می خوام ترندهای برتر تجارت الکترونیک سال ۲۰۲۲ بشناسم که بدونم کدوم از ترندها روی کسب و کار ما بیشتر تاثیر می گذارد و باعث موفقیت میشه
هر سال یه سری چیزا ترند میشه و اگه بخوای کارت رو پیشرفت بدی حتما بهتره این موارد رو بدونی و ممکنه ازش تو کارت هم استفاده کنی.
ترندهای برتر eCommerce برای سال ۲۰۲۲
توی این مقاله یه سری موارد که توی سال ۲۰۲۲ قراره ترند بشه رو با هم به اشتراک میذاریم. مطمئنن ترندها فقط اینا نیستن و چند تاشون رو با هم بررسی میکنیم.
تجارت الکترونیک فقط فروش آنلاین از طریق یه وب سایت نیست و خیلی موارد رو شامل میشه و فروش آنلاین اجناس فقط یکی از اونهاست و هر ساله داره به میزان استقبال مردم از تجارت الکترونیک و خرید آنلاین اضافه میشه. پس فرصت خوبیه برای پول در آوردن.
این توضیح رو هم بدم که من خودم هم این موارد رو یه جا خوندم و دارم میگم که شما هم بدونید. حالا از کجا خوندم؟ از اینجا. ولی خوب تغییرات توش دادم و مطلبی که من نوشتم ترجمه این مطلب نیستش.
شروع کنیم ببینیم داستان چیه:
این مورد خیلی آیتم جالبیه چون خودم هم به سایت هایی که محصولات سفارشی ارایه می کنن دارم بیشتر علاقه مند میشم و توی خودم حسش میکنم.
کلا این که یه وب سایت بزنی و هرچی فکر میکنی که مشتری نیاز داره رو بریزی توش خیلی کار مناسبی شاید نباشه (البته قبلا کار خوبی بود!). حالا داستان کجاست؟ ۲۲٪ مشتری ها اعلام کردن که برای اینکه محصول مورد نظر خودشون رو دریافت کنن حاضر هستن که اطلاعاتشون رو در اختیار سرویس های مختلف بذارن. این عدد احتمالا بالاتر هستش و تقریبا میشه گفت که همون نیاز پنهان موجود توی آدما هستش.
این داستان باعث میشه که شرکت ها به این فکر کنن که خوب وقتی کاربر دوست داره اطلاعاتش رو به ما بده و ما هم دوست نداریم محصولی تولید کنیم که دستمون بمونه چرا این کار رو نکنیم؟
مثلا نایک سرویس Nike by You رو راه انداخته که بتونید کفش مورد نظر خودتون رو سفارشی سازی و تولید کنید و براتون توی ۴ هفته بفرسته. شرکت های تولید خودرو مثل Nissan به شما امکان سفارشی سازی آیتم های مختلف مثل رنگ و نوع روکش صندلی و ... رو میده. یا شرکت ایران خودرو و سایپا که به شما امکان سفارشی سازی زه کنار ماشین و ... رو میده! سایت های سفارشی سازی تیشرت هم که از قبل بودن و شرکت های تولید لباس بیشتری قراره بهشون اضافه بشه.
برندهای بزرگ و کوچیک زیادی قراره این کارها رو بکنن و توی سال ۲۰۲۲ قراره این موضوع رونق دوباره ای به کسب و کارها بده و شاید جای یه کسب و کار برای شما خالی باشه و بتونید کاری راه بندازید و پولی در بیارید.
بیت کوین رو دیگه زخم شدیم اینقدر شنیدیم. هر جا میری اسمش هست! الان هم به ترند پرداخت داره تبدیل میشه و کسب و کارهای بیشتری قراره با استفاده از بیت کوین اجازه خرید اجناس و خدماتشون رو بدن.
زیاد دیگه راجع به این موضوع حرف نزنم چون به اندازه کافی دارید همه جا میشنوید ولی فقط این رو بگم که بازار ارزهای دیجیتال تا ۲۰۲۵ قراره به ۶۰ میلیارد دلار یا بیشتر برسه و طبیعتا این فرصت خوبی رو برای کسب و کارها ایجاد می کنه.
ما این رو توی ایران کمتر می بینیم چون بدون پشتیبانی فارسی ابزارهای دستیار صوتی سخت میشه فرهنگ اون رو توی جامعه جا انداخت ولی توی دنیا استفاده بیشتری از دستیارهای صوتی میشه و توی ۲۰۲۲ هم این مورد افزایش پیدا میکنه.
بازار ابزارهای دستیار صوتی به ۴ میلیارد دلار میرسه و خریدهایی هم که از طریق این ابزارها انجام میشه به ۴۰ میلیارد دلار میرسه که عدد جذابی برای کسب سود هستش.
توی سال آینده ۵۵٪ از مردم آمریکا توی خونشون یه دستیار صوتی رو خواهند داشت و این می تونه توی ایجاد و گسترش فرهنگ خرید از طریق دستیارهای صوتی کمک زیادی بکنه.
آمارها این رو میگن که بازار AR توی سال ۲۰۲۰ به بیش از ۱۵ میلیارد دلار و توی سال ۲۰۲۳ به بیش از ۱۹ میلیارد دلار میرسه. شرکت های بیشتری برای اینکه تجربه خرید مشتری رو بهتر کنن به سمت AR میرن.
تمایل مشتری ها به استفاده از این ابزارها اینقدر زیاده که آمار نشون داده ۷۱٪ از اونها تمایل به استفاده از سرویس هایی دارن که خدمات خودشون رو از طریق VR ارایه می کنن.
