قوز بینی مشکل شایع در افرادی است که بینی آنھا بزرگ است. این افراد اصولا از ظاھر بینی خود ناراضی ھستند و عمدتا برای برداشتن قوز بینی تن به انجام عمل جراحی زیبایی بینی می دھند
وجود قوز در بینی و ایجاد ظاهر ناخوشایند سبب شده بعضی افراد روی به عمل های زیبایی بیاورند. ابتدا لازم است ببینیم قوز بینی چیست و در چه شرایطی به وجود می آید. سپس باید دانست تشخیص قوز بینی توسط پزشک انجام می گیرد و راه های درمان قوز بینی به چندین روش ممکن خواهد بود.
تصورات اشتباهی گاهی در میان مردم رواج دارد و احتمالا مراجعه شما به این مقاله برای افزایش اطلاعات و رفع تصورات اشتباه درباره قوز بینی است.پس ادامه مطالب را از دست ندهید و با ما همراه باشید.
قوز همان برآمدگی روی بینی است که ظاهر بینی مخصوصا در نمای نیم رخ را نامناسب می کند. هم چنین وجود برآمدگی سبب استخوانی و عقابی به نظر آمدن بینی در چهره بعضی افراد و عدم تناسب بینی با اجزای دیگر صورت می شود.
شاید نمی دانستید که برآمدگی روی بینی هم انواع مختلفی دارد که پزشک برای درمان باید ابتدا آن را تشخیص دهد. برآمدگی قوز می تواند شدید، پنهان یا کاذب باشد. بر حسب نوع قوز بینی روش درمانی که پزشک به شما پیشنهاد خواهد داد می تواند متفاوت باشد.
نکته دیگری که افراد می خواهند بدانند این است که آیا برآمدگی از جنس استخوان است یا غضروف؟ بینی از غضروف، و استخوان تشکیل شده است. استخوان و غضروف به صورت یک پایه محکم عمل می کنند و پوست پیرامون آن ها را می پوشاند.
قوز معمولا در محل تلاقی استخوان و غضروف در پشت بینی قرار می گیرد و افراد برای ایجاد تناسب در اجزای چهره خود نیاز به جراحی بینی را در خود احساس می کنند. به عنوان مثال اگر قوز واقعی باشد باید هم از استخوان و هم از غضروف برداشته شود تا قوز کوچکتر یا ناپدید شود. هم چنین این قوز ها هم متفاوتند و می توانند بیشتر استخوانی یا غضروفی باشند.
اگر برآمدگی روی بینی خیلی شدید باشد ممکن است به همراه استخوان بخشی از راه تنفسی نیز مورد صدمه قرار بگیرد و افراد بعد از عمل جراحی بینی دچار مشکلات تنفسی شوند. پزشکان این موارد را شناسایی می کنند و با نصب گرافت در قسمت بالاتر و در غضروف جانبی قوفاتی جلوی این مشکل را می گیرند.
علل ایجاد قوز می تواند ژنتیکی یا در اثر ضربه باشد.مشکل اغلب افراد به دلایل ارثی می باشد ولی دسته ای دیگر به دلیل ضربات و شکستگی بینی در دوران کودکی و جوش خوردن نامناسب استخوان مراجعه می کنند.
https://drmasoodjafari.com/%D9%82%D9%88%D8%B2-%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B9%D9%84%D8%AA-%D8%AA%D8%A7-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%88%D8%B2-%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F/
لطفا شکیبا باشید ...