0

مزایای استفاده از فضای کار اشتراکی؟

فضای کار اشتراکی فضای کار مزایای فضای کار اشتراکی مزیت های فضای کار اشنراکی معایب فضای کار اشتراکی فضای کار اشتراکی یا فردی
ثبت شده 3 سال پیش توسط کوثر نازاریان ویرایش شده در 1400/3/15

می خوام بدونم فضای کار اشتراکی چه مزیت هایی داره و اینکه هر فرد به صورت جداگانه اتاق کار خودش داشته باشه خوبه یا یک فضای مشترک برای همه کارکنان وجود داشته باشد

مزایای استفاده از فضای کار اشتراکی؟

1 جواب

0
3 سال پیش توسط: کوثر نازاریان

مزایای استفاده از فضای کار اشتراکی چیست؟

 

یکی از پررنگ ترین مزیت فضای کار اشتراکی صرفه جویی در هزینه ها است. وقتی عده ای از اشخاص و گروه های مختلف از تجهیزات مشترک استفاده می کنند، خواه ناخواه هزینه دفتر مجزا پرداخت نمی کنند، افزون بر کم بودن هزینه میتوانیم به کم شدن دغدغه های عملیاتی مثل تامین میز ،صندلی و اینترنت به عنوان مزیت اشاره کنیم که به خصوص در اکوسیستم استارتاپی و کارآفرینی بسیار مهم است.

شبکه سازی در فضای کار اشتراکی

نکته مهم تر این است که کسانی که در فضای کار اشتراکی مستقر هستند با همدیگر تعامل و به اصطلاح شبکه سازی دارند و می‌توانند از دغدغه‌ها و چالش‌های یکدیگر باخبر شوند. خیلی وقت‌ها در تیمتان نیروی فنی، طراحی یا بازاریابی ندارید و می‌توانید از بقیۀ تیم‌ها یا فریلنسرها کمک بگیرید.

همین طور به‌خاطر گستردگی افرادی که در فضاهای کار اشتراکی حضور دارند می‌توانید از رویدادهای مختلفی که برگزار می‌شود مطلع بشوید و یکی دیگر از جذابیت ها میتواند این باشد که رایگان در رویدادهای داخلی و یا با تخفیف در رویدادهای همکاران شرکت کنید.

همین طور فضاهای کار اشتراکی ارتباطات زیادی با بقیه کسب‌و‌کارها و سازمان‌های دولتی و خصوصی دارند؛ و شما هم می‌توانید از این ارتباطات برای برندسازی کسب و کارتان استفاده کنید.

یکی دیگر از مزیت های فضای کار اشتراکی وجود مربیان و مشاوران داخلی و خارجی است که  در حالت عادی شاید دسترسی به آن ها مشکل باشد و میتوان با صرفه جویی در زمان با مربیان برجسته صحبت و از آنها مشاوره بگیرید.

علاوه بر این، کنار هم جمع شدن نیروهای جوان دارای ایده های جدید و انرژی بالا باعث افزایش انگیزه و انرژی شما می شود.

استفاده از فضای کار اشتراکی ممکن است چه چالش هایی داشته باشد؟

یکی از نکته های مهمی که در فضای کار اشتراکی همیشه مطرح است،  افرادی که در محیط کار اشتراکی حضور دارند باید درک درستی از همکاری سازنده  با هم  داشته باشند و محیط کار را دفتر شخصی خود ندانند و تفاوتهای زیاد بین محیط کار اختصاصی و اشتراکی را درک کنند.

در فضای کار اشتراکی  احتمال اینکه هر لحظه شما با سوالات  و البته شاید کمی سرو صدای دیگران از دایره تمرکز خودتان خارج شوید وجود دارد و البته حفظ سکوت و آرامش یکی از قوانین مهم این مکان ها است و شاید برای کسانی که نتوانند خودشان را در این زمینه  وفق بدهند کمی چالش زا باشد.

یکی دیگر از ویژگی هایی که می شود به آن اشاره کرد محدودیت زمانی است، برای یک فریلنسر و یا حتی اشخاصی که بین المللی کار میکنند زمان تعریف نشده است و محدودیت زمانی ، ورود ، خروج و تعطیلات که در بعضی از فضاهای کار اشتراکی وجود دارد ممکن است آزاردهنده باشد که البته همین موضوع برای کسانی که به دنبال برنامه ریزی منظم برای کارهای خودشان هستند یک مزیت به حساب می آید.

در فضای کار اشتراکی می توان عدم حفظ حریم خصوصی را به عنوان یک نقص دید، باید در یک مکان اشتراکی که احتمالا رقبای تجاری شما هم همان جا مستقر هستند در تماسهای تلفنی محرمانه ی خود با مشتری های حساس  و ملاقات با مهمانانتان برای حفظ حریم خصوصی و اطلاعات خودتان تلاش کنید.