توی جاهای زیادی می بینیم که از AR استفاده میشه. از اینستاگرام گرفته تا فروشگاه های فروش لباس و این استفاده ها بیشتر و بیشتر میشه و بنظرم یکی از زمینه هایی هستش که توی ایران جا برای کار زیاد داره و حتی میتونه به کسب و کارهای بین المللی هم تبدیل بشه.
گارتنر پیشبینی کرده که ۸۵ درصد کسب و کارها تا پایان ۲۰۲۱ سعی می کنن تا تعاملات خودشون رو بدون دخالت انسان انجام بدن! تبادلات مالی توی این صنعت هم تا پایان ۲۰۲۳ به ۱۱۲ میلیارد دلار میرسه!
این ابزارها با کاهش هزینه های سازمان ها باعث بهبود بهره وری میشن. در آینده هم طبیعتا با بهبود ربات ها و هوش اونها می تونیم انتظار عملکرد بهتری از این Chatbotها و ماندگاری بالاتر مشتری ها رو داشته باشیم.
سال ۲۰۲۲ ما قراره چت بات هایی ببینیم که میتونن صحبت های دقیقتر و محاوره ای تری رو داشته باشن و شبیه تر به یک پشتیبان انسانی رفتار کنند و مشتری مداری رو بهتر رعایت کنند.
کلا کسب و کارها سعی دارن تا با استفاده از تکنولوژی توی کسب وکارشون روند فروش رو بهتر بکنن و مشتری های بیشتری رو ماندگار بکنن. این روندها میتونه توی بهبود کسب وکار کمک کنه و همونطور که کسب و کارها توی دنیا دارن به سمت این روندها میرن، توی ایران هم باید به سمتشون بریم و این امر اجتناب ناپذیره.
کلام آخر اینکه همیشه برای اینکه کسب و کار بهتری داشته باشید و توی تجارت دوام بیارید بهتره با تکنولوژی ها پیش برید. علاوه بر این اگه دوست دارید کسب و کاری راه بندازید که در آینده درآمد خوبی کسب کنید، دونستن ترندها می تونه توی تصمیم گیری کمک کنه که چه کاری رو شروع کنید که توی آینده پول بیشتری سمتتون بیاد.
مطابق با گزارش SocialTimes، بودجهای که برندهای مختلف برای بازاریابی شبکه های اجتماعی در نظر خواهند گرفت، طی ۵ سال آینده دو برابر خواهد شد. تقریبا دو سوم از کاربران اینترنت در سراسر دنیا، قبل از اینکه محصولی را خریداری کنند، در اینترنت در مورد آن تحقیق میکنند و بخش عمدهای از همین ترافیک روانه کانالهای مختلف سوشال مدیا میشود.
برای درک بهتر میتوانید نگاهی به روند توسعه گوشی های موبایل در ۱۰ سال گذشته داشته باشید. تلفن های بزرگ و نهچندانی زیبایی که با آنتنهای بزرگ و قیمت بسیار بالا به فروش میرسیدند، حالا به ابزارهای پیشرفته و هوشمند تبدیل شدهاند که تقریبا همه ما برای انجام کارهای روزمره خود به آنها نیاز داریم.
در نتیجه همین پیشرفت، روزبهروز به تعداد افرادی که از محصولات بیسیم استفاده میکنند، اضافه میشود و این اتفاق مساوی افزایش فعالیت در شبکه های اجتماعی است. با توجه به جایگاه محصولات هوشمند، بعید است به این زودیها شاهد ناپدید شدن شبکه های اجتماعی یا حداقل کمرنگ شدن آنها باشیم. شبکه های آنلاین، مردم را در کنار یکدیگر جمع کرده و به برندهای مختلف اجازه میدهند محصولات و خدمات خود را به آسانی تبلیغ کنند.
معمولا وقتی کسی میخواهد با محصولات یا سرویسهای جدید آشنا شود، ویدیو را به سایر انواع محتوا ترجیح میدهد.
۸۰ درصد مردم میگویند وقتی میخواهند محصولی را به صورت آنلاین خریداری کنند، معمولا سراغ ویدیوها میروند. بیش از ۵۰ درصد میگویند ویدیوهای آنلاین به تعیین برند یا محصولی که قصد خریداری آن را دارند، کمک میکند. به علاوه، ۵۵ درصد از مردم نیز هنگام خرید، ویدیوهای آنلاین را هم تماشا میکنند.
طی چند سال اخیر، جدای از پستهای وبلاگی، تولید محتوای ویدیویی در اولویت تولید برندها بوده است. اگر کسبوکارهای آنلاین ایده مناسبی برای داستانسرایی برند نیز داشته باشند، میتوانند نرخ تبدیل مخاطبان به مشتری را تا حد زیادی افزایش دهند. ویدیوها یک راه غیرقابل مذاکره برای ارتباط با مخاطبان هستند و میتوان از آنها برای بیان داستان برند، ارائه راهکارهای واقعی برای حل مشکلات روزمره و جذب مشتری استفاده کرد.
این روزها بسیاری از مردم برای انجام کارها از دستیارهای مجازی مختلفی مثل بیکسبی، الکسا و سیری کمک میگیرند؛ پس چرا این فناوری جدید، تغییری اساسی در دنیای دیجیتال ایجاد نکند؟ با تبدیل کنترل صوتی به بخشی از چیزهایی که ما هرروز با گوشی موبایل خود انجام میدهیم، میتوان گفت یکی از اصلیترین ترند های بازاریابی محتوا در سال ۲۰۲۰، فناوری صوتی خواهد بود.
https://virgool.io/@tadayoni.ir/%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B2-w9ospubhdg7k
https://www.virlan.co/news/%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D8%AA%D9%88%D8%A7/
لطفا شکیبا باشید ...