بله، با توجه به امنیت نرم افزار مفیدتریدر، امکان دخل و تصرف در بانک اطلاعاتی آن وجود ندارد، در نتیجه معاملاتی که در نرم افزار مفیدآنلاین انجام می شود، در نرم افزار مفیدتریدر نمایش داده نمی شود، اما با این وجود برای دادن سفارش فروش شما محدودیتی ندارید و می توانید همه سهامی را که مالک آن هستید از طریق نرم افزار مفید تریدر به فروش برسانید.
برای ورود به انواع بازار سرمایه، اول از همه باید انجام معاملات در آن بازار را یاد بگیریم. خرید و فروش در بازار سهام یا بورس اوراق بهادار هم اصولی دارد که هر سرمایهگذار باید قبل از ورود یاد بگیرد. در این مقاله نحوه خرید و فروش سهام در بورس را بصورت گام به گام شرح میدهیم.
برای اینکه بتوانید در بورس ایران سهمی بخرید، سود کنید و سپس سهم را بفروشید، باید یکسری مراحل بسیار ساده را طی کنید. مراحل خرید و فروش سهام در بورس بصورت گام به گام به شرح زیر هستند:
گام اول – ب بسما… در آغاز خرید و فروش سهام، داشتن کد بورسی است که در مقاله «نحوه دریافت کد بورسی» مراحل اقدام و دریافت آن را گفتیم. حالا فرض میکنیم شما این مقاله را قبلا خواندهاید و کد بورسی را هم گرفتهاید و منتظرید که یک نفر دعوتتان کند به بازار تا خرید و فروش را شروع کنید.
از همین تریبون ورودتان به جمع سرمایهگذاران بازار سهام را تبریک عرض میکنیم و برای ادامه مسیر و سود بردن از آن، آرزوی موفقیت میکنیم.
هر کارگزاری سامانه آنلاینی برای معاملات آنلاین کاربران خود طراحی کرده است که میتوانند با ورود به آن و وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور خود، وارد دنیای خرید و فروش سهام شوند. دسترسی به این سامانههای آنلاین و در نتیجه خرید و فروش سهام، از طریق سایت یا اپلیکیشن کارگزاریها امکان پذیر است.
رخی از این سامانههای آنلاین عبارتند از: سامانه های معاملاتی کارگزاری مفید شامل ایزی تریدر، مفید تریدر و آنلاین پلاس، سامانههای آنلاین کارگزاری تدبیرگران فردا شامل اکسیر، پرانا و سهام یاب، سامانههای آنلاین کارگزاری مبین سرمایه شامل آنلاین پلاس و سامانه آنلاین کارگزاری آگاه با نام آسا تریدر.
گام دوم – از آنجایی که تازه وارد بورس شدهاید، چیزی برای فروش ندارید و تنها میتوانید سهام بخرید. برای خرید سهام هم نیاز به پول دارید که البته اینطور نیست که سهام را بخرید و بعد پرداخت آنلاین کنید! باید قبل از خرید حسابتان شارژ داشته باشد. برای شارژ حسابتان سه راه پیش رو دارید:
شارژ آنلاین از حساب بانکی یا پرداخت شتابی یا واریز آنی
در این روش میتوانید حسابتان را به همان شکل پرداخت اینترنتی و با داشتن رمز دوم پویا شارژ کنید. همانطور که در این عکس دیده میشود، سقف واریز وجه 50 میلیون تومان است، بنابراین اگر برنامهای برای خریدهای بیشتر از این مقدار دارید باید یا در چند روز متوالی اقدام کنید و یا از چند کارت بانکی استفاده کنید.
در واریز وجه لازم نیست حتما از همان حساب بانکی که هنگام دریافت کد بورسی معرفی کردهاید استفاده کنید و میتوانید از هر حساب بانکی که دارید واریز را انجام دهید. اما هنگام برداشت وجه و نقد کردن سهام، تنها باید از همان حساب استفاده کرد.
درگاه پرداخت اینترنتی را هم احتمالا زیاد دیدهاید، اما برای یادآوری تصویر زیر همان جایی است که میتوانید حسابتان را به صورت اینترنتی یا شتاب شارژ کنید:
2- فیش واریز نقدی به صورت ثبت فیش
این روش برای کسانی که میخواهند حسابشان را با پول نقد شارژ کنند طراحی شده است. یعنی ممکن است شرایطی پیش بیاید یا هنوز افرادی وجود داشته باشند که واریز نقدی را به واریز اینترنتی ترجیح بدهند و برای این گروه چنین امکانی ایجاد شده است.
همانطور که در تصویر پیداست، سرمایهگذار باید به بانک مراجعه کند و مبلغ نقد را به حساب کارگزاری واریز کند و بر اساس اطلاعات واریزی که انجام داده، قسمتهای خالی این صفحه را پر کند. به این ترتیب شارژ حساب انجام میشود.
3- اتصال حساب کارگزاری به حساب بانکی
در این روش سرمایهگذاران میتوانند حساب خود را به حساب بانکی متصل کنند و خرید و فروش را از همان حساب بانکی انجام دهند و نیازی به مرحله واسطه شارژ کردن نداشته باشند. این روش تنها برای دو بانک ملت و سامان در دسترس است و برای استفاده از این امکان باید در یکی از این دو بانک حساب داشته باشید.
https://isignal.ir/tutorial/%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%88-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%B3%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%B3/
لطفا شکیبا باشید ...