0

آیا جراحي بیني ترسناک است؟

آیا جراحي بیني ترسناک است ترس از جراحی جراحی بینی جراحی زیبایی انوع جراحی بینی گوشتی
ثبت شده 3 سال پیش توسط پریسا قلی زاده ویرایش شده در 1400/3/20

نگرانی جراحی زیبایی بینی در بین افرادی که تصمیم دارند جراحی بینی انجام دھند ھستند افرادی که از انجام جراحی زیبایی بینی می ترسند. البته اگر قصد آنھا از انجام جراحی بینی زیباتر شدن است می توانند از این کار خودداری نمایند اما اگر دارای مشکلات ساختاری در بینی ھستند انجام عمل جراحی بینی برای آنھا الزامی به نظر می رسد

آیا جراحي بیني ترسناک است؟

1 جواب

0
3 سال پیش توسط: پریسا قلی زاده

ترس از جراحي بيني

آیا جراحی بینی ترسناک است؟ در بین افرادی که تصمیم دارند جراحی زیبایی بینی انجام دهند هستند افرادی که از انجام جراحی بینی می ترسند. البته اگر قصد آنها از انجام جراحی بینی زیباتر شدن است می توانند از این کار خودداری نمایند اما اگر دارای مشکلات ساختاری در بینی هستند انجام عمل جراحی بینی برای آنها الزامی به نظر می رسد و باید بر این ترس خود غلبه نمایند. ترس یک مکانیسم دفاعی بدن است که ناشی از فقدان یا کمبود دانش و آگاهی از آن پدیده است و در اثر یک خاطره بد در گذشته، شنیده ها و دیده های قبلی فرد به وجود می آید. ما تصمیم داریم با بررسی علل ترسیدن از جراحی بینی و ریشه یابی ترس بیمار، تاثیر ترس را بر روند عمل جراحی و بهبودی بیمار را بررسی نماییم. در این مقاله سعی می کنیم روش هایی را بیان نماییم که بتوانید با انجام آنها بر ترس قبل و بعد از عمل جراحی غلبه نمایید.

ترس از بیهوشی

ترس از بیهوشی یکی از شایع ترین ترس هایی که افراد در تمامی عمل های جراحی با آن مشکل دارند. در این نوع ترس بیمار می ترسد که بعد از بی هوشی به هوش نیاید؛ اما امروزه شرایطی در علم به وجود آمده است که امکان چنین حادثه ای تقریبا صفر است. دلیل کاهش احتمال مرگ در اثر بیهوشی را در ادامه خواهیم گفت.
• پیشرفت در دستگاه های اتاق عمل
امروزه با توجه به پیشرفتی که در علم به وجود آمده اتاق های عمل یکی از امن ترین مکان ها برای درمان بیمار شده است. دستگاه های مختلفی در زمان جراحی به بیمار متصل می شود که با کوچکترین مشکل سریعا پزشک را مطلع می نماید. انجام اقدامات به موقع در زمان مشکل این امکان را به وجود آورده که بیمار بدون اطلاع از مشکلات داخل اتاق عمل به هوش آمده و زندگی خود را مانند قبل از عمل ادامه دهد.
• حضور متخصص بی هوشی در اتاق عمل
پزشک متخصص بی هوشی به شکلی تعلیم دیده است که هر فرد را با توجه به سن، وزن و بیماری هایی که دارد به شکل مجزایی بیهوش نماید. متخصص بیهوشی سال های زیادی برای به دست آوردن تخصص خود زمان و انرژی صرف نموده است. امروزه متخصصین بی هوشی نوزادان را برای انجام عمل قلب باز بی هوش می نمایند و بعد از چندین ساعت عمل سخت نوزاد به هوش آمده و به زندگی خود ادامه می دهد. انجام عمل جراحی زیبایی بینی یکی از آسان ترین عمل های جراحی در زمینه بی هوشی می باشد. اصولا در یک فرد سالم که پرونده پزشکی مشخصی دارد، احتمال خارج نشدن از بی هوشی وجود ندارد.
• پیشرفت در صنایع دارویی
علاوه بر دستگاه های فوق پیشرفته، پزشکان و کادر مجرب بیهوشی، که در زمان جراحی علائم حیاتی را کنترل می کنند، امروزه داروهای بی هوشی نیز پیشرفت نموده و داروهایی با ضریب ایمنی بالا و عوارض کم در اتاق عمل استفاده می شود. در گذشته بعد از بی هوشی تا مدتی بیمار درگیر عوارض بیهوشی بود؛ اما امروزه چنین عوارضی در بیماران مشاهده نمی شود و بیماران بلافاصله بعد از به هوش آمدن می توانند زندگی عادی داشته باشند.

http://drkamalhadi.ir/is-nasal-surgery-scary/

loader

لطفا شکیبا باشید ...