لطفا چندتا بازیهای موبایل ایرانی که گرافیک بالایی دارند بهم معرفی کنید خیلی علاقه مند هستم
در بهترینهای این هفته به همین سوژه پرداختهایم، چند بازی گرافیکی اندروید و iOS که توسط سازندگان داخلی توسعه یافتهاند و از لحاظ فنی موفق شدهاند تجربه با کیفیتی را ارائه بدهند. اگر شما هم بازیهای ایرانی دیگری میشناسید که میتوانستند در لیست حضور پیدا کنند، در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.
دریفت در دورانی که خیلی از ریسینگهای ایرانی یا درگ بودند یا کلونی از Traffic Racer، سعی کرد وزنه سنگینتری را بلند کند و یکی از شرطهای برداشتن این وزنه هم اهمیت بیشتر به بخش گرافیکی بود.
بازی، آسفالت را به عنوان منبع الهامش هدف قرار داد و در نتیجه این تصمیم، هر مسابقه در محیط شهری برگزار می شود و با هدف «اول شدن» پا به میدان رقابت ها میگذارید.
حالا اسمِ بازی که دریفت است کجای این مسابقات جا دارد؟ در جریان رانندگی میتوانید با دریفت کردن نیتروژن بیشتری به دست بیاورید و راه خود را برای پیروزی هموارتر کنید.
از آن صحنههای پرزرق و برق آسفالت خبری نیست اما دریفت در قالب همین محیط خلوتترش نسبت به نمونههای معروف خارجی باز توانسته رانندگی را به شکلی زیبا و جذاب به تصویر بکشد.
یکی از چالشهایی که معمولا سازندگان داخلی با آن دست و پنجه نرم میکنند، کم نگه داشتن حجم بازیها است. چون سابقه نشان داده مخاطبین ایرانی خیلی علاقهای به بازیهای حجیمِ ایرانی نشان نمیدهند.
بازی گرافیکی هادس ۲ یکی از استثنائاتِ این قضیه است. بازی یکی از حجیمترین اپهای ساخته شده توسط سازندگان ایرانی به شمار میآید و همزمان توانسته به محبوبیت زیادی بین کاربران برسد. آن هم به خاطر گرافیک خیلی خوبی که نسبت به نمونههای مشابه داخلی دارد.
بازی هرچند در زمینه گیم پلی بینقص نیست اما در نیمه پرِ لیوانش، یک فضای بصری چشم نواز دارد که باعث میشود بازیکن با وجود مشکلات بخش شوتینگ و مخفی کاری همچنان به ادامه تجربه هادس ۲ کنجکاو باشد.
در بررسی که سال گذشته از بازی نوشتیم، مهدی پیغامی نسب سازنده اثر تایید کرد که هادس ۳ هم ساخته خواهد شد. البته اینکه بازی چه زمانی به بازار میآید هنوز مشخص نشده است.
هرچهقدر بازارِ نقش آفرینیهای گروهی در مارکتهای خارجی داغ است و هنوز هم تنورش سرد نشده اما در ایران این سبک آنقدرها بین سازندگان محبوبیت ندارد و تنها پسرخوانده به عنوان پرچمدار این سبک در بازار داخل میتازد.
شاید یکی از دلایلش اهمیتی باشد که سازنده در این بازیها باید به گرافیک بدهد. طراحی این همه شخصیت با قدرتهای مختلف و انیمیشنهای گوناگون برای اینکه آن کشمکشِ گروهی جذابتر به نظر برسد مشخصا کار سادهای نیست.
پسرخوانده توانست به این مرحله برسد و بازی نه فقط از بُعد هنری، بلکه در زمینه فنی هم حرفهایی برای گفتن دارد. از دیدگاه گیم پلی اثرِ استودیوی پاییزان یک نقش آفرینی کارتی است.
قبل از رفتن به میدان نبرد میتوانید از بین شخصیتهای مختلف که به دستههای تانک، پشتیبان و هجومی تقسیم میشوند سه عدد را انتخاب کرده و با حریف آنلاین بجنگید.
لطفا شکیبا باشید ...