0

نقد گوشی شیائومی Poco X3 NFC

گوشی شیائومی Poco X3 NFC نقد گوشی poco X3 NFC شیائومی درباره گوشی poco X3 NFC شیائومی گوشی poco X3 NFC خوب است یا بد؟ قیمت گوشی poco X3 NFC شیائومی شیائومی poco X3 NFC
ثبت شده 3 سال پیش توسط عسل غضنفری ویرایش شده در 1400/3/15

سلام عزیزان. درمورد عملکرد و ویژگی های گوشی شیائومی Poco X3 NFC میخوام بدونم. ممنون میشم توضیح بدید.

نقد گوشی شیائومی Poco X3 NFC

1 جواب

0
3 سال پیش توسط: عسل غضنفری

پوکو به عنوان برند زیر مجموعه شیائومی، در پی ساخت گوشی‌هایی با ارزش خرید بالا است و در این زمینه، حتی با خود شیائومی هم رقابت می‌کند. حتما اولین گوشی این کمپانی را با نام پوکوفون اف وان به‌خاطر دارید که تراشه اسنپدراگون 845 و دوربین دوگانه را با قیمت فوق‌العاده 350 دلار در اختیار می‌گذاشت. اکنون بعد از گذشت تقریبا 2 سال، سیاست‌های این شرکت تغییر پیدا کرده و آن‌ها قصد ورود به بازار میان‌رده‌ها را نیز دارند. گوشی POCO X3 مصداق بارزی از این موضوع می‌باشد. گوشی میان‌رده‌ای که با نمایشگر 120 هرتزی، دوربین چهارگانه، باتری بزرگ و شارژ سریع 33 واتی، تنها 229 یورو قیمت دارد و همین موضوع باعث شده تا روی کاغذ، ارزش خرید بالایی نسبت به ویژگی‌هایش داشته باشد. اما اینکه عملکرد POCO X3 در دنیای واقعی چگونه خواهد بود، سوالی است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

توضیحات

در این که گوشی شیائومی Poco X3 NFC جانشین گوشی شیائومی Poco X2 است، شکی نیست اما در واقعیت، این گوشی تازه نفس دنباله‌رو هیچ یک از خانواده موبایل های هوشمند شیائومی نیست. گوشی Poco X3 گلچینی از مشخصات فنی میان‌رده‌ای است که برای اولین بار، پای پردازنده Snapdragon 732G را به دنیای هوشمند موبایل‌ها باز کرده است.

بررسی عملکرد برند شیائومی و همه زیربرندهای وابسته به آن همچون Poco، گویای این واقعیت است که پوکو به عنوان یکی از زیربرندهای فعال شیائومی، به دنبال گسترش حضور خود در بازار است.

 

 

طراحی گوشی شیائومی Poco X3

گوشی شیائومی Poco X3، بنیانگذار یک سبک طراحی جدید است که آغاز حکومت گوشی های پوکو بر بازار جهانی را نشان می‌دهد. اگر از طراحی منحصر بفرد ماژول دوربین فاکتور بگیریم، با ساختار پلی کربناتی چند لایه از بافت و رنگ مختلف روبرو می‌شویم که طی فرآیندی، قاب پلاستیکی گوشی شیائومی Poco X3 NFC را تشکیل می‌دهند. این قاب، به روش خود نور را منعکس کرده و نمای هیجان انگیزی از بازی نورها به راه می‌اندازد.

همانطور که گفتیم، قاب پشتی پلاستیکی بوده و توسط فریم فلزی در برگرفته شده است. در حقیقت، از یک گوشی میان‌رده، انتظاری بیش از این نیز نداشتیم.

دوربین اصلی، متشکل از 4 سنسور داخل ماژولی دایره‌ای بوده که چینش آن‌ها، از الگوی X تبعیت می‌کند. شیائومی از این ماژول دایره‌ای به عنوان «جزیره» یاد کرده که علاوه بر سنسورها، یک فلش LED نیز داخل آن قرار دارد. این جزیره، هم سطح قاب پشتی نیست. در واقع یک میلی متر برجسته‌تر از سطح قاب است ولی برای ضخامت آن مشکل ساز نیست.

بدنه ضخامت 9.4 میلی متری دارد؛ یعنی در قیاس با اسمارتفون‌های کم ضخامت حرفی برای گفتن ندارد ولی با وجود فریم فلزی، بهتر است این کم کاری شیائومی در گوشی Poco X3 میانرده را نادیده بگیریم.

 

نمایشگر 6.67 اینچی

شیائومی برای طراحی صفحه نمایش، خود را به زحمت نیانداخته و همان نمایشگر 6.67 اینچی Poco X2 را مجددا برای Poco X3 تکرار کرده است. با وجود پنل IPS LCD و تراکم پیکسلی 395 پیکسل بر اینچ، یک نمایشگر متوسط داریم اما این بدان معنا نیست که این پنل از وضوح و کیفیت تصویر، به طور کامل محروم مانده باشد. نرخ نمونه برداری این دریچه 6.67 اینچی، 240 هرتز است، این ویژگی را برای گیمرها گفتیم تا امیدشان برای گیمینگ با یک موبایل هوشمند میان‌رده (Xiaomi Poco X3 NFC)، ناامید نباشد. روشنایی نمایشگر نیز در شرایط مطلوبی است. اگر بخواهید روشنایی را به صورت دستی تنظیم کنید، باید روی 460 نیت توقف کنید اما در حالت خودکار، تا 631 نیت نیز می‌رسد. این یعنی وضوح نمایش و تفکیک محتوا زیر نور خورشید، ساز ناکوک نمی‌نوازد.