ثبت نام در فضای کاراشتراکی به چه صورت است؟

شما می توانید با بررسی فضاهای کار اشتراکی، نقاط قوت و ضعف آنها و با توجه به معیارهای خود یا تیمتان فضای اشتراکی مناسب را انتخاب نمایید.

فضای کار اشتراکی مناسب چه ویژگی هایی دارد؟

نظرسنجی ها و تحقیقات اخیر نشان می دهد که افراد هنگام کار در یک فضای کار اشتراکی، مولد و خلاق تر هستند. افراد می توانند به طور معمول بهتر کار کنند و از کارهایشان در یک  فضای کار اشتراکی لذت ببرند. استارتاپ ها در می یابند که فضای کار اشتراکی، فضای اداری مقرون به صرفه را با ضروریات کاری مهم مانند اینترنت پر سرعت، اتاق های جلسات، حضور در رویدادهای مهم را  فراهم می کند و در نتیجه هزینه کمتری برای راه اندازی یک کسب و کار جدید ایجاد می شود. یکی از مزیت های فضای کار اشتراکی شبکه ای از متخصصان در صنایع مشابه یا مکمل است و به همکاران اجازه می دهد تا در پروژه ها همکاری داشته باشند، با هم شبکه سازی کرده و حتی چشم انداز مشترک تعریف کنند.

ویژگی های پایه یک فضای کار اشتراکی خوب چیست؟

یک فضای کار اشتراکی مناسب فضایی است که در وهله اول نیازمندی های اولیه افراد مستقر را تامین نماید، ویژگی های پایه یک فضای کار اشتراکی خوب را میتوان اینگونه نام برد : میزکار منعطف و اختصاصی ، اینترنت پرسرعت، اتاق جلسات و کنفرانس، دسترسی به رویدادها و استفاده از مشاوره مربیان. افرادی که به دنبال فضای کار اشتراکی مناسب میگردند میتوانند با بررسی ویژگیهای فضاهای کار اشتراکی، مکان مناسب را برای ادامه کسب و کار خود انتخاب کنند. فضای کار اشتراکی آراتل با ویژگی های ذکر شده ایجاد شده است تا استارتاپ ها و فریلنسرها بتوانند در یک محیط پویا، پر انرژی و کم هزینه بر کارهای خود تمرکز کنند.

هنگام ثبت نام در فضای کار اشتراکی به چه چیزی دقت کنیم؟

موقع ثبت نام در یک فضای کار اشتراکی برای شروع، ادامه کسب و کار و یا فریلنسینگ باید گفت در ابتدا از خودتان بپرسید که چه نوع مزایا و تجهیزاتی نیاز دارید تا در بهترین زمان به اهدافتان برسید. زیرا انتخاب نهایی تا حد زیادی به اولویت بندی نیازها و خواسته های شما بستگی دارد.

در هنگام انتخاب فضای کار اشتراکی مناسب، بهتر است در ابتدا از مکان هایی که برای این نیاز ایجاد شده اند بازدید داشته و با با اولویت های خود مقایسه کنید، اولویت هر شخصی برای ادامه کارش با شخص دیگر متفاوت است اما  چیزی که مهم است حس آرامش جهت رسیدن به اهدافتان است.

در مرحله اول جهت بررسی و انتخاب فضای کار اشتراکی به نیازهای اولیه یک فضای کار اشتراکی مانند میز، صندلی ، سرعت اینترنت، اتاق جلسات و سایر موارد توجه کنید و در مرحله بعد  نیازمندی های دیگر، مثل دسترسی به حمل و نقل عمومی و یا مسیر رفت و آمد، آشپزخانه، کافی شاپ، اتاق بازی، اتاق تلفن و سایر موارد را بررسی و با اولویت های خود مقایسه نمایید تا بتوانید بهترین فضای کار اشتراکی را جهت رونق و یا شروع کسب و کارتان انتخاب کنید.

بهترین فضای کار اشتراکی برای من کدام است؟

اینکه برای شما به عنوان فریلنسر و یا یک استارتاپ، کار در یک فضای کار اشتراکی مناسب‌تر است و  یا یک دفتر شخصی، به میزان پیچیدگی کارهای اجرایی شما، فرهنگ سازمانی و روحیه شخصی شما برمی‌گردد. بهترین محیط برای شما و تیمتان و میزان اثرگزاری بر مشتری، از مهمترین عوامل انتخاب دفتر کارتان چه به صورت شخصی و سنتی و چه فضای کار اشتراکی است.

