روش های مختلف کسب و کار اینترنتی چیست؟
بسیاری از افراد جامعه به دلیل نداشتن شناخت کافی معتقدند که کسب درآمد از اینترنت کار افراد تنبل است، اما عقیده ما در گروه مدیر وب کاملاً برخلاف این گروه است و ما اعتقاد داریم که افراد زرنگ در این حوزه موفقتر هستند. شاید این دیدگاه اشتباه باعث شود که افراد زیادی در بین راه خسته شده و مسیر موفقیت خود را رها کنند. کسب پول از اینترنت بدون داشتن سرمایه نیاز به تخصص کافی دارد و باید فرد به طور مداوم با دنیای دیجیتال در ارتباط باشد. بنابراین، در گروه مدیر وب تصمیم گرفتیم که روش کسب درآمد از اینترنت را به شکل دقیق مورد بررسی قرار دهیم و راههای کسب درآمد اینترنتی را معرفی کنیم تا شما نیز از آنها استفاده کنید. پس با ما همراه باشید.
قبل از هر چیزی اجازه دهید که تعریف عامیانه و دلنشینی از کسب درآمد از اینترنت داشته باشیم. کسب درآمد از اینترنت یا همان کسب پول از طریق اینترنت مورد سؤال بسیاری از کاربران است و همه ما دوست داریم که با آسانترین راه ممکن درآمد ثابت ماهیانه برای خود درست کنیم. پس باید قبول کنید که انگیزه کافی برای استفاده از این روش وجود دارد، اما نکتهای که باعث دلسردی اکثر کاربران میشود، این است که رقابت در این حوزه بسیار بالا بوده و فرد باید صبر و حوصله کافی برای فعالیت در آن داشته باشد.
شما:
پس کسب درآمد از اینترنت یعنی کسب تخصص و دانش به مرور زمان و به کار گرفتن آنها در فضای مجازی. اگر پشتکار و توانایی کافی برای فعالیت در این بخش را دارید، ما به شما اطمینان میدهیم که موفق خواهید شد، فقط زمان بگذارید!
با توجه به اینکه حجم وسیعی از کسب و کار اینترنتی با استفاده از کامپیوترها انجام میشود، شاید بسیاری معتقد باشند که شروع کسب درآمد با اینترنت با ظهور کامپیوتر انجام گرفت. اگرچه اولین کامپیوتر در سال 1937 میلادی ساخته شد، اما ظهور اینترنت به سال1960 برمیگردد و تا سال 1990 جنبه همگانی نداشته است. بیشترین تحول در حوزه اینترنت و مشاغل کامپیوتری از سال 2000 به بعد رخ داد و از این زمان به بعد را میتوان زمان انفجار کسبوکارهای آنلاین معرفی کرد. البته اگر چه در این سالها بیشتر درآمدها به تبلیغات و بحث وبسایتها برمیگشت، اما به مرور زمان با ظهور شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک و به دنبال آن برنامههایی مانند اینستاگرام و تلگرام، روند کسب درآمد از اینترنت تحول بیشتری داشت که به روند کنونی آن رسیده است. خوشبختانه در حال حاضر کسب پول به کمک برنامههای اینترنتی فقط به کامپیوتر و برنامههای کامپیوتری محدود نمیشود و اپلیکیشنهای متعددی وجود دارد که به راحتی میتوان از آنها برای کسب درآمد استفاده کرد. در ادامه به برخی از روشهای کسب درآمد از طریق اینترنت خواهیم پرداخت و نشان میدهیم که دلیل تمایل بیشتر جامعه به این روش چیست.
سوالی که اینجا مطرح میشود این است که چرا بیشتر افراد جامعه به کسب درآمد از اینترنت علاقه دارند؟ مطمئناً افراد با توجه به شناخت و تجهیزاتی که در اختیار دارند، پاسخهای متفاوتی به این سؤال خواهند داد، اما چند نکته باعث جذابیت بالای این روش شده است:
اکنون که با اصول اولیه و تجهیزات مورد نیاز برای شروع کسب درآمد از اینترنت آشنا شدیم، لازم است که برخی از روشهای اجرائی آن را نیز بشناسیم تا بتوانیم عملکرد موفق و قابل اطمینان در این حوزه داشته باشیم. ابزارهای استفاده شده برای به دست آوردن پول از طریق اینترنت متفاوت هستند و به تبع این تفاوتها، لازم است که از روشهای مختلفی استفاده کنیم. این روشها ممکن است منحصر به یک برنامه خاص باشند یا در چند مورد به کار گرفته شوند.
