داستان دارک سایدرز ۳ در چه مورد است؟
به عنوان یک گیمر (نه کسی که مقالات نقد و بررسی می نویسد) اصلا کاری ندارم که یک نفر به فلان بازی داده است ۶. نقدش است و حقش است هر نمره ای می خواهد بدهد، اما انتظار دارم در نقدش بگوید چرا و به چه دلیلی ۴ نمره از یک بازی کم کرده است و دلیل آن چیست و ایرادات بازی که این قدر بزرگ هستند چیست؟ نه این که در متن نقد و در نکات منفی کلا به یکی دو ایراد ریز اشاره کرده باشد و بعد بدهد ۶!! دیگر از دست نمرات نامتناسب با ایرادات بازی خسته شده ام. نمی فهمم که چطور یک نقد را می خوانم که در َآن پر از تعریف و تحسین نکات مثبت بازی است و تنها یکی دو مورد خیلی ریز را به عنوان نکات منفی نام برده و توضیح داده است ولی در آخر ۴ نمره از یک بازی کم کرده است! دیروز عصر که نمرات بازی Darksiders III منتشر شد من مثل کسی که هنگ کرده باشد همین طور خیره شده بودم و از تعجب دهانم باز مانده بود! خوشحال شدم که قبل از دیدن این نمرات، نقد بازی را تقریبا تمام کرده بودم و نمره ام را هم داده بودم تا ذره ای هم تحت تاثیر این ها قرار نگیرم. به خدا قسم خیلی خیلی واضح است که کیفیت Darksiders III ار هر دو بازی قبلی سری بهتر است و انشالله هر کدامتان که آن را چند ساعتی بازی کنید حتما این را درخواهید یافت و تایید خواهید کرد. نسخه سوم ترکیبی عالی از دو بازی اول و دوم با چالش خیلی بیشتر و سخت تر شدن مبارزات است. یعنی تقریبا از همه نظر این بازی پیشرفت کرده است و در بدترین حالت حقش همان نمره دو بازی قبل است ولی… دوستان وقتی که Darksiders III را بازی کنید به نمرات آن خواهید خندید. بدجور هم خواهید خندید و شاید هم باید گریه کرد! روز به روز نمرات بازی ها دارند عجیب تر و ناعادلانه تر می شوند و البته برخی شرکت ها مصون هستند و انگار یک هاله مقدس دورشان است و همیشه ۹۷ و ۱۰۰ می شوند حتی با دنیایی از مثلا مشکلات فنی و باگ، اما یک بازی دیگر با همان مشکلات فنی و باگ، کلی نمره از آن کم می شود. موضوع بالا گرفتن نمره برای باز های شاهکار و عالی و گذشات از ایرداتشان نیست زیرا این خیلی هم خوب است، بلکه مشکل ثابت نبودن و عادل نبودن معیار و مقیاس برای سنجش دو بازی است. در واقع عیبی ندارد که یک بازی عالی کلی نمره اش بالا شود و از عیب هایش بگذریم و به آن ۱۰ بدهیم، ولی برای بازی دیگر نیز مقداری عادلانه تر رفتار کنیم برای همان عیب هایی که در بازی قبلی ندید گرفتیم.
Darksiders III بهترین و لذتبخش ترین ترکیب ممکن از بازی اول و دوم سری است که چندین ساعت با گیم پلی جذاب، مبارزات چالش برانگیز، سلاح ها و Hollow های بسیار جذاب فیوری و دنیای پیچیده و پر از رمز و رازش شما را سرگرم می کند. فقط ببخشید که بازی بتل رویال ندارد وگرنه احتمالا جای این نمرات الان بازی سال می شد!
