. در این روش ابتدا وضعیت پوست سر از نظر کشسانی، چربی، رطوبت، وسعت منطقه طاسی و تعداد فولیکول های لازم بررسی می شود. سپس خط رویش مو با استفاده از برنامه های کامپیوتری طراحی می شود. بعد از اینکه منطقه برداشت مشخص شد، با ضد عفونی کردن و بی حسی پوست سر، برداشت و کاشت فولیکول ها شروع می شود.
در این روش برداشت فولیکول ها توسط یک پانچ دستی صورت می گیرد. فولیکول های مو با استفاده از این پانچ به صورت تکی و مجزا برداشت می شوند. فولیکول های برداشت شده پس از ترمیم و آماده سازی در منطقه کاشت جاگذاری خواهند شد. بنابراین این روش، کم تهاجمی و بدون خونریزی است و معایبی از قبیل جای برش و بخیه را ندارد.
تیم کاشت مو به روش FIT
مزایای و معایب روش FIT
ما در اینجا برخی از مهم ترین مزایای کاشت مو با روش FIT را بیان می کنیم:
این روش یک روش غیرتهاجمی است. به این معنی که از ایجاد برش در پوست، بخیه، جای زخم و خونریزی خبری نیست؛
در افرادی که پوست سر آن ها خشک است و از انعطاف پذیری کافی برخوردار نیست، کاشت مو با روش FUT امکان پذیر نیست. روش FIT و دیگر روش های مبتنی بر این روش، مناسب ترین روش کاشت مو در این افراد هستند؛
با توجه به اینکه این روش، غیرتهاجمی است، دوران نقاهت آن بسیار کوتاه است؛
با این روش، تراکم بهتری نسبت به روش قدیمی تر FUT ایجاد می شود.
معایب کاشت مو به روش FIT
با توجه به اینکه برداشت و کاشت فولیکول ها به صورت تکی و مجزا انجام می شود. ایجاد شکاف ها در محل برداشت و کاشت کمی زمان بر است. به همین دلیل طولانی شدن فرآیند کاشت مو یکی از معایب این روش است. گاهی ممکن است کاشت مو با این روش به دو جلسه زمان نیاز داشته باشد؛
کیفیت فولیکول ها در این روش کمتر از روش قدیمی تر FUT است؛
فولیکول ها زمان طولانی را در خارج از بدن هستند. بنابراین امکان آسیب دیدن و از بین رفتن آن ها زیاد است؛
با توجه به طولانی شدن فرآیند کاشت مو با روش FIT، هزینه این عمل نسبت به روش قدیمی تر بیشتر است؛
موهای سر باید در این روش تراشیده شوند که این موضوع برای بسیاری از افراد خوشایند نیست.
کاشت مو به روش MICRO FIT
کاشت مو به روش MICRO FIT یکی دیگر از روش های کاشت مو بر پایه FIT است. تفاوت این روش با روش FIT در نحوه و ابزار استخراج فولیکول ها است. استخراج فولیکول ها با استفاده از ایمپلنترهای مینیاتوری صورت می گیرد. حفره های بسیار ظریفی با قطر ۰/۶ الی ۰/۷ میلی متر توسط تجهیزات مینیاتوری در سر ایجاد می شود و استخراج فولیکول ها صورت می گیرد.
از آنجایی که فولیکول ها با استفاده از دستگاه مخصوص و برقی جدا می شوند، سرعت برداشت فولیکول ها نسبت به روش FIT در این روش بیشتر است. این دستگاه نیاز به استفاده از پنس و انبرک و دخالت دست در برداشت فولیکول ها ندارد.
کاشت مو به روش Micro FIT
مزایا و معایب کاشت مو به روش MICRO FIT
برای شناخت بهترین روش کاشت مو با به عبارت صحیح تر، مناسب ترین روش کاشت مو برای بیمار لازم است که مزایا و معایب تمام روش ها در نظر گرفته شود. در اینجا برخی از مزایا و معایب کاشت مو به روش MICRO FIT بیان می شود که عبارتند از:
این روش نیز همانند روش FIT یک روش غیرتهاجمی و بدون خونریزی است؛
با توجه به ظرافت دستگاه برداشت فولیکول ها، جای زخم و اسکار بسیار کم است؛
با توجه به استفاده از ابزارهای دقیق و با کیفیت، احتمال سالم ماندن گرافت های حین برداشت و شانس برداشت گرافت های با کیفیت بالاتر، در این روش نسبت به روشFIT بیشتر است و موها نیز زیباتر و طبیعی تر به نظر می رسند؛
یکی از مشکلات کاشت مو به روش FIT این است که با توجه به اینکه از انبرک و پنس برای برداشت فولیکول ها استفاده می شود، احتمال دفن شدن فولیکول ها در این روش زیاد است. روش برداشت فولیکول های مو در روش MiCRO FIT به گونه ای است که فولیکول ها دفن نمی شوند؛
در این روش بدون تراشیدن سر نیز احتمال کاشت مو وجود دارد.
https://saeeclinic.com/blog/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%85%D9%88/
لطفا شکیبا باشید ...