می خوام درباره متریال عایق آلاستومری بیشتر بدونم لطفاً منو راهنمایی کنید
عایق الاستومری سلول بسته برای نخستین بار در اوایل دهه 1900 میلادی توسعه یافته و تاثیر چشمگیری بر روی صنعت عایق داشت. مهمترین ویژگی این عایق مقاومت در برابر نفوذ رطوبت است که به دلیل بافت سلولی آن است. این بافت سلولی حاوی میلیونها حائل یا مانع ریز است که مانع نفوذ مایع و رطوبت میشوند. این ویژگی نه تنها آسیبهای ناشی از رطوبت را به حداقل میرساند بلکه عملکرد حرارتی عایق را ثبات و بهبود میبخشد.
مایع قابلیت انتقال حرارت بالایی دارد، بنابراین عایقی که مرطوب باشد در واقع خاصیت عایق بودن آن بسیار کم است. عایق الاستومری سلول بسته مقاومت بسیار خوبی در برابر نفوذ بخار آب و جذب رطوبت دارد و به دلیل عملکرد خوب و دوامی که دارد در کاربریهایی نظیر در سیستمهای تهویه مطبوع (HVAC)، لولهکشیها و سیستمهای برودتی مورد استفاده قرار میگیرد.
عایق الاستومری سلول بسته در دهه 50 میلادی توسعه پیدا کرد. معرفی این محصول و دیگر محصولات پلیمری باعث شد تا این صنعت به جای استفاده از مواد طبیعی مانند چوب پنبه به سمت استفاده از مواد مصنوعی و شیمیایی برود. محبوبیت عایق الاستومری به سرعت افزایش یافت، که دلیل عمده آن حذف نیاز به حائل بخار برای جلوگیری از انتقال رطوبت بود. با افزایش دسترسی به عایق الاستومری در شکلهای متفاوت نظیر ورقهای، رولی و لولهای، محبوبیت آن به خصوص در لولهکشیهای برودتی و داکتها نیز افزایش یافت. این محصول در مقایسه با رقبای خود یک محصول کاربر پسند به حساب میآید، زیرا میتوان آن را به راحتی بر روی سطوح مختلف نصب کرده و عملکرد آن با سوراخ شدن یا ایجاد پارگی به مخاطره نمیافتد.
در طول دو دهه گذشته به دلیل آگاهی از افزایش کیفیت هوای داخلی (IAQ) تقاضا برای خرید عایق الاستومری به شدت افزایش یافته است. از آنجایی که این محصول حاوی فرمالدئید یا فیبر نیست و ترکیبات آلی فرار (VOC) آن بسیار کم است مقبولیت زیادی در بین طرفداران IAQ پیدا کرده است. از آنجایی که سطح این عایق غیر متخلخل و صاف است و در برابر رطوبت مقاوم است مانع رشد کپک میشود و این یکی از مشکلات متداولی است که در IAQ با آن مواجه میباشند.
سه ماده اصلی که در تولید عایق الاستومری سلول بسته مورد استفاده قرار میگیرند عبارتند از:
• ترکیب لاستیک مصنوعی که معمولاً شامل لاستیک نیتریل بوتادین (NBR) یا مونومر اتیلن-پروپیلن-دین (EPDM) میباشد.
• پلی وینیل کلراید (PVC)
• یک عامل فوم شیمیایی
این متریالها در یک میکسر بزرگ و در مقادیر 500 پوندی یا بیشتر ترکیب میشوند. سپس این ترکیب وارد اکسترودر شده تا به شکل یا سطح مقطعی مشخص در بیاید که میتواند به شکل رولی یا لولهای باشد. سپس داخل کورهای با دمای مشخص حرارت داده میشود؛ این فرآیند باعث میشود تا عامل فوم شیمیایی از حالت جامد به گاز تبدیل شود. وقتی این اتفاق میافتد هزاران پاکت (سلول) ریز هوا که به هم متصل هستند، شکل میگیرند. سپس متریال با دقت سرد شده تا اطمینان حاصل شود که سلولها دست نخورده و سالم باقی میمانند و ساختار سلول بسته متریال به خوبی شکل میگیرد. سپس عایق تولید شده بُرش خورده و برای حمل و نقل بستهبندی میشود.
عایق الاستومری بدون استفاده از کلروفلوروکربن (CFC)، هیدرو کلروفلوروکربن (HCFC) و هیدرو فلوروکربن (HFC) ساخته میشود که آن را برای شرایط محیطی دشوار آماده میکند.
عایق الاستومری سلول بسته از زمان اختراعش یعنی سال 1954 تا به امروز یکی از بهترین و موفقترین عایقها برای لوله بوده است. این عایق در اشکال و ضخامتهای گوناگون موجود است و میتوان به راحتی آن را دستکاری کرده و برای تجهیزات مختلف به کار برد، از لولهکشیهای ساختمانی گرفته تا چیلرهای تجاری بزرگ. این عایق تمامی استانداردهای لازم ضد حریق، عایق کردن نویز و بهرهوری خوب را داراست و به همین دلیل در کاربریهای زیادی مورد استفاده قرار میگیرد. در ذیل به برخی از آنها اشاره میشود:
• لولهکشیهای برودتی، خطوط لوله آب سرد و گرم
• سیستمهای تهویه مطبوع (HVAC)
• سیستمهای داکت داخلی و خارجی
• چیلرها
• سیستمهای مکانیکی در صنایع مختلف، مانند صنایع دارویی، دریایی و فراساحلی
• تاسیسات خورشیدی
پیشرفتهای اخیر
در طی سالیان پیشرفتهای زیادی در زمینه تولید عایق الاستومری صورت گرفته که آن را برای کاربریهای خاص مناسب کرده است. برخی از این پیشرفتها عبارتند از:
• فومی غیر هالوژن که برای استفاده بر روی استنلس استیل در دماهای بالا (تا 250 درجه فارنهایت) مناسب میباشد.
• فومهای با درجه حرارت بالا که برای استفاده تا دمای 300 درجه فارنهایت مناسب میباشد.
• در دسترس بودن رنگهای بیشتر از جمله سفید که باعث صرفهجویی زمان در برخی کاربریهای داخلی میشود و دیگر نیازی به بتونه کاری یا رنگ کردن عایق نخواهد بود.
• محصولات لمینیت که برای کاربریهای خارجی (کاربریهایی که عایق در معرض اشعه UV، آب و هوای بیرون و استفاده فیزیکی قرار دارد) مناسب است.
شاید یکی از جالبترین پیشرفتهای اخیر در زمینه تولید عایق الاستومری، ماده افزودنی ضد میکروب باشد.
فایبرگلاس یکی از متداولترین متریالهایی است که در جهان مدرن برای تولید عایق از آن استفاده میشود. دلیل این امر هم نحوه ساخت آن است که در واقع از به هم بافتن رشتههای شیشه به یک متریال عایق ساخته میشود. فایبرگلاس میتواند انتقال حرارت را به حداقل برساند. اصلیترین مشکل عایق فایبرگلاس خطر استفاده از آن است. از آنجایی که فایبرگلاس از سیلیکون ریز بافته شده، پودر شیشه و خردهریزهای شیشه ساخته میشود اگر هنگام استفاده از آن ایمنیهای لازم رعایت نگردد و از تجهیزات لازم استفاده نشود؛ میتواند به چشمها، ریهها و حتی پوست آسیب برساند. با این وجود در صورت رعایت ایمنی و استفاده از تجهیزات لازم بدون هیچ مشکلی میتوان عایق فایبرگلاس را نصب کرد.
پشم معدنی در واقع با چند نوع عایق متفاوت ارتباط دارد. اول ممکن است منظور از آن پشم شیشه از جنس فایبرگلاس باشد که از شیشه بازیافت شده تولید میگردد. دوم ممکن است منظور از آن پشم سنگ باشد که عایقی است که از بازالت ساخته میشود. سوم ممکن است منظور از آن پشم سربارهای باشد که از پسماندهای کارخانههای فلز تولید میشود. اکثر پشمهای معدنی موجود در ایالات متحده در واقع پشم سرباره هستند.
شاید عایق سلولز یکی از عایقهایی است که بیشترین سازگاری را با محیط زیست دارد. سلولز از بازیافتهای مقوا، کاغذ و دیگر مواد مشابه ساخته شده و شکل آن شُل است. مقدار R سلولز بین R-3.1 و R-3.7 میباشد. برخی مطالعات اخیر بر روی سلولز نشان میدهد که این ماده محصولی بسیار عالی در کاهش خسارات ناشی از آتش میباشد. سلولز به دلیل فشردگی که دارد در بافت خود فاقد اکسیژن میباشد. عدم وجود اکسیژن در این ماده باعث شده تا بتواند خسارات ناشی از آتش را به حداقل برساند.
گرچه که فومهای پُلی اورتان فراوانترین عایقها نیستند اما نمونهای بسیار عالی از عایق میباشند. امروزه در فومهای پلی اورتان از گاز CFC به عنوان یک عامل دمنده استفاده میشود. این امر کمک میکند تا میزان آسیب به لایه اوزون کاهش پیدا کند. این فومهای نسبتاً سبک بوده و در هر فوت مکعب تقریباً ۲ پوند وزن دارند. مقدار R آنها (R-value) حدود R-6.3 در هر اسنچ ضخامت میباشد. همچنین فومهایی با چگالی کم وجود دارند که میتوان آنها را به نواحی که فاقد عایق هستند اسپری کرد. این نوع عایق پلی اورتان تقریباً دارای ضریب R-3.6 در هر اینچ ضخامت است. یکی دیگر از مزایای این نوع عایق مقاوم بودنش در برابر آتش است.
پلی استایرن یک فوم ترموپلاستیک ضد آب است که متریالی عالی برای استفاده به عنوان عایق صدا و گرما میباشد. این متریال دو نوع دارد گسترش یافته (EPS) و اکسترود شده (XEPS) که با نام استیروفوم (Styrofoam) نیز شناخته میشود. این دو نوع فوم از لحاظ ضریب عملکرد و قیمت متفاوت هستند. فوم XEPS که گرانتر هم هست R-value آن R-5.5 بوده و این در حالیست که فوم EPS دارای مقدار R ، R-4 میباشد. سطح عایق پلی استایرن از لحاظ صافی و همواری منحصر به فرد است، به طوری که میتوان گفت هیچ عایق دیگری از این ویژگی برخوردار نیست
https://virgool.io/@petroilia/%D9%85%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84-%D8%B9%D8%A7%DB%8C%D9%82-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%84-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-repvybd4bywo
https://www.petroilia.com/blog/5-%D9%85%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%B9%D8%A7%DB%8C%D9%82-%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AA%DB%8C/
سیر تکاملی عایق فوم الاستومری سلول بسته از سال ۱۹۰۰ شروع شد و تاثیر بسیار زیادی بر روی صنعت تولید عایق داشت. مهمترین ویژگی این تحول مقاومت بالای این عایق در برابر رطوبت بود، که در واقع نتیجه ساختار سلولی آن میباشد. بافت این عایق شامل میلیونها مانع ریز است که از نفوذ آب جلوگیری میکنند. این ویژگی نه تنها از آسیبهای ناشی از رطوبت (مانند ایجاد کپک) جلوگیری میکند بلکه عملکرد حرارتی پایدار سیستم را در طولانی مدت نیز تضمین مینماید. با این مقاله از سلسله مقالات عایق الاستومری پترو ایلیا همراه ما باشید. ( مشاهده لیست قیمت عایق الاستومری )
ما با بهروزترین تجهیزات و محصولات در کنار شما هستیم. برای دریافت مشاوره در انتخاب و خرید تجهیزات میتوانید، همین حالا با ما تماس بگیرید.۰۲۶۳۲۵۶۳۷۹۶
مایعات قابلیت انتقال گرمای بالایی دارند بنابراین عایقی که رطوبت داشته یا خیس باشد در واقع خاصیت عایق بودن خود را از دست میدهد. عایق الاستومری سلول بسته دارای حایل بخار بسیار قوی میباشد که در برابر نفوذ رطوبت و آب مقاوم بوده و مانع جذب آنها میشود. بنابراین عملکرد و دوام آن به هیچ عنوان تحت تاثیر رطوبت موجود در سیستمهای مختلف نظیر سیستمهای حرارتی، تهویه مطبوع (HVAC)، لولهکشیها و سیستمهای برودتی قرار نمیگیرد.