در سال 2012 شرکت اینستاگرام توسط شرکت فیسبوک خریداری شد و بسیاری از برنامههای بازاریابی و تبلیغات فیسبوک به این برنامه انتقال یافت. اما کاربران نیز میتوانند از این ابزار برای کسب درآمد استفاده کنند. هنرمندان، ورزشکاران معروف، فوتبالیستها و افرادی که دارای قابلیتهای منحصر به فرد مانند طنز یا کارهای خارق العاده هستند، در اپلیکیشن اینستاگرام میتوانند فیلم، عکس، لایو یا پخش زنده، و استوری بگذارند و از این طریق فالوور یا دنبالکننده بیشتری جذب کنند. هرچه تعداد دنبالکننده این پیجها بیشتر باشد، یعنی نرخ تعامل پیج مورد نظر بالا بوده و با افراد بیشتری در ارتباط است. این موضوع باعث میشود که صفحه مورد نظر برای تبلیغات بسیار مناسب باشد و از تبلیغات به عنوان یک روش کسب درآمد بهره ببرد. حتی صاحب این پیجها میتوانند محصولات مختلفی را در این صفحات قرار دهند و به عنوان محصول بفروشند. برای کسب درآمد از اینستاگرام تنها لازم است که یک صفحه بسازید و با سایر کاربران موجود در اینستاگرام در ارتباط باشید. هرچه تعداد فالوورها و نرخ تعامل پیج شما بالاتر باشد، احتمال کسب درآمد شما بیشتر است.
تلگرام نیز یکی دیگر از شبکههای اجتماعی و اپلیکیشنهای قابل نصب بر روی گوشیهای هوشمند است که میتوانید با استفاده از آن با سایر کاربران در ارتباط باشید. ارتباط از طریق تلگرام بسیار ساده است و از طریق ابزارهایی مانند کانالهای تلگرامی و گروههای تلگرامی میتوانید به کسب درآمد بپردازد. با توجه به اینکه روشهای ارتباط کاربران در تلگرام متنوع هستند، روشهای کسب درآمد از طریق آن نیز متفاوت است. برای کسب درآمد از تلگرام تنها لازم است که اپلیکیشن آن را نصب کنید، یک موضوع خاص پیدا کنید و برای آن یک کانال ایجاد کنید یا محصولات خود را در این کانال قرار دهید و به جذب اعضا برای کانال خود بپردازید. به مرور زمان جذب کاربر برای کانال شما به حالت مویرگی افزایش مییابد و میتوانید از آن برای تبلیغ و فروش کالاهای مورد نظر خود استفاده کنید.
برای کسانی که در زمینه خاصی تخصص دارند و میتوانند کار مورد نظر را در منزل انجام دهند، فعالیت فریلنسینگ میتواند یک روش مناسب برای کسب درآمد از اینترنت باشد. فریلنسر به کسی گفته میشود که پروژههای سایر افراد را به صورت کار در منزل و به صورت دورکاری انجام میدهد و در ازای انجام آن، مبلغی دریافت میکند. افراد فریلنسر میتوانند پروژههایی مانند ترجمه، تایپ، طراحی، طراحی سایت، کارهای گرافیکی و یا حتی طراحی بنر را انجام دهند و در قبال آن پول دریافت کنند. یکی از معروفترین وب سایتهای فعال در ایران در زمینه فریلنسینگ، سایت پونیشا است که زمینه فعالیت تعداد زیادی از کاربران در حوزههای مختلف را فراهم آورده است.
وبلاگ نویسی نسبت به سایر روشهای کسب درآمد از طریق اینترنت قدیمیتر است و با وجود الگوریتمهای جدید در جستجوگرها، هنوز هم وبلاگ نویسی از اهمیت ویژهای برخوردار است. یک وبلاگ نویس میتواند دنبالرو یک موضوع خاص باشد و از طریق بهینه سازی مطالب خود، وبلاگ مورد نظر را به صفحه اول گوگل بکشاند. بنابراین با قرار دادن بنرهای تبلیغاتی مربوط به سایر حرفهها، فروش بک لینک، و مواردی از این قبیل، زمینه کسب درآمد خود را فراهم کند. برای این کار میتوانید یک وبلاگ معمولی بسازید، یک دامنه ir برای آن انتخاب کنید و یک موضوع که طرفداران زیادی دارد را انتخاب کرده و شروع به نوشتن و بهینه سازی مطالب آن کنید.
