در روش تحلیل تکنیکال، آمارهای فعالیت بازار آنالیز میشود. تحلیلگران تکنیکالT فاکتورهایی مثل قیمت و حجم معاملات را در نظر میگیرند با تشخیص روندها و الگوهاT سهمهای پرسود را شناسایی میکنند
از طریق تحلیل تکنیکال سرمایهگذاران میتوانند با نگاهی منطقی و مطمئن معاملات خود را انجام دهند. این امر طبعا سودآوری و آسودگی خاطر بیشتری به ارمغان میآورد. بنابراین این موضوع در سرفصلهای آموزش بورس همواره از جایگاه ویژهای برخوردار است.
تحلیل تکنیکال یکی از متداولترین روشهای تحلیلی در بازارهای مالی است. این شیوه از تحلیل، تمرکز بر دادهها و نمودار بازارها دارد و با استفاده از آنها الگوها و روندها را شناسایی کرده تا به پیشبینی قابل اطمینانی از آینده بازار دست پیدا کند.
معاملهگری بدون دانش و استفاده از روش های تحلیل بورس، مانند پرتاب یک تاس است. در این حالت، احتمال آمدن عدد ۶ چندان زیاد نیست. این امر ریسک قابل توجهی بر دوش سرمایهگذار قرار میدهد. تحلیل تکنیکال کلیدی است که به کمک آن میتوانید تغییرات قیمت یک دارایی را بررسی کرده و زمان مناسب برای خرید و فروش آن را شناسایی کنید.
به طور خلاصه میتوان گفت تحلیل بنیادی کمک میکند تا ارزش ذاتی یک ورقه بهادار را پیدا کرده و با قیمت روز آن مقایسه کنیم. در مقابل، تحلیل تکنیکال بر اساس روند تاریخچهای قیمت اوراق، شاخصها و هر آنچه عرضه و تقاضا بر قیمت آن مؤثر است، کمک میکند رفتار قیمت آنها را پیشبینی کنیم.
معاملهگران حرفهای از تمام روش های تحلیل بهره میبرند تا بهترین تصمیم را بگیرند. برای ارتقای دانش معاملهگری خود نیاز است تا هر دو مهارت تحلیل تکنیکال و تحلیل بنیادی را با هم داشته باشید. طبعا این کار زمان زیادی خواهد گرفت و به همین دلیل بسیاری از افراد سرمایه گذاری در صندوقها را انتخاب میکنند.
خاستگاه تحلیل تکنیکال صدها سال پیش است. براساس برخی منابع تاریخی به نظر میرسد دانش تحلیل تکنیکال برای اولین بار در ژاپن در قرن ۱۸ ظاهر شد. بعدها در قرن ۱۹ تحلیل تکنیکال در آمریکا شهرت یافت. در واقع «چارلز هنری داو» شخصی بود که در این زمینه شروع به فعالیت کرد و امروزه او را به عنوان پدر علم تحلیل تکنیکال نوین میشناسند.
نمودار قیمت، دنبالهای از قیمتهای ترسیم شده در یک بازه زمانی خاص است. در نمودار قیمت، محور y (محور عمودی) مقیاس قیمت را نشان می دهد و محور x (محور افقی) مقیاس زمان را نشان می دهد.
نمودارها اطلاعات قیمت اوراق بهادار در طول زمان به صورت گرافیکی نمایش میدهند. چهار نوع نمودار اصلی که در تحلیل تکنیکال کاربرد فراوان دارند، عبارتند از:
– نمودار خطی
– نمودار میله ای
– نمودار کندل استیک
– نمودار نقطه و شکل
این که تحلیلگر از کدام نوع از نمودارها استفاده میکند، به نوع اطلاعاتی که به دنبال آن هستند و سطح مهارت فردی آنها بستگی دارد.
https://learning.emofid.com/technical-analysis/?gclid=Cj0KCQjw5PGFBhC2ARIsAIFIMNfnIKUCWsBvqvid3Y5vd-5CG2GKHnCDlQEFF5CIm2w8LxlTnAKf08EaAhyDEALw_wcB
لطفا شکیبا باشید ...