عایق الاستومری در دهه ۵۰ میلادی توسعه یافت. معرفی این متریال و متریالهای پلیمری دیگر باعث گذار صنعت تولید عایق از متریالهای طبیعی (مانند پنبه) به متریالهای مصنوعی و شیمیایی شد. محبوبیت عایق الاستومری به سرعت افزایش یافت و مهمترین دلیل آن عدم نیاز به حایل بخار جهت جلوگیری از نفوذ رطوبت بود. با افزایش دسترسی به انواع عایقهای الاستومری نظیر عایق رولی، لولهای و تیوبی، محبوبیت آن هم مخصوصاً برای استفاده در لولههای برودتی و سیستمهای داکت افزایش یافت. همچنین نصب آسان و سریع این عایق و کاربرپسند بودن آن بیشتر به این موضوع کمک کرد، زیرا میتوان آن را برای سطوح مختلف استفاده کرده و عملکرد آن با ایجاد پارگی یا سوراخ به خطر نمیافتد.
حتما بخوانید: صرفه جویی در انرژی، هزینه و زمان با عایق الاستومری
تقاضا برای عایق الاستومری در طی دو دهه گذشته به شدت افزایش یافت و این به دلیل نیاز به بالا بردن کیفیت هوای داخل ساختمان (IAQ) بود. از آنجایی که عایق الاستومری حاوی فرمالدئید یا فیبر نیست و ترکیبات آلی فرار بسیار کمی دارد، طرفداران بسیار زیادی در بین مدافعان IAQ پیدا کرده است. چون عایق الاستومری بافت غیر ذرهای و سطحی صاف و مقاوم در برابر رطوبت دارد مانع رشد کپک و قارچ میشود. رشد کپک و قارچ مشکلی ویران کننده برای IAQ است که تجهیزات با آن مواجه میشوند.
سه مولفه اصلی در تولید عایق الاستومری سلول بسته عبارتند از:
• مخلوط لاستیک مصنوعی، معمولاً لاستیک بوتادین نیتریل (NBR) یا اتیلن پروپیلن دیین مونومر (EPDM)
• پلی وینیل کلراید (PVC)
• یک فوم شیمیایی
حتما بخوانید: عایقکاری سیستمهای تهویه با عایق الاستومری
این مواد در یک میکسر بزرگ و معمولاً به صورت بستههای ۵۰۰ پوندی ترکیب میشوند. سپس این مواد ترکیب شده داخل تجهیزات اکسترودینگ قرار داده میشود تا مقطع یا شکلی خاص را به وجود بیاورند که معمولاً تیوبی گرد یا صفحهای تخت میباشد. سپس مقطع ایجاد شده درون کوره با دمای خاصی حرارت داده شده که این فرآیند باعث میشود تا عامل فوم شیمیایی از حالت جامد به گاز تبدیل شود. زمانیکه این اتفاق بیفتد هزاران حفره کوچک هوا (سلول) که همگی به هم متصل هستند، تشکیل میشوند. در آخر عایق مورد نظر خنک شده تا از سالم ماندن این سلولهای هوا اطمینان حاصل شده و ساختار سلول بسته عایق حفظ گردد. سپس عایق در اندازههای دلخواه برش خورده و بستهبندی میشود.
حتما بخوانید: عایق حرارتی سلول بسته پافلکس برای سیستمهای HVAC
عایق الاستومری سلول بسته بدون استفاده از کلوروفلوروکربنها (CFC) هیدروکلرول فلوئوروکربنها (HCFC) یا هیدرو فلوروکربن ها (HFC) ساخته میشود و به همین دلیل سازگاری زیادی با محیط زیست دارند.
این عایق از زمان اختراع خود در سال ۱۹۵۴ تا به حال به عنوان عایق لولهای موفق عمل کرده است. عایق الاستومری سلول بسته در اشکال و ضخامتهای مختلفی تولید شده و در دسترس میباشد. میتوان این عایق را به راحتی دستکاری کرده و برای تجهیزات مختلف از لولهکشیهای ساختمانی تا چیلرهای صنعتی بزرگ مورد استفاده قرار داد. برخی از عایقهای الاستومری دارای تمامی پیش نیازها و استاندارهای آتشسوزی، نویز و راندمان را دارا بوده و میتوان در کاربریهای مختلف از آنها استفاده کرد. برخی از این کاربریها عبارتند از:
• لولههای برودتی، خطوط لوله آب سرد و گرم
• اجزای HVAC
• قسمتهای مختلف داخلی و خارجی سیستمهای چیلر و داکت
• سیستمهای مکانیکی موجود در صنایع، داروسازی، کشتیرانی و فراساحل
• تاسیسات خورشیدی
با گذشت سالها، پیشرفتهای زیادی در زمینه تولید عایق الاستومری سلول بسته رخ داده و آن را برای استفاده در کاربریهای مختلف مناسب ساخته است. برخی از این پیشرفتها عبارتند از:
• فوم غیر هالوژن که برای کاربری استنلس استیل در دماهای بالا مناسب است (تا ۲۵۰ درجه فارنهایت)
• فومهای دما بالا که برای استفاده تا دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت مناسب میباشد.
• در دسترس بودن رنگهای بیشتر مانند سفید، که باعث صرفهجویی در زمان و هزینههای مصرف کننده میشود، چراکه دیگر نیازی به بتونهکاری و رنگ کردن در فضاهای داخلی وجود نخواهد داشت.
• محصولات لمینت شده برای استفاده در کاربریهای خارجی که عایق در معرض اشعه ماوراء بنفش (UV)، باد و باران و دیگر عوامل محیطی قرار دارد.
امروزه متریالهای عایق ارزان و متداول زیادی در بازار وجود دارند. بسیاری از این متریالها مدتهاست که در بازار هستند. هر کدام از این متریالهای عایق بالا و پایینهای و مزایا و معایب خود را دارند. به همین دلیل در هنگام انتخاب متریال عایق حرارتی باید کاملاً به وضعیت پروژه خود آگاه بوده تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید. تفاوتهایی مانند: ” مقدار R، قیمت، تاثیر محیط، قابلیت اشتعال، عایق صدا بودن و برخی عوامل دیگر در زیر بررسی شدهاند. پترو ایلیا در این مقاله به بررسی ۵ متریال متداول در تولید عایق حرارتی میپردازد، پس با ما همراه باشید. ( مشاهده لیست قیمت عایق الاستومری )
فایبرگلاس یکی از متداولترین متریالهایی است که در جهان مدرن برای تولید عایق از آن استفاده میشود. دلیل این امر هم نحوه ساخت آن است که در واقع از به هم بافتن رشتههای شیشه به یک متریال عایق ساخته میشود. فایبرگلاس میتواند انتقال حرارت را به حداقل برساند. اصلیترین مشکل عایق فایبرگلاس خطر استفاده از آن است. از آنجایی که فایبرگلاس از سیلیکون ریز بافته شده، پودر شیشه و خردهریزهای شیشه ساخته میشود اگر هنگام استفاده از آن ایمنیهای لازم رعایت نگردد و از تجهیزات لازم استفاده نشود؛ میتواند به چشمها، ریهها و حتی پوست آسیب برساند. با این وجود در صورت رعایت ایمنی و استفاده از تجهیزات لازم بدون هیچ مشکلی میتوان عایق فایبرگلاس را نصب کرد.
ما با بهروزترین تجهیزات و محصولات در کنار شما هستیم. برای دریافت مشاوره در انتخاب و خرید تجهیزات میتوانید، همین حالا با ما تماس بگیرید.۰۲۶۳۲۵۶۳۷۹۶
فایبرگلاس یک متریال عایق عالی و غیر قابل اشتعال است و مقدار R آن هم مابین R-2.9 الی R-3.8 در هر اینچ میباشد. اگر به دنبال عایقی ارزان هستید بدون شک عایق فایبرگلاس بهترین گزینه خواهد بود. حتماً هنگام نصب این عایق از عینک محافظ چشم، ماسک و دستکش استفاده کنید.
پشم معدنی در واقع با چند نوع عایق متفاوت ارتباط دارد. اول ممکن است منظور از آن پشم شیشه از جنس فایبرگلاس باشد که از شیشه بازیافت شده تولید میگردد. دوم ممکن است منظور از آن پشم سنگ باشد که عایقی است که از بازالت ساخته میشود. سوم ممکن است منظور از آن پشم سربارهای باشد که از پسماندهای کارخانههای فلز تولید میشود. اکثر پشمهای معدنی موجود در ایالات متحده در واقع پشم سرباره هستند.
حتما بخوانید: تفاوت بین متریالهای عایق سرد و گرم
از آنجایی که پشم معدنی یک متریال شُل است میتوان آن را به صورت رولی نیز تهیه کرد. اکثر پشمهای معدنی هیچگونه مواد افزودنی ندارند که بتواند آنها را در برابر آتش مقاوم کند. بنابراین استفاده از این عایق در مواردی که حرارت زیاد وجود دارد امکانپذیر نیست. گرچه که این ماده به صورت خودبخود قابل احتراق نمیباشد. اگر از این متریال در ترکیب با عایقهایی که مقاومت بیشتری در برابر حرارت دارند استفاده شود بدون شک راهی موثر برای عایقکاری مناطق بزرگ خواهد بود. مقدار R پشم معدنی بین R-2.8 الی R-3.5 میباشد.
شاید عایق سلولز یکی از عایقهایی است که بیشترین سازگاری را با محیط زیست دارد. سلولز از بازیافتهای مقوا، کاغذ و دیگر مواد مشابه ساخته شده و شکل آن شُل است. مقدار R سلولز بین R-3.1 و R-3.7 میباشد. برخی مطالعات اخیر بر روی سلولز نشان میدهد که این ماده محصولی بسیار عالی در کاهش خسارات ناشی از آتش میباشد. سلولز به دلیل فشردگی که دارد در بافت خود فاقد اکسیژن میباشد. عدم وجود اکسیژن در این ماده باعث شده تا بتواند خسارات ناشی از آتش را به حداقل برساند.
