0

چگونه تشخیص می توان تشخیص داد مدل بینی گوشتی است یا استخوانی؟

چگونه تشخیص می توان تشخیص داد مدل بینی گوشتی است یا استخوانی بینی گوشتی بینی استخوانی جراحی زیبایی جراحی بینی انواع بینی
ثبت شده 3 سال پیش توسط پریسا قلی زاده ویرایش شده در 1400/3/20

هر فردی در ناحیه بینی دارای یک نوع ساختاری است که همانطور که گفتیم، ساختار بینی ها به دو دسته گوشتی و استخوانی تقسیم بندی می شود. شما می توانید با توجه به چند ویژگی گفته شده در زیر مدل بینی گوشتی را تشخیص دهید

چگونه تشخیص می توان تشخیص داد مدل بینی گوشتی است یا استخوانی؟

1 جواب

0
3 سال پیش توسط: پریسا قلی زاده

تفاوت بینی گوشتی و استخوانی

 

احتمالا شما هم دوست دارید نوع بینی خود را تشخیص دهید و بدانید بینی شما یک بینی گوشتی است یا یک بینی استخوانی. تعیین  نوع بینی در روند عمل جراحی زیبایی تاثیر بسزایی دارد.

جراحی زیبایی بینی بر اساس نوع بینی به دو دسته : جراحی بینی گوشتی و بینی استخوانی تقسیم می‌شوند.

عامل  تعیین کننده و متمایز کننده نوع بینی، ضخامت پوست بینی است .

تفاوت بین  بینی استخوانی و گوشتی ضخامت پوست بینی است که بینی های استخوانی، دارای پوست نازک و متوسط میباشند اما  بینی های گوشتی پوست ضخیم تری  دارند .

به طور کلی میتوان گفت هرچه مشکلات پوست بینی بیشتر باشد بینی گوشتی تر می باشد و هرچه جنس پوست بینی بهتر باشد و اختلالات  و ناهنجاری ها ، مربوط به قسمت  استخوانی و غضروفی بینی باشد؛ بینی استخوانی می باشد.

ویژگی بینی های گوشتی

بینی های گوشتی از نظر ضخامت پوست در مقایسه با بینی های استخوانی دارای ضخامت پوست بیشتری هستند  و از لحاظ ظاهر، بینی های گوشتی  دارای نوک بینی  پهن و افتاده هستند.

ازنظر  بافت و غضروف ها، بینی های گوشتی  بافت و غضروف های ضعیفی دارند  و کمبود بانک غضروفی و استخوانی از نشانه های بارز بینی های گوشتی است.

چگونه بفهیمم بینی گوشتی داریم ؟

برای تشخیص بینی  گوشتی می توانید کمی سر بینی را بین دو انگشتان  فشار دهید ، سپس  شاهد تراوش مقداری چربی از نوک بینی خواهید بود که در بینی های استخوانی  اغلب چنین اتفاقی نخواهد افتاد؛ این تراوش چربی به این دلیل است که در بینی های گوشتی غدد چربی فعال  وجود دارد .

ویژگی بینی استخوانی

بینی های استخوانی اما از نظر ضخامت پوست، پوست نازک ، متوسط و انعطاف پذیری  دارند و به دلیل نازک بودن پوست بینی، جزییات  استخوانی به وضوح  از زیر پوست مشخص است  و اگر بخواهیم  از لحاظ ظاهر بگوییم  بینی های استخوانی دارای قوزی روی پل بینی هستند .

بینی های استخوانی از نظر بافت و غضروف های بینی دارای بافت و غضروف های مستحکمی هستند .

 

یکی از تصوراتی که در ذهن افرادی  که می‌خواهند بینی گوشتی خود را عمل کنند وجود دارد این است که عمل بینی گوشتی قابل برگشت است و بعد از عمل جراحی “بینی گوشتی”  تغییر شکل می‌دهد یا اینکه این عمل بسیار سخت است.

 

در گذشته شاید به دلیل سنتی بودن این عمل و عدم استفاده از تکنیک های درست، امکان تغییر شکل بینی بعد از عمل وجود داشت  که دلیلش جراحی به روش کاهش بافت بینی گوشتی بود که در این روش برای جراحی این نوع بینی ها از بافت بینی کاسته می شد که پس از عمل شاهد افتادگی نوک بینی ، به دلیل کاهش حجم زیاد غضروف و بافت بینی  و بازگشت پذیری بینی بودیم.

با این روش  در واقع بینی بعد از عمل دچار تغییر شکل می‌شد. اما امروزه با متد های جدیدی که در انجام این عمل پیاده می‌شود پزشکان این اطمینان را به بیماران می‌دهند که بینی پس از عمل جراحی تغییر نخواهد کرد.

در این نوع جراحی هدف کوچک کردن نوک بینی و ظرافت دادن به آن است به طوری که به غضروف های آسیب پذیر آن  صدمه ای وارد نشود.

برای نازک تر کردن و فرم دادن به سر بینی باید چربی  زیر بینی برداشته شود که اگر اینکار با دقت انجام نشود میتواند منجر به بد فرمی در ناحیه سر بینی شود.

در این روش از عمل جراحی بینی گوشتی تا حد امکان مقدار کمتری غضروف از بینی برداشته میشود و تنها در مواردی که غضروف ، فرم و قوس بینی را نا زیبا کرده باشد به تقلیل غضروف دست میزنند.

https://dralimanafi.com/%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C/

loader

لطفا شکیبا باشید ...