میخوام بدونم اختلال سلوک چیه و چه درمانهایی داره ممنون میشم راهنمایی کنید
پروتکل درمان اختلال سلوک برنامه ای درمانی شامل آموزش والدین و کودک است که طی مراحلی تحت نظر مشاور انجام شده و به درمان و کاهش علائم اختلال سلوک منجر می شود. اختلال سلوک چیست؟ مشکلات رفتاری کودکان، تمایل آن ها به آزار دادن دیگران، قانون شکنی و ضایع کردن حقوق دیگران مشکلی است که از آن با عنوان اختلال سلوک در کودکان و نوجوانان یاد می کنند. میزان بسیار خفیفی از این علائم در دوره رشدی امری طبیعی به حساب می آید اما زمانی که موارد یاد شده شدت یابند، می توانند یک هشدار خطرناک و جدی برای والدین باشند. اختلال سلوک از مهم ترین اختلالات رفتاری محسوب می شود که در ادامه در مورد روش های درمانی آن به طور مفصل صحبت کرده ایم. برای کسب اطلاع بیشتر از اختلالات رفتاری کودکان کلیک کنید.
پیش از آن که به پروتکل درمان اختلال سلوک بپردازیم لازم است با علائم این اختلال آشنا شویم. علائم رفتاری کودکان و نوجوانان مبتلا به اختلال سلوک در چهار دسته جای می گیرد.
پرخاشگری: کودکان و نوجوانان مبتلا بسیار پرخاشگر هستند، به دیگران آسیب می زنند، اغلب در مدرسه یا بیرون از آن زورگویی و قلدی می کنند. کودک مبتلا اولین نفری است که دعوا و کتک کاری را شروع می کند، ممکن است برای آسیب رساندن به دیگران از وسایل خطرناک استفاده کند، حیوانات را آزار می دهد، دزدی می کند و ممکن است دست به تجاوز بزند.
خرابکاری و تخریب اموال: تمامی رفتارهایی را شامل می شود که باعث تخریب و آسیب به املاک خصوصی یا عمومی می شود. مثلا کودک یا نوجوان مبتلا به عمد و برای وارد کردن صدمات جدی، آتش سوزی راه می اندازد و اموال دیگران را تخریب می کند.
دروغگویی و دزدی: شیادی می کند و زیاد دروغ می گوید. همچنین ممکن است به خانه یا اتومبیل دیگران دست برد بزند، برای رهایی از مسئولیت را رسیدن به خواسته خود، همچنین برای این که دیگران در حقش لطف کنند دروغ می گوید. اجناس گران قیمت می دزدد.
قانون شکنی: هیچ گاه قوانین مدرسه را رعایت نمی کند، با وجود اینکه والدین سخت گیر هستند شب ها دیر به خانه می آید یا اصلا نمی آید، حداقل دو بار از خانه و مدرسه فرار کرده است. ممکن است از خانه فرار کند و برای مدت طولانی بر نگردد. مدام سر کلاس های درس غیبت می کند. برای اطلاع بیشتر از اختلال سلوک کلیک کنید.
https://honarehzendegi.com/fa/%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%AA%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%84%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D9%84%D9%88%DA%A9
لطفا شکیبا باشید ...