حتما بخوانید: عایقهای انعطافپذیر
بنابراین عایق سلولز نه تنها یکی از سازگارترین عایقها با محیط زیست است بلکه یکی از مقاومترین آنها در برابر آتش میباشد. البته این ماده معایبی هم دارد مثل آلرژی که برخی افراد به گرد و غبار روزنامه هم دارند. علاوه بر این در مقایسه با عایق فایبرگلاس، پیدا کردن افرادی که در نصب عایقهای سلولزی تبحر داشته باشند نیز سخت است. گرچه که سلولز هم یکی از عایقهای موثر و کارآمد میباشد.
گرچه که فومهای پُلی اورتان فراوانترین عایقها نیستند اما نمونهای بسیار عالی از عایق میباشند. امروزه در فومهای پلی اورتان از گاز CFC به عنوان یک عامل دمنده استفاده میشود. این امر کمک میکند تا میزان آسیب به لایه اوزون کاهش پیدا کند. این فومهای نسبتاً سبک بوده و در هر فوت مکعب تقریباً ۲ پوند وزن دارند. مقدار R آنها (R-value) حدود R-6.3 در هر اسنچ ضخامت میباشد. همچنین فومهایی با چگالی کم وجود دارند که میتوان آنها را به نواحی که فاقد عایق هستند اسپری کرد. این نوع عایق پلی اورتان تقریباً دارای ضریب R-3.6 در هر اینچ ضخامت است. یکی دیگر از مزایای این نوع عایق مقاوم بودنش در برابر آتش است.
پلی استایرن یک فوم ترموپلاستیک ضد آب است که متریالی عالی برای استفاده به عنوان عایق صدا و گرما میباشد. این متریال دو نوع دارد گسترش یافته (EPS) و اکسترود شده (XEPS) که با نام استیروفوم (Styrofoam) نیز شناخته میشود. این دو نوع فوم از لحاظ ضریب عملکرد و قیمت متفاوت هستند. فوم XEPS که گرانتر هم هست R-value آن R-5.5 بوده و این در حالیست که فوم EPS دارای مقدار R ، R-4 میباشد. سطح عایق پلی استایرن از لحاظ صافی و همواری منحصر به فرد است، به طوری که میتوان گفت هیچ عایق دیگری از این ویژگی برخوردار نیست.
حتما بخوانید: عایق حرارتی کافلکس
معمولاً این فوم به صورت بلوک ساخته شده و یا برش داده میشود و بسیار برای عایق دیوارها مناسب است. این فوم قابل اشتعال بوده و باید پوششی از ماده شیمیایی نسوز HBCD بر روی آن قرار بگیرد. اما اخیراً استفاده از HBCD به دلیل خطراتی که برای سلامتی و محیط زیست دارد مورد بحث بوده است.
گرچه مواردی که در بالا ذکر شده است متداولترین متریالها در ساخت عایق هستند اما از متریالهای دیگری نیز برای ساخت عایق استفاده میشود. اخیراً موادی مانند هواژل به صورت مقرون به صرفه عرضه شده و در دسترس میباشد. ناسا از هواژل برای ساخت کاشیهای مقاوم در برابر حرارت استفاده میکند و این ماده قادر است تا بدون انتقال حرارت حدود ۲۰۰۰ درجه فارنهایت حرارت را تحمل نماید. یکی دیگر از این موارد Pyrogel XT میباشد که یکی از کارآمدترین عایقهای صنعتی در جهان میباشد. ضخامت این عایق ۵۰ الی ۸۰ درصد کمتر از عایقهای ساخته شده از متریالهای دیگر است. گرچه که این عایق کمی گرانتر از عایقهای دیگر میباشد اما بیشتر در کاربریهای خاص مورد استفاده قرار میگیرد.
از دیگر متریالهای عایق میتوان فیبرهای طبیعی مانند کنف، پشم گوسفند، پنبه و پوشال را نام برد. پلی ساسیانورات هم یکی از مواد مشابه پلی اورتان است، این ماده یک پلاستیک ترموست با سلول بسته میباشد که R-value آن بالا بوده و یکی از عایقهای متداول و شناخته شده است. برخی از مواد خطرناک برای سلامتی که در گذشته به عنوان عایق از آنها استفاده میشده و در حال حاضر ممنوع میباشند عبارتند از ورمیکولیت، پرلیت و اوره فرمالدهید. این مواد به دلیل داشتن فرمالدهید و پنبه نسوز شهرت داشتند که البته امروزه از لیست مواد عایق متداول حذف شدهاند.
امروزه انواع متنوعی از عایقها موجود است که هر کدام ویژگیهای مختص خود را دارند. فقط با تحقیق در مورد هر کدام از این متریالها میتوانید بفهمید که کدامیک مطابق نیازهای شماست.
موضوع مرتبط عایق
منابع thermaxxjackets.com
عایق های الاستومری STI Flex:
شرکت سامان تهویه ایرانیان، بزرگترین تأمین کننده عایق های حرارتی و برودتی لوله ای و رولی الاستومری با برند STI FLEX از جنس EPDM و NBR/PVC در ضخامت ها و مدل های گوناگون؛ ساده، چسبدار ساده و چسبدار مسلح نخ دار، با روکش آلومینیومی 130، 170 مسلح نخ دار و 230 میکرون (فویلی)، چسبدار با روکش آلومینیومی در کشور بوده و موفق به دریافت استانداردها و گواهینامه های فنی معتبر داخلی و خارجی از جمله؛ تأییدیه فنی از وزارت راه، مسکن و شهرسازی گردیده است.
عایق های الاستومری حرارتی و برودتی الاستومری سلول بسته STI FLEX از جنس EPDM، برای اولین بار 50 سال قبل به بازار تأسیسات معرفی گردیده اند. عایق الاستومریك سلول بسته لوله ای و رولی (پتویی) از جنس EPDM، تجربه موفق و بسیار درخشانی به عنوان عایق حرارتی و برودتی در صنعت تأسیسات مکانیکی و انواع صنایع وابسته داشته است.
از آنجایی که عایق الاستومری یا فوم الاستومری حرارتی برودتی یا فوم الاستومریک نسوز EPDM برتری های بسیار زیادی نسبت به عایق پشم شیشه دارد، امروزه به صورت عمده در صنعت تأسیسات مکانیکی مورد استفاده قرار می گیرد. عایق الاستومری و فوم الاستومریك سطح خارجی نرم و بادوامی دارد که در مقابل انباشت آلودگی و رطوبت، مقاومت بالایی از خود نشان می دهد؛ بنابراین منجر به مقابله با رشد عوامل بیماری زا و قارچی می شود. همچنین به دلیل سطح مقاومی که عایق الاستومری STI FLEX دارد، در مقایسه با عایق پشم شیشه و سایر عایق های سنتی و قدیمی دارای مقاومت بیشتری (از لحاظ آسیب دیدن) می باشد.
فوم الاستومری عایق الاستومریک یا عایق الاستومری فوم چسبدار نسوز STI FLEX حتی اگر در برابر ضربات مکانیکی آسیب ببیند، قسمت آسیب دیده آن نیز در مقابل جذب رطوبت و رشد قارچ ها و باکتری ها مقاوم است. عایق حرارتی برودتی فوم الاستومری سلول بسته نیاز به کاور و یا پوشش برای جلوگیری از نفوذ رطوبت ندارد؛ زیرا ساختار سلول بسته آن اصولاً آب را به خود جذب نمی نماید.
همچنین در صورت نیاز به مقابله بیشتر با رشد قارچ، این عایق به سادگی تمیز می گردد. فوم الاستومری چسبدار عایق الاستومریک یا عایق حرارتی و برودتی الاستومری سلول بسته به دلیل صلبیت در مقابل فشار مقاومتر است؛ بنابراین خاصیت عایق بودن خود را نسبت به عایق پشم شیشه در مقابل فشار بیشتر حفظ می نماید. این عایق های نسل جدید از سلول های بسته تشکیل گردیده است که در فضای بسته سلول ها، گاز نیتروژن پر شده است. این سلول های غیر متصل، در مقابل رطوبت و فشار مقاومتر بوده و ضریب انتقال حرارت پایین تری دارند. از دیگر خواص و مزایای عایق الاستومری یا عایق الاستومریک می توان به عدم وجود گازهای CFC و HCFC در ساختار آن اشاره نمود.
عایق های حرارتی و برودتی الاستومری جایگزین سایر عایق های سنتی و قدیمی نظیر پشم شیشه، پشم سنگ، مل و متقال و ... بوده و در صنایع مختلفی همچون نفت، گاز و پتروشیمی، صنایع دارویی و بیمارستانی، صنایع غذایی، نساجی، کارخانجات صنعتی و ساختمان های اداری، تجاری، مسکونی جهت عایقکاری کانال های گالوانیزه انتقال هوا، لوله های سرد و گرم، منابع، مخازن، کلکتورها و... مورد استفاده قرار می گیرند.
عوامل موثر در انتخاب عایقهای حرارتی برودتی:
1-ضریب انتقال حرارت:
مهمترین پارامتری که ضریب انتقال حرارت (K) عایق ها به آن وابسته می باشد اختلاف درجه حرارت بین سطوح عایق (T∆)، چگالی عایق (ρ) و عمر استفاده از عایق می باشد. نمودارهای زیر، تغییرات این پارامترها را برای
یک ماده مشخص نشان می دهد. معمولا هرچه درجه حرارت بالاتر رود، ضریب انتقال حرارت عایق ها نیز افزایش یافته و این امر باعث افزایش انتقال حرارت و کاهش عملکرد عایق می گردد.
2-دانسیته:
همانطور که در نمودار زیر آمده است با افزایش چگالی ماده در دمای ثابت، ابتدا روند تغییرات ضریب انتقال حرارت کاهشی و پس از آن با اضافه شدن مقدار چگالی، این روند افزایشی خواهد بود. بنابراین لازم است تا قبل از انتخاب ماده مناسب عایق کاری، مقدار بهینه دانسیته آن در دماهای مختلف اندازه گیری شود.
3-عمر مفید کاری:
عمر مفید کاری می تواند در انتخاب نوع عایق موثر باشد. مقاومت در مقابل اشعه ماوراء بنفش (در صورتی که عایق کاری در محیط باز انجام شده باشد)، رطوبت، تجزیه شدن، آلودگی های قارچی و میکروبی، گرد و خاک، سایش و غیره، از عوامل مهم در تعیین عمر مفید کاری عایق محسوب می شوند. لازم به ذکر است که عمر زیاد عایق، از خاصیت عایق بودن آن می کاهد. در نمودار زیر، تغییرات ضریب انتقال حرارت را در دو ضخامت مختلف در مقابل سال های سپری شده، نشان می دهد.