دیگر اصلا کسی به بازی کار ندارد. بازی را ۲۰ قسمت می کنند و جدا جدا بخش های مختلفش را می کوبند و نمره را پرت می کنند توی صورت سازنده بازی. من سعیم را می کنم که دقیقا همان تجربه ای که از بازی داشته ام را برایتان بنویسم تا خودتان بخوانید و قضاوت کنید و آخرش بگویید راست می گوید و یا بگویید تماما اشتباه است. هر چه باشد مغرضانه نیست و همان تجربه خودم است و نمره خودم. در این مطلب قصد داریم تا به بحث و بررسی در مورد عنوان Darksiders III پرداخته و بخشها و المانهای مختلف آن را تک به تک تحلیل و بررسی کنیم تا ببینیم آیا این عنوان توانسته است تا جانشینی شایسته برای دو عنوان زیبای Darksiders و حسن ختامی در خور نام این فرنچایز باشد یا خیر؟ آیا Darksiders III ارزش خرید را دارد و اگر دارد برای چه کسانی مناسب تر است؟ سعی می کنم زیر و بم این بازی را در این مقاله به ریزترین شکل ممکن برایتان بشکافم تا با خواندن این بررسی دیگر نیاز به هیچ مطلب دیگری نداشته باشید. پس اگر به هر دلیلی به این فرنچایز و نسخه سوم آن علاقمند هستید و می خواهید راحت تر برای خرید نسخه سوم تصمیم بگیرید، در ادامه مقاله نقد و بررسی بازی Darksiders III با بنده و وبسایت خبری تحلیلی گیمفا همراه شوید.
۳ گانه به شکلی عالی تکمیل شد و لذت ۲ بازی قبلی را با هم در نسخه سوم می بریم که دقیقا انگار ترکیب آن دو بازی است با المان های سولز! البته هنوز Strife مانده است
ابتدا با مقدمه ای از سری عناوین Darksiders آغاز می کنیم. فرنچایز Darksiders شروع قدرتمند و خاصی داشت. شروعی که نوید ادامه ای درخشان را می داد و داستانی که می شد از آن چندین شاخه برای قسمت های مختلف گرفت و طراحی هایی که توسط یکی از بهترین هنرمندان حاضر در طراحی کمیک ها یعنی Joe Madureira انجام شده بود. همه چیز برای یک شروع رویایی آماده بود و همین طور هم شد. بازی Darksiders در سال ۲۰۱۰ و بدون سر و صدای زیاد توسط استودیو Vigil Games ساخته و به وسیله THQ فقید منتشر شد و با ترکیب المانهای هک اند اسلش با نقش آفرینی و همین طور طراحی های بی نهایت خاص و زیبا به بهترین شکل توانست تقریبا در تمام زمینه ها کم نقص عمل نماید و یک تجربه لذتبخش را برای بازیبازان رقم بزند. پس از موفقیت نسخه اول بازی و دو سال بعد از انتشار آن، در سال ۲۰۱۲ بود که نسخه دوم بازی نیز با نام Darksiders II برای نسل هفتم یعنی پلی استیشن ۳ و ایکس باکس ۳۶۰ و رایانه های شخصی توسط کمپانی دوست داشتنی و فقید THQ منتشر شد و این بازی نیز توانست موفقیت نسخه اول بازی را ادامه دهد و البته با تغییراتی که به خود دیده بود کاملا یک بازی جدید و مجزا نیز به حساب می آمد و نه فقط یک ادامه دقیقا مانند بازی اول، که به همین دلیل نیز مورد تحسین قرار گرفت.
The Charred Council فیوری را فرا می خواند تا از ارتفاعات بهشت گرفته تا روی زمین و عمق جهنم به نبرد با گناهان اصلی رفته و تعادل و بالانس را دوباره برقرار نماید و از این راه به هدف خودش هم که ثابت کردن به The Charred Council در مورد این که او قوی ترین سوار آخرالزمان است و باید رهبر آنها باشد نیز دست پیدا کند.
زمان گذشت و با ورشکست شدن کمپانی THQ، امتیاز این سری به شرکت نوردیک گیمز رسید و صنعت بازی نیز پای به نسل هشتم گذاشت. با آغاز جاری شدن سیل عناوین بازسازی شده نسل هفتمی برای کنسولهای PS4 و Xbox One، کمپانی Nordic Games و استودیو Vigil Games نیز که بازخوردهای بسیار مثبتی از بازی Darksiders II گرفته بودند و فروش خوبی را نیز تجربه کرده بودند، فرصت را مغتنم شمرده و تصمیم گرفتند تا Darksiders II را به همراه تمامی بستههای الحاقی منتشر شده و البته ارتقاهای گرافیکی، تحت نام Darksiders II: Deathinitive Edition منتشر کنند. وقتی هم که موفقیت این بازی ریمسترد شده زیر زبان سازندگان و ناشرین بازی مزه کرد تصمیم گرفتند تا سری هم به بازی اول بزنند و آن را هم برای نسل هشتم ریمسترد کردند تا War هم پای به نسل هشتم بگذارد و کنار Death قرار بگیرد.
