سلام میخواستم بدونم نسل نهم با چه سختافزارهایی شروع خواهد شد
کنسولهای نسل نهم بازیهای ویدیویی آماده شدهاند و تنها چند روز تا عرضهی آنها باقی مانده. در نتیجه تصمیم گرفتیم در چند مقالهی جامع، کنسولهای پلیاستیشن ۵ و ایکسباکس سری ایکس و اس را بررسی کنیم. البته نسل جدید کارت گرافیکهای شرکتهای انویدیا و ایامدی هم با قدرتهایی بیسابقه، همین روزها معرفی شدند که پاسخی هستند به کنسولهای نسل جدید. در نتیجه برای این که به طور کامل به استقبال نسل جدید برویم تصمیم گرفتیم علاوه بر مقالههای کنسولی، یک مقالهی جداگانه مخصوص پلتفرم کامپیوترهای شخصی هم منتشر کنیم؛ این سه مقالهی منتشر شدند و حالا بد نیست مقایسهای کلی میان پلیاستیشن ۵، ایکس باکس سری ایکس و اس و همچنین سری جدید کارت گرافیکهای شرکت انویدیا و ایامدی داشته باشیم.
این نسل، نسلی واقعا جذاب برای طرفداران بازیهای ویدیویی است. شرکتهای سازندهی سختافزار اصلی مرتبط با بازیهای ویدیویی محصولات خود را ارائه دادهاند. قسمت خوب ماجرا اینجاست که نه تنها تمام محصولات جدید قدرتمند و کارآمد هستند، بلکه هر کدام از آنها ویژگیهای مخصوص خود را دارند و هرکدام از این ویژگیها میتوانند دلیل موجهی برای انتخاب مناسب توسط گروهی از افراد باشند.
در هفتهی گذشته، تمام سختافزارهای اصلی بازی که قرار است آغازگر نسل نهم باشند را به طور جامع و با جزئیات تمام و کمال بررسی کردیم. در ادامه، کلیدیترین ویژگیهای این کنسولها و کارت گرافیکها را مرور خواهیم کرد. در انتهای توضیحات هر بخش، لینک مرتبط با مقالهی آن بخش وجود دارد. در صورتی که به توضیحات کاملتر علاقه دارید پیشنهاد میکنیم به مقالهی مربوط مراجعه کنید.
پلیاستیشن ۵ کنسول شرکت سونی در نسل نهم است. با وجود این که کنسول پلیاسیتشن ۵ در مقایسه با دیگر سختافزارهای جدید، بیشترین قدرت را ندارد اما به دلیل ویژگیهای محشر آن، میتواند انتخابی بسیار عالی برای تمام علاقهمندان به بازیهای ویدیویی باشد.
شرکت سونی در طراحی این کنسول نوآوریهای زیادی به خرج داده. حافظهی اساسدی این کنسول به طور اختصاصی توسط مهندسان شرکت سونی طراحی شده و یک سروگردن بالاتر از دیگر حافظههای اساسدی است. این حافظه نه تنها میتواند بازیها را تنها در چند ثانیه بارگذاری کند، بلکه تأثیرات بسیار عظیمی روی طراحی بازیها خواهد داشت.
کنسول پلیاستیشن ۵ از فناوری رهگیری پرتو که میتواند ظاهر بازیها را به شکل چشمگیری ارتقا دهد، نیز پشتیبانی میکند. از دیگر قابلیتهای پلیاستیشن ۵ میتوان به صدای سهبعدی این کنسول اشاره کرد که نتیجهی تحقیقات فراوان شرکت سونی برای ایجاد صداهایی بسیار طبیعی، بدون نیاز به سختافزارهای مخصوص است. کنترلر پلیاسیتشن جدید که «دوالسنس» نام دارد قابلیتهای متعددی ارائه میدهد که آن را به یکی از بهترین کنترلرهای موجود تبدیل میکنند.
البته بررسی یک کنسول بدون توجه به بازیهای آن اصولا بیمعنی است زیرا مهمترین ویژگی یک کنسول، بازیهای آن کنسول محسوب میشوند. همیشه یکی از برجستهترین نقاط قوت کنسولهای شرکت سونی، بازیهای معرکهای بودهاند. با توجه به نحوهی آغاز نسل جدید توسط شرکت سونی گویا قرار است ماجرا به همین شکل پیش برود. کنسول پلیاستیشن ۵ در مقایسه با کنسول رقیب خود از نظر بازیهای انحصاری بسیار پربارتر است.
نسخهی جدید بازی خدای جنگ، هورایزن: فوربیدن وست، اسپایدرمن: مایلز مورالز، گرن توریزمو ۷، رچت اند کلنک: ریفت اپارت و بازسازی بازی دیمنز سولز بازیهای انحصاری کنسول پلیاستیشن ۵ هستند و بعضی از آنها از همان روز عرضهی این کنسول منتشر خواهند شد. فراموش نکنیم کنسول پلیاستیشن ۵ میتواند تقریبا تمام بازیهای یکی از بهترین کنسولهای تاریخ، یعنی پلیاستیشن ۴ را هم اجرا کند.
کنسول پلیاسیتشن ۵ میتواند انتخابی مناسب برای افرادی که بهترین بازیها را با چاشنی نوآوریهای سختافزاری میخواهند، باشد. شرکت کاربلد سونی مانند همیشه، عرضهی بهترین بازیها را مهمترین اولویت خود را برای پلیاستیشن ۵ در نظر گرفته. این کنسول ۵۰۰ دلاری یک نسخهی ارزانتر به نام پلیاستیشن ۵ دیجیتالی و با قیمت ۴۰۰ دلار دارد. تنها تفاوت پلیاستیشن ۵ دیجیتالی با کنسول اصلی، غیبت درایو خواندن دیسکهای بلوری است. در صورت خرید این کنسول تنها به خرید و دانلود بازیها از فروشگاه رسمی پلیاستیشن محدود خواهید بود.
لطفا شکیبا باشید ...