4-ضریب نفوذ رطوبت (Water Vapor Permeability):
نفوذپذیری یا Permeability یکی از خواص فیزیکی مهم عایق ها بوده و مقدار نفوذ رطوبت یا بخار آب به عایق را نشان می دهد. نفوذ رطوبت به عایق حرارتی از آن جهت اهمیت دارد که رطوبت خود به عنوان پل حرارتی یا اتصال حرارتی (که می تواند محل نفوذ و نشت حرارت از درون عایق به بیرون آن و بالعکس باشد) عمل کرده و عملکرد عایق حرارتی و برودتی را به شدت کاهش می دهد. بنابراین باید عایق را طوری انتخاب نمود که مقدار این ضریب در حداقل ممکن باشد.
مقدار نفوذپذیری رطوبت به درون هر ماده ای را با واحد perm اندازگیری می کنند. واحد perm عبارت است از مقدار (برحسب واحد جرم) بخار آبی که در واحد زمان تحت واحد فشار از واحد سطح می گذرد.
Perm = g/t.A.p [g.s-1.m-2.Pa-1]
5-پوشش جوی (Weather & Mechanical Barrier):
عبارت است از موادی که بر سطح خارجی عایق های حرارتی و برودتی نصب شده و عایق را از اثرات جوی و آب و هوایی مانند تابش مستقیم نور خورشید، باران، برف و غیره، و همچنین صدمات فیزیکی و مکانیکی محافظت می کنند. پس با انتخاب پوشش های مناسب برای عایق باید از بروز این اتفاق ها جلوگیری نمود. از بهترین پوششها برای عایق الاستومریک، انواع مختلف آلومینیوم با ضخامت های گوناکون می باشد.
6-چگالش (Condensation):
چگالش هنگامی رخ می دهد که بخار سرد شده و تغییر فاز دهد و به مایع تبدیل شود. بنابراین با انتخاب ضخامت مناسب برای عایق می بایست از ایجاد این پدیده جلوگیری نمود.
7-دمای کارکرد (Operating Temperature):
محدوده دمای کاری عایق شاید مهمترین پارامتری باشد که در انتخاب نوع عایق نقش مستقیم ایفا می کند.
دمای کاری معمول عایق الاستومریک (Elastomeric Insulation)، در تهویه مطبوع بین 40- الی 120+ درجه سلسیوس است. در انتخاب نوع عایق باید دقت شود که محدوده دمای کاری سطحی که قرار است عایق شود؛ درون محدوده دمای کارکرد عایق (که در مدارک فنی سازنده یا مراجع مختلف ذکر شده است) باشد. لازم به ذکر است که دمای کاری، در تعیین هزینه ها و سود عایق کاری نیز نقش مهمی ایفا می کند.
8-اشتعال پذیری (Flammability):
برخی شرایط طراحی ایجاب می کند که عایق در مقابل خطراتی چون حریق، دارای حداقل مقاومت و استاندارد باشند. به خصوص در صورتی که عایق برای مکان های مسکونی و عمومی نظیر بیمارستانها، کتابخانه ها، مساجد و ... استفاده می شوند؛ حتما باید استانداردهای مقاومت در مقابل حریق و عدم انتشار گازهای سمی را دارا باشند. بنابراین می بایست کلاس های مناسب و ایمن احتراق و سوخت همچون Class 0 و Class B1 در بر داشته باشد.
ویژگی های عایق الاستومری:
مواد عایق سلول بسته مقاومت بسیار عالی در مقابل عبور بخار آب از خود نشان می دهند به طوری که پس از نصب به هیچ گونه حائل بخار یا آب دیگری نیاز نیست. خاصیت مقاومت زیاد در مقابل بخار، به همراه خاصیت تابش بالای لاستیک اجازه می دهد که مواد سلول بسته انعطاف پذیر و با ضخامت نسبتا کمی از چگالش سطحی جلوگیری کنند. در نتیجه از این گونه مواد به مقدار قابل توجهی در سیستمهای سرمایشی گرمایشی، لوله کشی ها، تهویه مطبوع و سیستمهای صنعتی استفاده می شوند.
عایق های الاستومریک گرچه نسبت به پشم سنگ و یا پشم شیشه گرانتراند ولی به دلیل بی نیاز بودن از پوشش مضاعف (Jacketing) برای کاربردهای با دماهای پایین و بالا مقرون به صرفه بوده و به دلیل ضریب انتقال حرارت پایین و انعطاف پذیری بسیار بالا کاربردهای بسیاری در صنایع تهویه مطبوع، بیمارستانی و دارویی، حمل و نقل، نفتی و ... را دارند.
عایق حرارتی و برودتی STI FLEX نسوز، غیر رشته ای و غیر متخلل می باشد؛ این بدان معناست که هیچ گونه ذرات مضری در حین عملکرد و نصب عایق، از آن جدا نخواهد شد و در محیط پیرامون پراکنده نمی شود. ضمناً هیچ گونه ابزار خاصی جهت نصب و اجرای عایق فوم الاستومریک STI FLEX مورد نیاز نمی باشد. همچنین می توان جهت داشتن ظاهری مناسب و زیباتر، در مکان هایی که عایق فوم الاستومری در معرض دید قرار دارد، آن را رنگ نمود. ضمناً، فرآیند نصب و اجرای عایق الاستومریک (عایق فوم الاستومری) نسبت به سایر عایق های سنتی و قدیمی بسیار آسان، سریع، تمیز و با کیفیت تر می باشد.
عایق چسبدار و حرارتی و برودتی رولی فوم الاستومری و لوله ای STI FLEX (عایق الاستومری نسوز مشکی رنگ) جهت استفاده در فضاهای داخلی به هیچ گونه پوشش و کاوری نیاز ندارد؛ اما جهت استفاده در فضاهای خارجی پیشنهاد می گردد از یک لایه پوشش نظیر آلومینیوم (در ضخامت های گوناگون) جهت حفاظت بیشتر در مقابل عوامل جوی، ضربات مکانیکی و افزایش عمر مفید عایق استفاده گردد. این لایه آلومینیومی عایق که توسط یک لایه پلیمری تقویت شده است می تواند با ضخامت های 130، 170، 230 و 400 میکرون ارائه گردد. در برخی از پروژه های تأسیساتی جهت حفاظت بیشتر از عایق، از ورق های آلومینیومی با ضخامت های 500 و 700 میکرون و یا 1 میلیمتر به صورت جداگانه استفاده می گردد.
ضمناً، عایق الاستومریک رولی (فوم پتویی یا صفحه ای) به صورت پشت چسبدار نیز قابل ارائه می باشد. در این نوع عایق الاستومری، یک لایه چسب مسلح نخدار به قسمت پشت عایق متصل شده و برای چسباندن عایق الاستومری به سطح، کافی است لایه کاغذی چسب را جدا نموده و عایق را به سطح موردنظر بچسبانیم.
شایان ذکر است قبل از چسباندن عایق الاستومری (عایق پشت چسبدار) به سطح، می بایست ابتدا محل موردنظر را از گرد و غبار کاملاً پاک نموده، سپس عایق را نصب و اجرا نمود. نصب و اجرای عایق پشت چسبدار یا عایق خود چسبی (به دلیل چسبدار بودن آن) نهایت سادگی را به همراه داشته و موجب صرفه جویی در هزینه، وقت، نیروی انسانی و ... می گردد.
چسب مایع مخصوص عایق الاستومری STI FLEX جهت چسباندن عایق یا فوم رولی (پتویی یا صفحه ای) و لوله ای به کار می رود. این نوع چسب در قوطی های 1 و 4 لیتری قابل عرضه بوده و دارای چسبندگی فوق العاده ای می باشد.
به منظور پوشش درزهای عایق الاستومری بر روی لوله ها، کانال های گالوانیزه، کلکتورها، منابع و مخازن و ... از سه نوع نوار درزگیر مخصوص عایق الاستومری (تیپ درزگیر) می توان استفاده نمود.
شایان ذکر است عایق های حرارتی و برودتی شرکت STI دارای گواهینامه ها و استانداردهای معتبر داخلی و خارجی می باشد.
از دیگر ویژگی های این عایق ها می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
مقاوم در مقابل خوردگی
ضریب مقاومت بسیار بالا در برابر نفوذ بخار آب (7000 ≥ µ)
بسیار سبک با وزن مخصوص 45 الی 65 کیلوگرم بر متر مکعب
مقاوم در برابر خوردگی در شرایط بسیار بد آب و هوایی
سازگار با محیط زیست، بدون انتشار گازهای CFC و HCFC
ضریب انتقال حرارت بسیار پایین
نصب و تعمیر آسان و سریع
مقاومت بالا در برابر انتقال صدا در کانال های هوا و لوله ها
مقاومت بالا در برابر ترکیبات آروماتیک و هیدروکربن ها
مقاومت بالا در برابر روغنها، اسیدها و بازها
بدون تولید ریزگرد و غبار
انعطاف پذیر
مقاوم در مقابل فشار و ضربه
غیر سمی
عدم امکان رشد قارچ ها و باکتری ها در آن
مشخصات فنی عایق های الاستومری STI Flex:
1-دارای گواهینامه فنی از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی
2-دارای استاندارد Class B1 در مقابل حریق (کند نسوز)
3-ضریب انتقال حرارت حدود 0.032 w/m.°k در دمای 15 درجه سیلسیوس
4-دامنه عملکرد دمایی بسیار مناسب (40- تا 120+ درجه سلسیوس)
5-دارای چگالی kg/m365-45
6-ضریب مقاومت بسیار بالا در برابر نفوذ بخار آب (7000 ≥ µ)
7-فاقد مواد سمی و مخرب محیط زیست
8-عدم ایجاد حساسیت و مشکلات تنفسی
9-مقاوم در برابر آلودگی و گرد و خاک، آلودگی های بیولوژیکی، خوردگی، ترکیبات آروماتیک، هیدروکربنها
10-عدم انتشار گازهای CFC, HCFC
11-قابلیت نصب و اجرای آسان با ضخامت های مورد نظر
12-جاذب صدا
13-مقاومت بالا در برابر روغنها، اسیدها و بازها
14-عدم امکان رشد قارچ ها و باکتری ها در آن
انواع نوارهای درزگیر از جنس عایق الاستومریک شرکت STI عبارتند از:
نوار درزگیر از جنس عایق (در انواع و ضخامت های گوناگون):
این نوع نوار درزگیر، پشت چسبدار (عایق چسبدار فوم چسبی) و با نخ مسلح در ضخامت و عرض های گوناگون (با توجه به درخواست و نیاز مشتری) عرضه می گردد. استفاده از این نوع نوار، علاوه بر استحکام بخشیدن به عایق سبب جلوگیری از اتلاف انرژی (درزبندی و هوابندی) در محل درزها و شکاف ها می گردد.
همچنین از این نوع نوارهای درزگیر جهت درزبندی در صنعت خودرو سازی نیز استفاده می گردد. نوارهای درزگیر STI با بهترین مواد و متریال موجود در دنیا تهیه و قابل ارائه می باشد.
نوار درزگیر برزنتی مشکی رنگ:
این نوع نوار به عرض 5 سانتیمتر و با چسبندگی بالا سبب استحکام بالای عایق در محل درز و شکاف می گردد.