درنهایت همه چیز به تصمیم خودتان بستگی دارد. مزایا و معایب محیط را به‌طور کامل بررسی کنید و حتی میتوانید از مکان مورد نظرتان بازدید به عمل آورید. گاهی اوقات مزایای کار در چنین فضایی به اندازه‌ای زیاد است که می‌توانید برخی معایب را نادیده بگیرید دقیقا ماند برخی شرکت های بزرگ که ترجیح داده اند همچنان بسیاری از نیروهای خود را در فضای کار اشتراکی مستقر کنند.

در اینجا چند نکته را برای شروع کار مطرح می کنیم:

یک تست شخصیتی بگیرید: سعی کنید این تست را برای همه اعضای تیم خود بگیرید، درک شخصیت های مختلف و پویایی در یک تیم به بهبود عملکرد تیم خیلی کمک میکند.

تمرکز حواس را تمرین کنید: پیدا کردن جای بی سر و صدا و جایی که شما را از آشفتگی کاری وظایفتان دور می کند یا هر جای دیگری می تواند مسیری مناسب برای بهتر شناختن خود باشد. به پیاده روی بروید و حتما تمرکز حواس را امتحان کنید.

نوشتن را شروع کنید: این مسئله می تواند یک تغییر دهنده بزرگ برای  آگاهی از خودتان باشد. درمورد احساسات خود، هرگونه استرس یا الگوی رفتاری که روز به روز متوجه می شوید را یادداشت کنید. این مورد میتواند به بهبود عملکردتان بسیار کمک کند.

گرفتن بازخورد از همکاران: بعضی اوقات ما نیاز داریم که خودمان را از طریق چشم افراد دیگر ببینیم تا یک دید روشن داشته باشیم. از مدیر یا همکاران خود بخواهید که بازخوردشان را از شخصیت، رفتار و کار شما بگویند.

پارامتر های انتخاب فضای اشتراکی مناسب

یافتن فضای کار اشتراکی مناسب با شرایط ویژه از جمله:

هزینه مناسب

ارتباط با کسب و کارهای دیگر

شبکه سازی

دسترسی به وسایل حمل و نقل عمومی

اینترنت پرسرعت

نزدیکی به دانشگاه ها

کمد اختصاصی

و غیره

یکی از مسائل مهم افراد برای شروع یک کسب و کار جدید است.

یافتن چنین فضای کاری، خود یک موضوع با اهمیت می باشد.

هزینه های عضویت در فضاهای کار اشتراکی در شهرهای مختلف متفاوت و بسته به شرایط و امکانات متغیر می باشد. هزینه ثبت نام در فضای کار اشتراکی میتواند به صورت روزانه، هفتگی، ماهیانه و به دو شکل اشتراکی یا ثابت باشد.

مقایسه هزینه فضای کار اشتراکی با اجاره دفتر خصوصی

امروزه اجاره دفتر کار شخصی و سنتی برای شروع کسب و کارجدید (استارتاپ) به یک معضل تبدیل شده است. صاحبین مشاغل باید هزینه های زیادی برای این امر در نظر بگیرند که علاوه بر هزینه اجاره دفتر، شامل مسائل دیگری مانند: هزینه تجهیزات، پرداخت حقوق ها، فیش های آب و برق، هزینه بیمه، مالیات و بسیاری موارد دیگر هم می باشد. این هزینه ها قطعا درشروع یک کار بسیارسنگین بوده و شاید صاحبان کسب و کارهای نو و استارتاپ ها نتواننداز عهده این امر برآیند و به همین منظور فضای کار اشتراکی جهت تسهیل این مورد و رونق کسب و کارها رشد نموده است.

درحقیقت در شروع کار تعداد کارکنان شرکت شما کم بوده و شما نیازی به یک فضای خیلی بزرگ نخواهید داشت و شاید با چند میز اشتراکی یا یک اتاق کاری متوسط بتوانید برنامه های خود را پیش ببرید و همچنین پیدا کرد فضای کار کوچک و یا یک آپارتمان اداری در شهرهای بزرگ کار بسیار دشواری است، پس در نتیجه بهترین راه‌حل، دفتر کار اشتراکی است و در اکثر کشورها این امر رواج یافته است و حتی می تواند به رونق کسب و کار شما به وسیله آشنایی و معاشرت با دیگر کسب و کارها، استارتاپ ها، و حتی فریلنسرهای دیگر نیز کمک کند و شما هم با به اشتراک گذاشتن تجارب کاری خود با آنها، موجبات رشد سریع در شغل و کسب و کار و تیم خود را فراهم کنید و پس از اینکه کار شما رونق پیدا کرد و به درآمدزایی مطلوب رسید بتوانید از عهده هزینه های یاد شده برآمده و  براحتی برای اجاره یک آپارتمان اداری و یا یک دفتر کار مستقل اقدام کنید.

 

https://x-station.ir/%D9%85%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%A9%DB%8C-%DA%86%DB%8C%D8%B3/

loader

لطفا شکیبا باشید ...