فیوری از خیلی خیانت ها و داستان های پشت پرده که برادرانش را آزار دادند آگاه نیست و هنگام رفتن، “جنگ” به او می گوید که “خواهر مراقب باش، یک چیزی در مورد این دنیا جور در نمی آید و یک جای کار می لنگد.” فیوری کله شق در ابتدا قبول نمی کند ولی وقتی که خودش به درون داستان می رود و خیانت می بیند شروع به به یاد آوردن حرف های برادرش می کند.
خیلی از کسانی که در نسل های قبلی و مخصوصا نسل هفتم کنسول نداشته اند و به نوعی در نسل هشتم بازیباز شده و کنسول خریداری کرده اند، قطعا دوست دارند تا تجربه لذتبخش عناوین بی نظیر نسل قبل را نیز داشته باشند و این عناوین ریمستر شده بهترین فرصت برای آنها بود بتوانند عناوین درجه یک که در نسل های قبل موفق به تجربه آن ها نشده بودند را با کیفیت بالاتر در نسل هشتم تجربه کنند و لذت ببرند، لذتی که باید اعتراف کنم در بسیاری مواقع از تجربه بازی های جدید نیز بالاتر است. THQ Nordic که دیگر نسخه ریمسترد هر دو نسخه را عرضه کرده بود می دانست که دیگر هیچ چیزی جایز نیست جز معرفی نسخه سوم و وقت آن است که سراغ بازی جدیدی از این سری برویم که همین اتفاق هم افتاد و Darksiders III تایید و با یک تریلر معرفی گردید. زمان گذشت و سرانجام امروز در تاریخ ۲۷ نوامبر ۲۰۱۸ بازی Darksiders III که در ژانر Hack and Slash و نقش آفرینی و اکشن ماجرایی قرار دارد و توسط استودیو Gunfire Games ساخته شده است، توسط THQ Nordic برای پلتفرم های Playststion 4 ,Xbox One و PC منتشر گردید.
اولین باس و گناه بازی که حسادت است و ضیقی ترین گناه هم هست!
طی این مدت ۲-۳ ماه، خوش به حال من شده است که بعد از تجربه Sinner که بر پایه مبارزه با ۷ گناه اصلی بود، اکنون در Darksiders III هم شاهد داستانی جذاب در قالب از بین بردن ۷ گناه اصلی هستیم و پیچش های داستانی و جالبی که در این مسیر به چشم می خورد می تواند شما را به ادامه داستان بازی علاقمند نگه دارد. در داستان بازی Darksiders III نیز کنترل یکی دیگر از ۴ سوار آخرالزمان که این بار Fury، خواهر War و Death و Strife و سوارکار اسب سیاه Rampage است را بر عهده داریم و باید با کفش پاشنه بلند و شلاق به سراغ دشمنان برویم. بازی در سیاره نابود از جنگ و ویران شده زمین (جنگ بین بهشت و جهنم که تعادل دنیا را بهم ریخته است و گناهان اصلی هم در این وضعیت حسابی دارند صفا می کنند!) جریان دارد و باید Fury را در ماجراجویی اش برای از بین بردن ۷ گناه مرگبار اصلی، یاری نماییم. داستان بازی Darksiders III جذاب و تقریبا پر پیچ و خم است و توانایی دنبال خود کشاندن بازیباز را داراست ولی نه در سطح یک داستان فوق العاده عالی، بلکه بیشتر روایت جالب داستان است که کار را جذاب کرده و شخصیت های داستان به غیر از یکی دو مورد مثل Lords of Hollow که واقعا خفن است، چنگی به دل نمی زنند.
لطفا شکیبا باشید ...