نوار درزگیر از جنس آلومینیوم:
این نوع نوار آلومینیومی پشت چسبدار، دارای نخ از جنس فایبرگلاس بوده که سبب استحکام بالای تیپ گردیده و از پاره شدن آن جلوگیری می نماید. تیپ آلومینیومی برای عایق الاستومریک (عایق الاستومری) با روکش آلومینیوم استفاده می گردد.
از دیگر نام های عایق فوم الاستومری می توان به:
عایق الاستومری، عایق الاستومری فوم چسبی، عایق حرارتی چسبدار، عایق فوم، عایق ورقه ای، عایق لوله، عایق لوله ای، فوم پتویی، فوم لوله، فوم حرارتی، فوم دور لوله، فوم و عایق حرارتی، عایق حرارت، فوم لوله، فوم رولی، عایق چسبی رولی، عایق چسبدار، عایق پتویی، عایق فوم کانال، عایق چسبدار فوم چسبدار، عایق پشت چسبدار، عایق فویلی، فوم فویل دار، فروش عایق رولی چسب دار، عایق فوم چسبی، عایق چسبی، عایق فوم فلکسی، عایق کانال هوا، فوم کانال، عایق فوم چسبی، عایق چسبدار کانالی، فوم کانالی، فوم عایق فلکسی کانال هوا، فروش عایق حرارتی برای کانال هوا، عایق چسبی خود چسب کانال، فروش عایق پشت چسبدار، فوم رولی و عایق پتویی، عایق فویلی، فروش عایق الاستومر، فوم پشت چسبدار فوم الاستومر، فوم الاستومر، الاستومر رولی و لوله ای، عایق الاستومری، فروش عایق پتویی الاستومری، عایق ورقه ای، فوم ورقه ای، عایق سیاه، عایق چسب الاستومری، عایق فوم خود چسب، خود چسب دار، فوم لوله ای الاستومری، عایق چسبدار فوم رولی، عایق الاستومریک، عایق الاستومری چسبدار حرارتی و برودتی، عایق فوم الاستومتریک، عایق فوم الاستومری، فوم عایق الاستومریک چسبدار، عایق حرارتی و برودتی، فوم برودتی، عایق حرارتی چسبدار، عایق برودتی چسبدار، عایق رول الاستومریک، عایق رول الاستومتریک، عایق نسوز ورقه ای، عایق مشکی رنگ الاستومر، عایق EPDM و ... نیز اشاره نمود.
عایق الاستومری از جنس EPDM چیست؟ پلی اتیلن و پلی پروپیلن، پلیمرهایی هستند با دمای انتقال شیشه ای بسیار ناچیز و دارای ماهیت بلورینگی که به دلیل همین ماهیت، فاقد خواص لاستیکی بوده و به عنوان پلاستیک مورد استفاده قرار می گیرد. با کوپلیمر کردن اتیلن و برهم زدن نظم ساختمانی هر یک از هموپلیمرها می توان ویژگی بلورینگی را از پلیمر جدا و پلیمری با ویژگی لاستیکی پدید آورد. کوپلیمر تشکیل شده با این روش خاص، EPR نامیده می شود که دارای ماهیت کاملا اشباع شده بوده و به دلیل همین امر، از مقاومت جوی و حرارتی بالایی برخوردار است، اما این الاستومر به علت عدم وجود پیوند دوگانه در ساختار شیمیایی فاقد قابلیت پخت گوگردی بوده و فقط با سیستم پخت پراکسیدی پخت می شود.
برای حل این مشکل، از منومر سومی یعنی منومر DN در واکنش با اتیلن و پروپیلن استفاده می گردد. به این ترتیب، ترپلیمری حاصل می گردد که حاوی پیوند دوگانه بوده و قابلیت پخت گوگردی پیدا می نماید که این ترپلیمر EPDM نامیده می شود.
عایق الاستومری چسبدار یا عایق الاستومریک EPDM برای مناطق سردسیر و گرمسیر بسیار مناسب بوده، به گونه ای که زمان مند شدن، اکسید شوندگی و پیر شدن درجه ناشی از گرمای آن بسیار کم و ناچیز است و در برابر مواد شیمیایی آلی و غیر آلی مقاوم می باشد. همچنین مقاومت شیمیایی آن (عایق الاستومری) در برابر فرآورده هایی بر پایه غیر محلول نیز کم است.
عایق حرارتی و برودتی الاستومری STI در انواع گوناگون شامل: عایق الاستومری لوله ای و عایق الاستومری رولی و در ضخامت های متنوع توسط شرکت اس.تی.آی عرضه می گردند.
آلومینیوم پشت چسبدار، فویل آلومینیومی
برای عایق کاری سطوحی که نیاز به مقاومت در برابر صدمات فیزیکی و یا نور مستقیم خورشید را دارند از عایق های الاستومریک با روکش آلومینیوم پشت چسبدار استفاده می شود. این نوع فویل آلومینیومی دارای الیاف پلی استر ممزوج بوده و مقاومت بالایی در برابر نور خورشید، عوامل جوی و ضربات فیزیکی دارند. از این نوع آلومینیوم پشت چسبدار برای پوشش عایق الاستومریک لوله ای و رولی استفاده می گردد. به دلیل انعطاف فوق العاده این نوع آلومینیوم پشت چسبدار بر روی فوم الاستومریک، بیشترین تقاضا جهت کاور کردن عایقهای الاستومری را دارد.
به علاوه از این نوع فویل آلومینیوم در صنایع مختلفی از جمله لوازم خانگی، حمل و نقل ریلی، خودروسازی، قطعات صنایع هوایی و ... استفاده می شود.
https://www.stihvac.com/Elastomeric-Insulation
عایق الاستومری سلول بسته برای نخستین بار در اوایل دهه 1900 میلادی توسعه یافته و تاثیر چشمگیری بر روی صنعت عایق داشت. مهمترین ویژگی این عایق مقاومت در برابر نفوذ رطوبت است که به دلیل بافت سلولی آن است. این بافت سلولی حاوی میلیونها حائل یا مانع ریز است که مانع نفوذ مایع و رطوبت میشوند. این ویژگی نه تنها آسیبهای ناشی از رطوبت را به حداقل میرساند بلکه عملکرد حرارتی عایق را ثبات و بهبود میبخشد.
مایع قابلیت انتقال حرارت بالایی دارد، بنابراین عایقی که مرطوب باشد در واقع خاصیت عایق بودن آن بسیار کم است. عایق الاستومری سلول بسته مقاومت بسیار خوبی در برابر نفوذ بخار آب و جذب رطوبت دارد و به دلیل عملکرد خوب و دوامی که دارد در کاربریهایی نظیر در سیستمهای تهویه مطبوع (HVAC)، لولهکشیها و سیستمهای برودتی مورد استفاده قرار میگیرد.
عایق الاستومری سلول بسته در دهه 50 میلادی توسعه پیدا کرد. معرفی این محصول و دیگر محصولات پلیمری باعث شد تا این صنعت به جای استفاده از مواد طبیعی مانند چوب پنبه به سمت استفاده از مواد مصنوعی و شیمیایی برود. محبوبیت عایق الاستومری به سرعت افزایش یافت، که دلیل عمده آن حذف نیاز به حائل بخار برای جلوگیری از انتقال رطوبت بود. با افزایش دسترسی به عایق الاستومری در شکلهای متفاوت نظیر ورقهای، رولی و لولهای، محبوبیت آن به خصوص در لولهکشیهای برودتی و داکتها نیز افزایش یافت. این محصول در مقایسه با رقبای خود یک محصول کاربر پسند به حساب میآید، زیرا میتوان آن را به راحتی بر روی سطوح مختلف نصب کرده و عملکرد آن با سوراخ شدن یا ایجاد پارگی به مخاطره نمیافتد.
در طول دو دهه گذشته به دلیل آگاهی از افزایش کیفیت هوای داخلی (IAQ) تقاضا برای خرید عایق الاستومری به شدت افزایش یافته است. از آنجایی که این محصول حاوی فرمالدئید یا فیبر نیست و ترکیبات آلی فرار (VOC) آن بسیار کم است مقبولیت زیادی در بین طرفداران IAQ پیدا کرده است. از آنجایی که سطح این عایق غیر متخلخل و صاف است و در برابر رطوبت مقاوم است مانع رشد کپک میشود و این یکی از مشکلات متداولی است که در IAQ با آن مواجه میباشند.
اگر مزایای استفاده از عایق الاستومری را نمیدانید پیشنهاد میکنم اول مقاله زیر را مطالعه کنید:
سه ماده اصلی که در تولید عایق الاستومری سلول بسته مورد استفاده قرار میگیرند عبارتند از:
• ترکیب لاستیک مصنوعی که معمولاً شامل لاستیک نیتریل بوتادین (NBR) یا مونومر اتیلن-پروپیلن-دین (EPDM) میباشد.
• پلی وینیل کلراید (PVC)
• یک عامل فوم شیمیایی
این متریالها در یک میکسر بزرگ و در مقادیر 500 پوندی یا بیشتر ترکیب میشوند. سپس این ترکیب وارد اکسترودر شده تا به شکل یا سطح مقطعی مشخص در بیاید که میتواند به شکل رولی یا لولهای باشد. سپس داخل کورهای با دمای مشخص حرارت داده میشود؛ این فرآیند باعث میشود تا عامل فوم شیمیایی از حالت جامد به گاز تبدیل شود. وقتی این اتفاق میافتد هزاران پاکت (سلول) ریز هوا که به هم متصل هستند، شکل میگیرند. سپس متریال با دقت سرد شده تا اطمینان حاصل شود که سلولها دست نخورده و سالم باقی میمانند و ساختار سلول بسته متریال به خوبی شکل میگیرد. سپس عایق تولید شده بُرش خورده و برای حمل و نقل بستهبندی میشود.
عایق الاستومری بدون استفاده از کلروفلوروکربن (CFC)، هیدرو کلروفلوروکربن (HCFC) و هیدرو فلوروکربن (HFC) ساخته میشود که آن را برای شرایط محیطی دشوار آماده میکند.
عایق الاستومری سلول بسته از زمان اختراعش یعنی سال 1954 تا به امروز یکی از بهترین و موفقترین عایقها برای لوله بوده است. این عایق در اشکال و ضخامتهای گوناگون موجود است و میتوان به راحتی آن را دستکاری کرده و برای تجهیزات مختلف به کار برد، از لولهکشیهای ساختمانی گرفته تا چیلرهای تجاری بزرگ. این عایق تمامی استانداردهای لازم ضد حریق، عایق کردن نویز و بهرهوری خوب را داراست و به همین دلیل در کاربریهای زیادی مورد استفاده قرار میگیرد. در ذیل به برخی از آنها اشاره میشود:
• لولهکشیهای برودتی، خطوط لوله آب سرد و گرم
• سیستمهای تهویه مطبوع (HVAC)
• سیستمهای داکت داخلی و خارجی
• چیلرها
• سیستمهای مکانیکی در صنایع مختلف، مانند صنایع دارویی، دریایی و فراساحلی
• تاسیسات خورشیدی
پیشرفتهای اخیر
در طی سالیان پیشرفتهای زیادی در زمینه تولید عایق الاستومری صورت گرفته که آن را برای کاربریهای خاص مناسب کرده است. برخی از این پیشرفتها عبارتند از:
• فومی غیر هالوژن که برای استفاده بر روی استنلس استیل در دماهای بالا (تا 250 درجه فارنهایت) مناسب میباشد.