داشتن فروشگاه اینترنتی کمی سخت است و ممکن است نسبت به سایر روشها هزینه بیشتری داشته باشد، اما اگر در این مسیر موفق عمل کنید، مطمئناً میتوانید یک منبع کسب درآمد پایدار با درآمد بالا برای خود ایجاد کنید. فروشگاه اینترنتی ممکن است شامل فروش محصولات الکترونیکی، محصولات غذایی، محصولات تزیینی یا حتی محصولات دانلودی باشد. برای این کار باید ابتدا یک فروشگاه اینترنتی طراحی کنید یا قالب یک فروشگاه را بخرید. با ثبت دامنه و خرید هاست برای این فروشگاه، رسماً فعالیت شما شروع میشود و باید محصولات و خدمات خود را در فروشگاه قرار دهید. هر چه موفقیت شما در بالا بردن فروشگاه در رتبه بندی موتورهای جستجو بیشتر باشد، مطمئناً ترافیک بیشتری به کسبوکار خود جذب خواهید کرد و مشتریهای شما نیز بیشتر خواهد بود. باید قبل از راه اندازی فروشگاه اینترنتی، در مورد مراحل مختلف آن امکان سنجی انجام دهید و به سراغ کالاهایی بروید که افراد بیشتری در اینترنت به دنبال آنها هستند. حتی اگر دانشجو هستید، میتوانید جزوات خود یا سایر دوستان را در قالب فایلهای دانلودی بفروشید.
اگر به دنبال یک روش کسب درآمد از اینترنت بدون کمترین دردسر ممکن و یا نیاز به مهارت ویژه هستید، حتماً سایتهای کلیکی را دنبال کنید. این سایتها به عنوان واسطه شرکتهای مختلف عمل میکنند و وظیفه آنها ایجاد بازدید برای وبسایتهای مختلف است. شما به عنوان یک کارمند اینترنتی نیازی به آشنایی با تخصص خاصی ندارید و فقط با استفاده از یک کامپیوتر و یک خط اینترنت میتوانید در طول روز درآمدی ثابت برای خود ایجاد کنید. روش کار این سایتها بدین صورت است که شما یک حساب کاربری برای خود ایجاد میکنید و در ازای کلیک کردن بر روی برخی سایتهای خاص و دیدن تبلیغات آنها، مبلغی بابت آن دریافت میکنید. میزان درآمد شما در این روش با میزان کلیک شما برروی تبلیغات مختلف و دیدن آگهیهای تبلیغاتی آنها در ارتباط است.
با ظهور سیستم عامل اندروید و ios امروزه شاهد استفاده هر چه بیشتر از اپلیکیشنها در گوشیهای هوشمند هستیم. این گستردگی به حدی زیاد شده است که به اپلیکیشنهایی مشابه با کاربرد یکسان زیاد برمیخوریم. اپلیکیشنهایی در زمینه پیدا کردن آدرس، ارائه دستور آشپزی، اجرای مسابقههای مجازی و یا هر اپلیکیشن دیگری که به نظر شما خلاقانه باشد و در جذب مشتری موفق عمل کند، میتواند به شما در فرایند کسب درآمد از اینترنت کمک کند. البته فراموش نکنید که نیازسنجی بازار قبل از هر اقدامی، بسیار حیاتی است.
فضای اینترنت برای کسانی که خلاق باشند، پر از درآمد و پول است و اگر کسی در حوزه مربوط به آن متخصص باشد، مطمئنا بیشتر موفق خواهد بود. در بالا به دو راهکار کسب درآمد از تلگرام و کسب درآمد از اینستاگرام اشاره کردیم. شاید ندانید! اما امروزه برخی از افراد رباتهایی طراحی کردهاند که امکان افزایش اعضای کانالهای تلگرام و فالوور های اینستاگرام را فراهم میکنند. اگر به این حوزه علاقه دارید، سعی کنید که اصول اولیه و مقدماتی آنها را یاد بگیرید و به راحتی با استفاده از این رباتها به کسب درآمد بپردازید. یک ربات اینستاگرام میتواند به مانند یک کاربر عمل کند و در جذب فالوور، لایک کردن مطالب و فالو کردن افراد مختلف تأثیر داشته باشد.
این روش برای کسانی که در یک زمینه خاص تخصص دارند بسیار مناسب و ایده آل است. رشتههایی مانند روانشناسی، مشاورههای دینی، مشاورههای ازدواج و خانواده، مشاوره در زمینه رژیمهای غذایی و مشاوره در حوزه ورزش در این بخش، شما را به درآمد کافی خواهد رساند. حتی اگر خود شما در این زمینهها تخصص ندارید، میتوانید یک سایت طراحی کنید و زمینه بالا رفتن آن در موتورهای جستجو فراهم کنید و جلسههای مشاوره را با استخدام یک متخصص حرفهای برگزار کنید.