کنتراست صفحه مطلوب و رنگ سیاه آن به اندازه کافی عمیق به نظر می‌رسد. گوشی Redmi K30، احتمالا نزدیک‌ترین رقیب از این لحاظ به Poco X3 باشد.

شاید باورش سخت باشد اما نمایشگر گوشی پوکو ایکس 3، رفرش ریت 120 هرتزی داشته و رزولوشنی که به نمایش می‌گذارد، 1080 در 2400 پیکسل است. حاشیه‌ها باریک هستند و با نرخ 84 درصدی، قاب جلویی را به انحصار خود درآورده‌اند. قبل از این که به طور قطعی تصمیم به خرید این گوشی بگیرید، در مورد حفره نمایشگر به نتیجه قطعی برسید. دوربین سلفی این گوشی، داخل حفره نمایشگر در بخش فوقانی تعبیه شده است.

 

دوربین چهارگانه

دوربین چهارگانه‌ای که در گوشی شیائومی Poco X3 می‌بینید، یک الگوبرداری واضح از گوشی‌های سری ردمی است. سنسور اصلی، یک سنسور 64 مگاپیکسلی از Sony IMX 682 بوده که ویژگی های جانبی مثل گشودگی دیافراگم f/1.9، سنسور 1/1.73 اینچی، پیکسل‌های 0.8 میکرومتری و PDAF دارد. سنسور بعدی یک سنسور 13 مگاپیکسلی با لنز 13 میلی متری است که با زاویه 119 درجه، به ثبت تصاویر فوق عریض برای شما می‌پردازد.

سنسورهای بعدی، هر دو 2 مگاپیکسلی اما یکی نقش سنسور ماکرو و دیگری تشخیص عمق را بر عهده گرفته است. برای این که نتیجه عکاسی ماکروی شما با دوربین Poco X3 رضایت بخش باشد، سوژه را در فاصله 4 سانتی متری سنسور قرار دهید؛ در غیر این صورت، نتیجه چنگی به دل نخواهد زد.

تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی این گوشی، جزئیات کافی، کنتراست بالا و دامنه دینامیکی قابل تحسین دارند و به لطف قابلیت HDR رنگ‌ها نیز پویا و زنده به نظر می‌رسند.

سنسور سلفی نیز یک سنسور واید 20 مگاپیکسلی است. دوربین سلفی بر خلاف دوربین اصلی که با رزولوشن 4K فیلمبرداری می‌کند، به ثبت ویدئو با کیفیت 1080p و سرعت 30 فریم بر ثانیه رضایت داده است. جزییات کافی، رنگ‌های خوب و کنتراست عالی، نتایجی است که با عکاسی سلفی با گوشی شیائومی Poco X3 NFC آیدتان می‌شود. در مجموع، برای اشتراک گذاری تصاویر در شبکه‌های اجتماعی، می‌توان روی آن حساب کرد.

 

عکاسی با این گوشی در شب را توصیه می‌کنیم. خوشبختانه قدرتمند ظاهر شده و روشنایی دلپذیری دارد. جالب اینجاست که برخی صحنه‌ها و سوژه‌ها را بازیابی کرده و با کاهش نویز و تاری، جزییاتی پاک و نسبتا شفاف به نمایش می‌گذارد. همه این‌ مشخصات برای یک گوشی میان‌رده، هیجان انگیز است.

 

نرم افزار و سخت افزار گوشی شیائومی پوکو ایکس 3

مهمترین برگ برنده این میان‌رده، بعد از سیستم عامل اندروید 10، رابط کاربری MIUI 12 است. این گوشی، دومین موبایل هوشمندی است که به صورت پیشفرض به این رابط کاربری مجهز شده و در دسترس قرار گرفته است. در این رابط کاربری شاهد انیمیشن های جدید، روش حفظ حریم خصوصی، تصاویر پس زمینه فوق العاده و منوی برنامه کاملاً جدید هستیم. البته تفاوت اساسی بین MIUI 12 و MIUI 11 دیده نمی‌شود؛ بیشتر تغییرات، به تغییرات ظاهری محدوده شده و بس!

این گوشی، به پردازندهSnapdragon 732G مجهز شده که پوکو دوست دارد آن را قدرتمندترین پردازنده 4G در سری 700 بنامد. Adreno 618 پردازنده گرافیکی گوشی پوکو ایکس 3 بوده که در کنار پردازنده مرکزی، می‌توانیم ادعا کنیم این گوشی، یکی از قوی ترین میان رده ها از لحاظ بازده فنی است.

این گوشی در دو نسخه با رم 6 گیگابایت و حافظه داخلی 54 و 128 گیگابابت ارائه شده که پیرو استاندارد UFS 2.1 است.

 

باتری قدرتمند

این گوشی میان رده، به یک باتری قدرتمند 5160 میلی آمپر ساعتی مجهز شده که آداپتور 33 واتی همراه دارد. طبق ادعای کمپانی سازنده طی 30 دقیقه 62 درصد و طی 65 دقیقه صد در صد ظرفیت باتری شارژ خواهد شد اما نتایج به دست آمده در آزمایشگاه کمی متفاوت است. 55 درصد در 30 دقیقه و 100 درصد در 75 دقیقه نتایجی است که به صورت میدانی از مدت زمان شارژ این گوشی به دست آمده است. عملکرد و بازده باتری این گوشی، در رقابت تنگاتنگ با گوشی Mi 10 Lite 5G قرار دارد.

https://saymandigital.com/%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-poco-x3/

loader

لطفا شکیبا باشید ...