• فومهای با درجه حرارت بالا که برای استفاده تا دمای 300 درجه فارنهایت مناسب میباشد.
• در دسترس بودن رنگهای بیشتر از جمله سفید که باعث صرفهجویی زمان در برخی کاربریهای داخلی میشود و دیگر نیازی به بتونه کاری یا رنگ کردن عایق نخواهد بود.
• محصولات لمینیت که برای کاربریهای خارجی (کاربریهایی که عایق در معرض اشعه UV، آب و هوای بیرون و استفاده فیزیکی قرار دارد) مناسب است.
شاید یکی از جالبترین پیشرفتهای اخیر در زمینه تولید عایق الاستومری، ماده افزودنی ضد میکروب باشد.
اطلاعات مفید عایق الاستومری
برای دریافت اطلاعات مفید عایق الاستومری این مطلب را دنبال کنید. عایق الاستومری در ابتدا در دهه ی 1900 میلادی توسعه یافت و تاثیر چشم گیری بر صنعت عایق گذاشت. بزرگ ترین وجه تمایز عایق الاستومری ساختار سلولی آن می باشد که سبب مقاومت بالای آن در برابر رطوبت می باشد. در درون عایق الاستومری میلیون ها موارد ریز و درشت وجود دارند که همگی در برابر مهاجرت مایع مقاومت می کنند. این ویژگی عایق الاستومری علاوه بر اینکه نفوذ رطوبت را مانع می شود، همچنین عملکرد پایدار و طولانی مدت انرژی را نیز تضمین می کند. فوم الاستومریک سلول بسته نفوذ پذیری آب را به حداقل رسانده و مانع نفوذ رطوبت می گردد. با اطمینان می توان گفت عایق الاستومری با قابلیت هایی که دارد، موجب می شود تا رطوبت و حرارت به داخل سیستم های سرمایشی و گرمایشی وارد نشود. عایق الاستومری از 3 مواد اصلی تشکیل شده است، این مواد عبارت اند از: مخلوط مواد لاستیک مصنوعی، به طور رایج لاستیک بوتادین نیتریل (NBR) و/ یا مونومر اتیلن_پرو پیلن دیین (EPDM) ، مواد وینیل کلرید (PVC) و در پایان استفاده از یک ماده ی کف کننده ی شیمایی در تولید عایق های الاستومری مرسوم می باشد. عایق الاستومری یک عایق حرارتی و رطوبتی می باشد. با استفاده از این محصول می توان نفوذ سرما و گرما به سیستم های سرمایشی و گرمایشی را مانع شد. عایق الاستومری کاربردهای متنوعی در صنعت ساختمان و دیگر صنایع دارد. برای عایق کاری لوله های آب گرم و لوله های آب سرد مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین از عایق های الاستومریک به جهت عایق نمودن انواع کانال های تهویه می توان استفاده نمود. این عایق ها در دو نوع لوله ای رولی تولید و به بازار عرضه می گردند. شرکت تهران دما محصولات خود را در ضخامت های مختلف ایجاد و به مشتریان ارائه می نماید.
کاربرد عایق الاستومری
عایق الاستومری در چه جاهایی استفاده می شود؟ عایق الاستومری در مکان ها و در امور مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از پر کاربرد ترین موارد مصرف عایق الاستومری در صنعت ساختمان سازی می باشد. اغلب برای عایق کاری تاسیسات ساختمانی از این محصول استفاده می شود. عایق کاری کانال های کولر و همچنین لوله های آب سرد و گرم در ساختمان ها با اینگونه عایق ها انجام می شود. برای عایق اتصالات و مخازن و نیز در صنعت خودروسازی از این کالا استفاده می شود. همچنین برای عایق نمودن صدا در استودیوهای ضبط صدا، سالن های همایش، سالن های تاتر و موسیقی از عایق الاستومری شانه تخم مرغی استفاده می شود. با کمی مطالعه و تحقیق درباره ی محصول عایق الاستومری متوجه خواهیم شد که این محصول در انواع و ابعاد گوناگونی تولید و مصرف می شود. بی شک عایق الاستومریک یکی از پرکاربردترین و بهترین محصولات برای عایق نمودن امور مختلف می باشد. این کالا بسیار آسان نصب شده و بیشترین بازدهی را برای افراد دارد به همین دلیل عایق الاستومریک مورد علاقه ی کارفرمایان می باشد.
عایق الاستومری رولی
عایق الاستومری رولی یک محصول جدید و پرکاربرد در صنایع مختلف می باشد. در صنعت خودروسازی، در صنعت ساختمان سازی، در برخی از کارخانه جات تولیدی کفش و... از عایق الاستومری رولی استفاده می گردد. در ساختمان ها برای عایق نمودن کانال های کولر از این کالا استفاده می گردد، همچنین عایق رولی برای حفظ انرژیه دستگاه های تاسیساتی استفاده می گردد. در سال های اخیر عایق الاستومری رولی به دلیل فواید بسیار زیادی که دارد، جایگاه بسیار خوبی را در میان صنعت گران کسب نموده است. در خودروسازی برای عایق نمودن هوا و صداگیری درزها از عایق الاستومری رولی استفاده می کنند. عایق الاستومری رولی یک عایق حرارتی و برودتی می باشد. عایق الاستومری رولی در موارد مختلفی از تأسیسات ساختمانی و... مورد استفاده قرار می گیرد. این عایق محافظ بسیار قدرتمندی برای گرما و سرما و همچنین صدا می باشد.عایق الاستومری بسیار مقاوم بوده و همچنین مناسب ترین جایگزین برای عایق های پشم شیشه می باشد. به همین دلیل جهت عایق کاری بدنه ی دستگاه های تهویه(از جمله داکت و اسپیلت) و همچنین جهت عایق کاری کانال های انتقال هوا و عایق کاری لوله های قطر بزرگ مورد استفاده قرار می گیرند.
عایق الاستومری در برابر چه مخاطراتی مقاوم است؟
عایق الاستومری در برابر مخاطرات گوناگونی پایدار و مقاوم می باشد. عایق الاستومری در برابر گرد و خاک هوا، غبار و بادهای شدید، انواع آلودگیهای محیطی مختلف، رطوبت محیط و بخار آب و مایعات مقاومت بسیار بالایی را از خود بروز می دهد. مقابله با انواع گوناگون آلودگیها و همچنین کیفبیت و سرعت در نصب محصول عایق الاستومری سبب افزایش رضایتمندی افراد شده است.
عایق الاستومری رولی پشت چسبدار
عایق الاستومری بسیار انطعاف پذیر و سبک می باشند. به همین خاطر استفاده از عایق الاستومری سبب صرفه جویی در زمان و انرژی می شود. عایق الاستومری در برابر رشد قارچ و کپک، آتش سوزی، نفوذ رطوبت و بخار، خوردگی، مواد شیمیایی و روغن مقاومت بسیار زیادی دارند.ما می توانیم سرعت انجام پروژه صنعتی و ساختمانی خودمان را با استفاده از عایق های رولی پشت چسب دار نخدار بالا ببریم. سریع ترین روش اجرای عایق الاستومری رولی استفاده از عایق پشت چسبدار می باشد. با خرید این محصول افراد مبتدی نیز می توانند به آسانی محیط مورد نظر خود را عایق نمایند. به یک طرف عایق های الاستومری پشت چسبدار چسب مخصوص آغشته شده است. برای عایق کاری یک فضا ابتدا بر چسبی که در پشت عایق رولی درج شده است را جدا می نمائیم و در مرحله ی آخر عایق الاستومری را بر روی کانال کولر و یا دیگر نقاط می چسبانیم. عایق الاستومری یکی از جدید ترین محصولاتی است که امروزه بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
تقاوت عایق الاستومری حرارتی رطوبتی صوتی
در این متن قصدا داریم تفاوت عایق الاستومری حرارتی رطوبتی صوتی را به صورت روان بیان کنیم. عایق حرارتی محصولی است که به منظور جلوگیری از هدر رفت انرژی های حرارتی استفاده می شود. عایق الاستومری رطوبتی همانطور که از نامش پیداست، جهت جذب رطوبت مورد استفاده قرار می گیرد. عایق صوتی الاستومری مصارف خاص خود را دارد. برای عایق نمودن صدا از عایق صوتی می توان بهره برد. عایق های صوتی صداهای مخرب محیط را به خوبی دفع می کنند.
عایق الاستومری رولی در کانال سازی
عایق الاستومری رولی در کانال سازی کولر مورد استفاده قرار می گیرد. به منظور ممانعت از نفوذ سرما و به خصوص گرما به داخل کانال های کولر از محصول عایق الاستومری رولی استفاده می شود. همچنین پیمانکاران با عایق نمودن کانال های کولر موجب افزایش طول عمر کانال های هوا می شوند. در صنعت کانال سازی کاربرد عایق الاستومری رولی بسیار زیاد می باشد. عایق الاستومری رولی بر روی کانال های کولر چهارگوش و گرد نصب می گردد. عایق الاستومری رولی سبب می شود عمر مفید کانال های کولر افزایش یافته و همچنین عایقکاری با این محصول سبب جلوگیری از هدر رفت انرژی می شود. عایق الاستومری رولی مانع از نفوذ گرما و سرما به داخل کانال کولر می شود. در گذشته این کار به وسیله ی عایق های پشم شیشه انجام می گرفت. امروزه با پیشرفت تکنولوژی عایق های الاستومری تولید می شوند که مزایای بیشتری نسبت به عایق های گذشته نظیر پشم شیشه دارند.
عایق الاستومری صوتی جایگزین عایق های سنتی
عایق الاستومری صوتی جایگزین عایق های سنتی شده است. عایق صوتی جهت رفع صداهای مخرب و آزار دهنده در ساختمان ها به کار می رود. در جداره های دیوارهای اغلب ساختمان های مسکونی و اداری از محصول عایق الاستومری صوتی استفاده می شود. همچنین از عایق صوتی برای آکوستیک کردن پلاتوهای تمرین نمایش و موسیقی، استودیوهای ضبط صدا و تصویر و تماشاخانه ها و صحنه های اجرای نمایش و موسیقی عایق صوتی الاستومری اجرا می گردد.
