آزمایشات مربوط به کم خونی جزء اقداماتی است که پزشک قبل از عمل برای بیمار انجام می دھد. اگر بیمار دچار کم خونی شدید باشد عمل جراحی بینی به تعویق می افتد. اختلالاتی مانند مشکل در انعقاد خون می تواند مانع عمل جراحی بینی شود، زیرا اختلالات انعقادی در اشکال ھموفیلی یا استفاده کردن از داروھای ضد انعقاد باید توسط متخصص خون شناسی (ھماتولوژی و انکولوژی) تشخیص و درمان گردد.
وقتی بحث از عملهای زیبایی میشود، درکنار آن خیلی پارامترهای دیگر نظیر کم خونی در عمل بینی برای سلامتی مطرح میشود که باید در نظر گرفته شود و حائز اهمیت است. عمل بینی از آن دسته عملهای زیباییست که امروزه در سراسر دنیا و به خصوص در ایران مورد توجه قرار گرفته است. افراد زیادی حتی در صورتی که بینی آنها مشکل خاصی مانند انحراف، قوز و مشکلات تنفسی که منشا آن ممکن است بخاطر مشکلی در بینی ایجاد شده باشند را ندارند، صرفا بخاطر زیباتر شدن آن به دنبال این عمل میروند. همه افرادی که به دنبال عمل بینی هستند باید همه آزمایشهای لازم قبل از آن را زیر نظر پزشک معالج خود انجام دهند و با صحت کامل و اطمینان این عمل را انجام دهند.
در طبیعت ما انسانها میل به زیبایی و راههایی در راستای اینکه زیباتر شویم نهادینه شده است و همه در تلاش این هستیم تا به آن دست یابیم. اگر شما هم از افرادی هستید که متقاضی عمل زیبایی بینی هستید و مبتلا به بیماری کمخونی هستید از سوالات مهمی که مطرح میشود اینست که کمخونی مانعی برای عمل بینی میباشد؟ آیا کمخونی در عمل بینی تاثیر دارد و میتواند خطراتی بعد آن ایجاد کند ؟ همه اینها سوالاتی است که با آن مواجه میشویم و ذهنمان را میتواند درگیر کند.
امروزه با پیشرفت علم و آسانتر شدن کارها با خیال راحت میتوان عملهایی که در گذشته شاید خیلی سخت بودند و ساعتها طول میکشیدند، در زمان کوتاهی انجام داد و حتی درد کمتری کشید. لازمه اینکه بتوانیم خوبی را انجام دهیم اول از همه اینست که پیش پزشکان خبره و کاربلد برویم و بعد از آن به مراقبتهای خود شخص و رعایت کردن آن بستگی دارد در این زمینه هرچه اطلاعات شما کاملتر باشد و پزشک معالج شما همه آزمایشهای لازم قبل از عمل را انجام دهد و همچنین توصیههای لازم را به شما بکند کار برای شما سادهتر میشود و بدون نگرانی میتوانید وضیعیت خود را بفهمید و تصمیم بگیرید. در این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعاتی در زمینه، عوارض و دلایل آن و همچنین تاثیر آن روی عمل بینی و پیشامدهای بعد از آن در اختیار شما قرار دهیم.
کمخونی عارضهای است که تعداد گلبولهای قرمز یا هموگلوبین شما کمتر از حد طبیعی باشد. به عنوان شایعهترین اختلال خونی، کمخونی اغلب با خستگی و ضعف همراه است. دلیل این امر این است که کمخونی هنگامی رخ میدهد که بدن شما دارای گلبولهای قرمزخون کافی نباشد. گلبولهای قرمز خون، اکسیژن را به بافتهای بدن منتقل میکنند.
انواع مختلف کمخونی
علاوه بر کمخونی فقرآهن که شایعترین نوع آن است، کمخونی آپلاستیک، کمخونی سلولی نیز وجود دارد. کمخونی بیماری مزمنی است و درمان آن با نوع و همچنین علت کمخونی تعیین میشود.
علل کمخونی چیست؟
هر نوع کمخونی ناشی از علتهای متفاوتی میتواند باشد. هرکدام از خفیف تا شدید متغیر است و گلبولهای قرمز نقش مهمی در این بیماری دارند. در حالیکه گلبولهای سفید خون با عفونت مبارزه میکنند و پلاکتها به لخته شدن خون کمک میکنند، گلبولهای قرمز خون اکسیژن را در تمام بدن شما حمل میکنند.
هموگلوبین یک پروتئین غنی از آهن است که در گلبولهای قرمز یافت میشود . هموگلوبین همان چیزی است که باعث میشود گلبولهای قرمز خون اکسیژن را از ریههای شما گرفته و آن را به مکانهایی در سراسر بدن منتقل کنند. هموگلوبین همچنین دیاکسیدکربن را از مناطق مختلف بدن شما میگیرد و آن را به سمت ریههای شما میآورد تا در هنگام بازدم ریههای شما آن را خارج کند.
مغز استخوان شما مسئولیت تولید گلبولهای فولات و B12 تولید میکند. با این حال ویتامین موادمغذی که از غذا دریافت میکنیم برای تولید هموگلوبین و گلبولهای قرمز مورد نیاز است. اگر بدن شما فاقد این ویتامینها و موادمغذی باشد میتواند باعث ایجاد کمخونی در شخص شود. علاوه بر نداشتن گلبولهای قرمز کافی ، اگر بدن شما از گلبولهای قرمز خلاص شود، میتواند باعث کمخونی شود و همچنین اگر خونریزی کنید بدن شما گلبولهای قرمز را سریعتر از حالتی که جایگزین شود، از دست میدهد.
علائم و نشانههای کمخونی
بسته به نوع کمخونی شما، ممکن است علائم مختلفی را تجربه کنید. شایعترین علائم همه کمخونیها ضعف است.
https://www.drbeiraghi.com/anemia-in-nasal-surgery/
لطفا شکیبا باشید ...