با توجه به اینکه خود من یکی از مشتریان پروپاقرص یکی از آشپزخانههای مجازی هستم، پیشنهاد میکنم که برای کسب درآمد از طریق اینترنت به سراغ این راهکار بروید. برای کسانی که به آشپزی علاقه دارند، طراحی یک سایت آشپزی بین 200 تا 500 هزار تومان هزینه دارد و نوشتن مطالب آن نیز کار سختی نیست. سعی کنید فیلمها و مطالب مربوط به آموزش آشپزی را در این سایتها قرار دهید و به جذب مخاطب برای آن بپردازید. اگر در زمینه بهینه سازی و سئو آشپزخانه مجازی خود موفق عمل کنید، مطمئن باشید که به زودی مشتریان زیادی برای غذاهای شما تماس خواهند گرفت.
زمانی که اسم پایگاه داده آورده میشود، بسیاری از ما از اسم و عنوان آن میترسیم، اما به خاطر داشته باشید که شما نیز برای کسب درآمد از اینترنت میتوانید یک پایگاه داده کوچک و یا حتی بزرگ ایجاد کنید. امروزه میبینید که بسیاری از وبسایتها و وبلاگها در زمینه فروش مقالههای علمی و ترجمه شده، فعالیت میکنند و حتی نمونههای مختلفی از پایاننامههای دانشگاههای مختلف را میفروشند. برای کسب درآمد از این روش، با کلیه دوستان خود در تمام شهرهای ایران مکاتبه کنید و سعی کنید که دادههای علمی آنها را گرد آوری کنید. در گام بعدی به سراغ یک طراح سایت بروید و یک قالب آماده خیلی ساده بخرید. با این کار، به راحتی میتوانید از طریق تلفن و راه کارهای دیگر نسبت به فروش این محصولات اقدام کنید.
برخی از شرکتهای بزرگ بینالمللی مانند آمازون و ای بی و همچنین برخی شرکتهای داخلی مانند دیجی کالا از این روش برای بالابردن آمار فروش خود استفاده میکنند. این روش برای کسانی که به دنبال شغل دوم هستند یا در زمینه بازاریابی تبحر ویژهای دارند، بسیار مناسب است. در این روش، شما به عنوان یکی از فروشندگان این شرکتها وظیفه فروش محصولات را برعهده دارید و به صورت کمیسیون چند درصد از میزان فروش خود را بر میدارید. برای رونق دادن به این روش میتوانید در شبکههای اجتماعی مختلف مانند اینستاگرام، تلگرام، فیسبوک و حتی توییتر به فعالیت بپردازید و به جذب مشتری برای کسب و کار خود بپردازید. این روش نیاز به تخصص خاصی ندارد و فقط باید بتوانید افراد بیشتری به صفحات اجتماعی خود جذب کنید تا از آنها مشتریهای بالقوه بسازید و محصولات خود را به آنها بفروشید.
در حال حاضر نیز شیوه همکاری در فروش در مدیروب راه اندازی شده است و چنانچه میخواهید درباره آن و نحوه کسب درآمد از آن بیشتر بدانید میتوانید به این صفحه بروید.
برخی از شرکتها برای کاهش هزینههای جاری خود و همچنین به دلیل نبود فضای کافی، به دنبال کارمندهای غیر حضوری و کارمند خانگی هستند که تمامی فعالیتهای آنها را در منزل انجام داده و از حقوق و مزایای یک کارمند برخوردار میشود. تعداد این شرکتها کم است و پیدا کردن آنها کمی سخت است، اما اگر بتوانید یک مورد از این شرکتها را بیابید، هم میتوانید در محیط منزل خود با خیال راحت به انجام کار بپردازید و هم از سایر روشهای کسب درآمد از طریق اینترنت استفاده کنید. به عنوان مثال شما میتوانید به عنوان منشی تلفنی یک شرکت یا مسئول دفتر یک مدیر شرکت فعالیت کنید و به طور همزمان به عنوان فریلنسر در زمینه تایپ و ترجمه نیز به کسب درآمد بپردازید.
این روش نسبت به سایر روشهای کسب درآمد از اینترنت، نیاز به یک نرمافزار مخصوص نیز دارد که برای ضبط فیلمهای آموزشی مورد استفاده قرار میگیرند. فرض بگیریم که شما در زمینه کار با نرم افزار فتوشاپ، کار با سیستم هایی مانند وردپرس و جوملا، کار با نرم افزارهای طراحی سایت و مواردی از این قبیل آشنایی دارید و میتوانید فرایند آموزش آنها را به صورت مجازی و به کمک فیلمهای آموزشی انجام دهید. این بهترین فرصت برای شماست که از نحوه آموزش هر کدام از این نرم افزارها فیلم برداری کنید و برخی از کلیپهای آنها را در شبکههای اجتماعی یا در سایتهایی مانند یوتیوب و آپارات قرار دهید. حتی میتوانید بر روی طراحی یک سایت حرفهای سرمایه گذاری کنید و از این طریق محصولات خود را بفروشید.
لطفا شکیبا باشید ...