عایق الاستومری لوله ای
عایق الاستومری لوله ای در تاسیسات ساختمانی و صنعتی کاربرد فراوان دارد. در هنگام اجرای عملیات ساختمانی و صنعتی پس از نصب لوله ها آن ها را عایق می نمایند. برای جلوگیری از هدر رفت انرژی سرمایشی و گرمایشی لوله ها از عایق الاستومریک لوله ای استفاده می شود. با مطالعه ی این پاراگراف عایق لوله را بیشتر بشناسید! عایق لوله به کمک فوم الاستومری موجب می شود تا گرما و سرمای درون لوله ها هدر نروند. به نوعی بهترین راه صرفه جویی در مصرف انرژی عایق نمودن لوله به وسیله ی عایق الاستومری می باشد. عایق لوله الاستومری بهترین عایق در بازار می باشد، چرا که با استفاده از این محصول می توان به راحتی لوله ها را عایق نمود. عایق لوله الاستومری نسبت به سایر عایق ها از مزایا و کیفیت بیشتری برخوردار است. شرکت تهران دما این محصول را در قطرهای مختلفی عرضه می کند. عایق های لوله ای الاستومری در انواع مختلفی تولید می شوند. عایق لوله ای الاستومری ساده که این نوع از عایق بدون روکش می باشد. عایق لوله ای الاستومری با روکش آلومینیومی یکی دیگر از عایق های لوله ای می باشد. هر یک از این محصولات با توجه به مواد مصرف شده در آن ها کاربردهای گوناگونی دارند. به طور مثال عایق لوله ای ساده اغلب در مکان هایی استفاده می شود که خیلی در معرض باد،سرمای شدید،گرمای شدید و نور مستقیم خورشید نباشد. عکس این قضیه برای عایق های الاستومری لوله ای با روکش آلومینیومی می باشد، از این محصول به منظور حفاظت از لوله ها در برابر شرایط جوی نا مناسب استفاده می گردد.
عایق حرارتی و برودتی الاستومری
عایق حرارتی و برودتی الاستومری کاربردهای متنوعی دارند. عایق های حرارتی در سیستم های سرمایشی ساختمان ها به کار می روند. اما عایق های برودتی در سیستم گرمایشی ساختمان ها اجرا می شوند. در اینجا می خواهیم یکی از ویژگی های مهم و اقتصادی عایق الاستومری را مطرح کنیم. عایق الاستومری به نوعی طراحی شده است که می تواند به صورت همزمان هم در محل های برودتی و هم در محل های حرارتی استفاده شود. در واقع عایق الاستومری هم برودتی و هم حرارتی است.
مزیت های عایق الاستومری لوله ای
عایق الاستومری لوله ای بسیار راحت نصب می شود. این عایق ها در برابر رطوبت، گرما، سرما و نور شدید خورشید مقاوم هستند. عایق الاستومری لوله ای خیلی راحت به لوله ها چسبانده می شوند به همین خاطر استفاده از این عایق ها انرژی کمتری از افراد می گیرد. عایق الاستومری لوله ای متناسب با هر فضا تولید می شوند. به طور مثال برای عایق کاری لوله ها در فضای بسته عایق های لوله ای ساده تولید شده اند و همچنین برای عایق کاری مکان های باز عایق الاستومری با روکش آلومینیومی تولید می گردند. جنس عایق لوله ای به شکلی است که بسیار مقاوم و ضد پارگی می باشد، این موضوع موجب علاقه مندی عایقکاران گشته است. امروزه عایق کاری لوله های تاسیساتی با عایق الاستومری نسبت به سایر عایق ها چندین برابر است، این امر بخاطره مزیت های زیاد عایق لوله می باشد. شرکت تهران دما انواع عایق الاستومری لوله ای را برای مشتریان خود فراهم کرده است. مشتریان می توانند برای اطلاعات بیشتر درباره ی عایق ها با ما تماس بگیرند.
عایق الاستومری لوله ای در لوله کشی
عایق الاستومری لوله ای در لوله کشی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. بهترین محصول برای عایق کاری لوله های تاسیساتی در ساختمان عایق لوله الاستومری می باشد. مقاومت و طول عمر این عایق ها بسیار زیاد می باشد. همچنین در هنگام عایق کاری لوله ها به راحتی می توانیم عایق الاستومری لوله ای را بر روی لوله ها نصب کنیم. این محصول مانع نفوذ سرما و گرما به داخل لوله ها شده و سبب این می شود که لوله ها ماندگاری بالاتری داشته باشند. در گذشته برای عایقکاری لوله های تاسیساتی از عایق پشم شیشه استفاده می شده است، اما به امروزه دلیل معایبی که عایق پشم شیشه دارد، بهترین گزینه عایق الاستومری لوله ای است. این محصول نسبت به پشم شیشه مزیت های بیشتری دارد.
نصب عایق الاستومری لوله ای
بهترین روش نصب عایق الاستومری لوله ای را در این مطلب می توان مطالعه نمود. در اولین مرحله عایق الاستومری لوله ای را از قسمت کنار آن برش می دهیم. سپس عایق الاستومری را به چسب مخصوص الاستومریک آغشته می کنیم. عایق را به دور لوله می اندازیم و در قسمت پایانی درز آن را به وسیله ی محصول نوار درز گیر پر می کنیم. برای درک بهتر این موضوع تصویر زیر را مشاهده کنید.
عایق الاستومری در تهران دما
عرضه و پخش انواع عایق الاستومری در تهران دما انجام می گیرد. تهران دما نماینده رسمی فروش و پخش انواع عایق الاستومری می باشد. در فروشگاه عایق الاستومری تهران دما عایق لوله ای ساده، عایق رولی ساده، عایق لوله ای آلومینیومی، عایق رولی آلومینیومی، نوار درزگیر، چسب مخصوص عایق الاستومری، فلنچ گالوانیزه و... به فروش می رسد. شرکت تهران دما محصولات خود را در کوتاهترین زمان ممکن به مشتریان خود در سراسر کشور ارسال می نماید. مدیریت تهران دما به دلیل استقبال مشتریان در شهرهای مختلف، اقدام به راه اندازی وبسایت اینترنتی نموده است. به همین دلیل مشتریانی که می خواهند به صورت اینترنتی محصولات خود را سفارش دهند می توانند از بخش خرید اینترنتی عایق الاستومری وبسایت تهران دما سفارش خود را ثبت نموده و پس از ثبت محصول مورد نظر، تهران دما کالایشان را در هر نقطه ای از کشور باشند برای آنها ارسال می نماید.
قیمت عایق الاستومری
قیمت عایق الاستومری در ضخامت های گوناگون متفاوت می باشد. همچنین کیفیت و برند محصول عایق الاستومریک نیز در تعیین قیمت این محصول نقش مهمی دارد. قیمت عایق الاستومری ساده، چسبدار، روکش دار و نخ دار مسلح نیز متفاوت می باشد. جهت کسب اطلاع از لیست قیمت عایق الاستومری می توانید از قسمت تماس با ما، با کارشناسان فروش شرکت تهران دما آرکا تماس بگیرید.
فروشگاه عایق الاستومری تهران دما
شرکت تهران دما فروشگاه عایق الاستومری تهران دما را دایر نموده است. تهران دما به منظور رفاه و آسایش مشتریان خود فروشگاه عایق الاستومری را افتتاح کرده است. مشتریان به راحتی می توانند محصول مورد نظر خود را با تماس گرفتن با این شرکت خریداری نمایند. با خرید عایق الاستومری از فروشگاه تهران دما می توانید در کم ترین زمان ممکن محصول خود را دریافت نمائید. از دیگر مزایای خرید از فروشگاه این شرکت دسترسی به اطلاعات هر یک از محصولات اعم از مطالب، عکس ها و ویدئوهای معرفی عایق الاستومری می باشد.
خرید اینترنتی عایق الاستومری
خرید اینترنتی عایق الاستومری بسیار ارزشمند می باشد. شما با خرید کالای خود به صورت اینترنتی در زمان خود بسیار صرفه جویی می کنید. همچنین با استفاده از این روش دیگر نیازی به صرف انرژی فیزیکی و حضور در بازار را ندارید. شرکت تهران دما با تولید محتوای مجازی مناسب تلاش می کند تا هر یک از عایق ها را به خوبی به مشتریان معرفی کند. به همین خاطر افراد با شناخت کامل خرید اینترنتی خود را از تهران دما انجام می دهند.
چرا عایق الاستومری را اینترنتی بخریم؟
چرا عایق الاستومری را اینترنتی بخریم؟ این کار سبب صرفه جویی در وقت و انرژی افراد می گردد. فروشگاه اینترنتی تهران دما خرید اینترنتی عایق الاستومری را برای مشتریان فراهم نموده است. در سال های اخیر به دلیل رشد و پیشرفت تکنولوژی، افراد بیشتر اقدام به خرید اینترنتی عایق الاستومری به این روش نموده اند.
مزایای خرید عایق الاستومری از اینترنت
در این بخش می خواهیم مزایای خرید عایق الاستومری از اینترنت را توضیح دهیم. به منظور ثبت سفارش این محصول فقط نیاز به اینترنت دارید. خرید اینترنتی عایق الاستومری سبب سرعت دریافت محصول می گردد.
نصاب عایق الاستومری
تخصص نصاب عایق الاستومری اجرای عایق کاری می باشد. جهت عایق کاری مخازن، عایق کاری موتورخانه ها، عایق کاری کانال های کولر می توان از افراد متخصص عایق کار استفاده نمود. در شرکت تهران دما آرکا نیروهای متخصص و با تجربه نصاب عایق الاستومری همواره در تلاشند تا خدمات با کیفیت به مشتریان در تمامی نقاط کشور می باشند.
قیمت عایق الاستومری
قیمت عایق الاستومری متفاوت می باشد. قیمت هر یک از کالاها به صورت روزانه در نوسان می باشد. به همین دلیل نمی توان قیمت دقیقی از محصول عایق الاستومری را در درون این مطلب درج کرد. مشتریان می توانند برای کسب اطلاعات لازم درباره ی لیست قیمت عایق ها با کارشناسان فروش شرکت تهران دما تماس بگیرند. تهران دما سعی بر این می نماید تا همواره کیفیت کالاهای خود را بالا برده و قیمت هر یک از محصولات را بر اساس عرف بازار تعیین نماید.
عایق الاستومری ورقه ای
در هنگام عایق کاری محصول عایق الاستومری ورقه ای بیشترین مصرف را دارد. این محصول همانند فرش به صورت رول و ورقه ای می باشد. عایق الاستومری ورقه ای اغلب برای عایق نمودن کانال های کولر، مخازن موتورخانه ها، زیر سقف شیروانی ها، دیوارها و... مورد استفاده قرار می گیرد. نام دیگر این محصول عایق الاستومری رولی می باشد که در میان مردم با این نام شهرت گرفته است.
عایق الاستومری پافکلس
عایق الاستومری پافلکس در کشور ترکیه تولید می شود. شرکت پافلکس ترکیه یکی از قدرتمندترین تولید کنندگان عایق الاستومری در خاورمیانه می باشد. شرکت تهران دما پس از شناسایی عایق الاستومری تولید شده توسط شرکت پافلکس، پی به کیفیت مطلوب و قیمت مناسب محصولات این شرکت برد. تهران دما همکاری خود با پافلکس ترکیه را به صورت مداوم و گسترده تنظیم و حفظ نموده است.
نمایندگی فروش عایق الاستومری
تهران دما نمایندگی فروش عایق الاستومری در ایران می باشد. این شرکت محصولات خود را به صورت کلی و جزئی به فروش می رساند. تمامی کالاهای شرکت تهران دما به همه ی نقاط کشور ارسال می گردد. ما برای مشتریان دائمی خود امتیازات ویژه ای را در نظر گرفته ایم. در صورتی که هر یک از مشتریان برای مرتبه ی دوم از نمایندگی ما خرید انجام دهند تخفیفات مناسبی را برای آنها لحاظ می کنیم.
محاسبه ضخامت عایق الاستومری
در محاسبه ضخامت عایق الاستومری باید عوامل مختلفی را بررسی کنیم. جنس ورق، محیط عایق کاری، جنس لوله ها و... در هنگام انتخاب و محاسبه ی ضخامت عایق الاستومری مورد ارزیابی قرار می گیرند. ضخامت های با اندازه ی کوچک تر اغلب برای محیط های بسته با شرایط جوی مناسب استفاده می شوند. در عایق کاری محیط های باز به دلیل شرایط جوی حاکم می بایست از محصول عایق الاستومریک با ضخامت بالا بهره برد.
عایق الاستومری صوتی
عایق الاستومری صوتی کاربردهای فراوانی دارد. این عایق برای آکوستیک کردن صدای محیط مورد استفاده قرار می گیرد. عایق الاستومری صوتی از نفوذ صدا به بیرون یک محیط جلوگیری می نماید. این محصول در استودیوهای صدابرداری و ضبط صدا، پلاتوهای تمرین تاتر و موسیقی و در بسیاری از مکان های دیگر که نیاز به عایق صدا دارند کاربرد فراون دارد.
چرا از عایق الاستومری استفاده کنیم؟
چرا از عایق الاستومری استفاده کنیم؟ این سوال جواب های زیادی دارد. از مهم ترین پاسخ های آن می توان به کیفیت عایق های الاستومری اشاره کرد. عایق های الاستومری به دلیل مواد مصرفی با کیفیتشان طول عمر بسیار بالایی دارند. یکی دیگر از ویژگی های عایق های الاستومریک فواید بی شمار آن هاست. با استفاده از این نوع عایق ها می توان تاسیسات ساختمان، دیوارها و کف ساختمان ها، پلاتوهای تمرین تاتر و موسیقی و... را عایق کاری کرد.
به این دلیل از عایق الاستومری استفاده نکنید
اگر می خواهید سرما و گرما به محیط مسکونی و اداری شما نفوذ کند از عایق الاستومری استفاده نکنید. با صرف هزینه ی اندکی می توانید به آسانی محیطی امن برای خود آماده نمائید. عایق نمودن سرما و گرما و همچنین عایق کردن صدا موجب آرامش و رفاه ما می شود. از عایق الاستومری می توان در عایق نمودن کف و دیوارها نیز استفاده نمود. برای اینکه مانع هدر روی انرژی سرما و گرما در لوله های تاسیسات و کانال های کولر شویم می توانیم از عایق الاستومریک استفاده کنیم.
آکوستیک کردن صدا با عایق الاستومری
آکوستیک کردن صدا با عایق الاستومری به سرعت انجام می گیرد. نام این محصول عایق الاستومری شانه تخم مرغی می باشد. این کالا به دلیل شکل شانه تخم مرغی ای که دارد مانع انعکاس صدا می شود. بیشترین موارد مصرف عایق الاستومری شانه تخم مرغی در استودیوهای موسیقی، همایش های بزرگ، سالن های نمایش تاتر، مکان های تمرین نمایش و موسیقی می باشد. اجرای این محصول برای عایق نمودن صدا در کوتاهترین زمان توسط نیروهای متخصص و نصاب شرکت تهران دما انجام می گیرد.
خرید از فروشگاه عایق الاستومری
با خرید از فروشگاه عایق الاستومری تهران دما می توانید همیشه خدمات پس از فروش دریافت نمائید. شرکت تهران دما به جهت تامین نیازهای مشتریان خود، خدمات پس از فروش به آنها ارائه می دهد. پس از خرید عایق الاستومری از فروشگاه تهران دما می توانید تمامی سوالات خود را از مشاوران و کارشناسان این شرکت دریافت کنید. در وبسایت فروشگاه تهران دما تصاویر، ویدئوها و مطالب مربوط به انواع عایق های الاستومری ثبت شده است.
خرید اینترنتی عایق الاستومری
خرید اینترنتی عایق الاستومری را در شرکت تهران دما تجربه نمائید. تهران دما برای مشتریانی که خرید اینترنتی را از این فروشگاه انجام می دهند امکانات ویژه ای را تعبیه نموده است. در هنگام خرید اینترنتی عایق الاستومری از این شرکت شما می توانید به سادگی کالای مورد نیاز خود را خریداری کنید. پس از اینکه خرید خود را نهایی کنید تهران دما محصول شما را در زمان بسیار کمی کالا را به شما تحویل می دهد. همچنین شما با خرید اینترنتی عایق الاستومری از این فروشگاه می توانید از تخفیفات مناسب بهره مند شوید.
محاسبه ضخامت عایق الاستومری
در محاسبه ضخامت عایق الاستومری باید عوامل مختلفی را بررسی کنیم. عایق ها در ضخامت های گوناگونی تولید می شوند. جنس ورق، محیط عایق کاری، جنس لوله ها و... در هنگام انتخاب و محاسبه ی ضخامت مورد ارزیابی قرار می گیرند. ضخامت های با اندازه ی کوچک تر اغلب برای محیط های بسته با شرایط جوی مناسب استفاده می شوند. در عایق کاری محیط های باز به دلیل شرایط جوی حاکم می بایست از محصول عایق الاستومریک با ضخامت بالا بهره برد.
چرا با عایق الاستومری صدا را عایق کنیم؟
چرا با عایق الاستومری صدا را عایق کنیم؟ به دلیل اینکه این محصول دانسیته ی بالایی دارد. این امر موجب می شود که عایق الاستومری، صدا را به خوبی عایق کند. عایق الاستومری را می توان خیلی آسان نصب و از آن استفاده نمود. همچنین قیمت این عایق ها نسبت به سایر محصولات بسیار مناسب می باشد. با عایق نمودن محیط های گوناگون با استفاده از عایق الاستومری می توان تمامی صداها را آکوستیک کرد. عایق الاستومریک کیفیت و عمر بسیار زیادی دارد.
خرید عایق حرارتی
برای خرید عایق حرارتی می توانید محصولات مربوط به این کالا را مورد ارزیابی قرار دهید. برای بررسی عایق حرارتی کافی است به ابتدای صفحه ی عایق الاستومری در وبسایت شرکت تهران دما مراجعه نمایید. در ابتدای این صفحه علاوه بر مشاهده ی تیزر معرفی محصول عایق حرارتی، مطالبی مفید در زمینه ی کاربرد عایق حرارتی الاستومری ثبت شده است. شرکت تهران دما این محصول را با نازلترین قیمت در فروشگاه خود عرضه می نماید.
فروش انواع عایق الاستومری در شرکت تهران دما
شرکت تهران دما انواع متعلقات تهویه را برای مشتریان در سراسر کشور تهیه نموده است. تهران دما نماینده رسمی فروش و پخش انواع عایق الاستومری می باشد. در تهران دما عایق الاستومری لوله ای ساده، عایق الاستومری رولی ساده، عایق الاستومری لوله ای آلومینیومی، عایق الاستومری رولی آلومینیومی، نوار درزگیر، چسب مخصوص عایق الاستومری، فلنچ گالوانیزه و... به فروش می رسد. تمامی محصولات شرکت تهران دما در کوتاهترین زمان ممکن به مشتریان در سراسر کشور تحویل داده می شوند.
خرید عایق حرارتی الاستومری
خرید عایق حرارتی الاستومری در سال های اخیر رشد چشمگیری داشته است. این محصول کاربردهای بسیار زیادی دارد. دلیل اصلی علاقه مندی مشتریان به این محصول مزایایی است که عایق حرارتی الاستومری نسبت به سایر عایق ها دارد. مواردی چون انعطاف پذیری بسیار بالا، سبک بودن، دانسیته ی مناسب و استاندارد، قیمت مناسب، کیفیت و عمر مفید عایق حرارتی الاستومری، موجب رشد روز افزون خرید و فروش این کالا شده است. شرکت تهران دما عایق حرارتی الاستومری را در انواع مختلفی مانند عایق لوله ای و عایق رولی به فروش می رساند.
عایق الاستومری لوله ای
عایق الاستومری لوله ای ظاهری مانند لوله دارد. عایق الاستومری لوله ای کاربردهای فراوانی در ساختمان های مسکونی، ادارات، کارخانه ها و... دارند. عایق الاستومری بهترین و مناسبترین جایگزین برای عایق های پشم شیشه می باشند. از این عایق ها می توان در عایق کاری لوله های آب ساختمان ها،پاساژها،هتل ها و... استفاده نمود. شرکت تهران دما عایق الاستومری لوله ای را در سایزهای مختلفی تولید می کند. از فواید عایق الاستومری می توان موارد زیر را ذکر کرد:
1- عایق الاستومری لوله ای جذب کننده ی صدا می باشد
2- عایق الاستومری لوله ای را می توان به سرعت اجرا نمود
3- عایق الاستومری لوله ای نسوز بوده و مانع آتش می باشد
4- عایق الاستومری لوله ای در برابر آب و رطوبت بسیار مقاوم است
5- عایق الاستومری لوله ای ضد پوسیدگی می باشد
بهترین عایق برای لوله آب کدام است؟
بهترین عایق برای لوله آب کدام است؟ با مطالعه و بررسی انواع عایق های موجود در بازار می توان به پاسخ این سوال دست یافت. در حال حاضر عایق های الاستومری بیشترین مزیت را نسبت به سایر عایق ها دارند. به قدری عایق های الاستومری با کیفیت می باشند که امروزه در اغلب مکان ها به جای استفاده از عایق های پشم شیشه که در گذشته مرسوم بوده است، اغلب عایق های الاستومری را جهت عایقکاری به کار می برند. یکی از مزایای مهم عایق های لوله ای الاستومری نصب آسان و سریع آنها می باشد.
عایق کانال کولر
برای جلوگیری از انتقال سرما و گرما به کانال های کولر از عایق کانال کولر استفاده می کنند. عایق کانال کولر در سال های اخیر مورد توجه مهندسین تاسیسات قرار گرفته است. با عایق کردن کانال کولر با محصول الاستومری، به صورت مستقیم در استفاده از انرژی صرفه جویی می نمائیم. وقتی کانال های کولر را به کمک فوم الاستومری عایق می کنیم، خیالمان آسوده می شود. به دلیل اینکه عایق رولی الاستومری که در صنعت کانال سازی کابرد فراوان دارد، مانع اصلی نفوذ سرما و گرما به داخل کانال های کولر می باشد.
عایق کردن منازل با عایق الاستومری
یکی از به صرفه ترین مراحل در ساختمان سازی عایق کردن منازل با عایق الاستومری است. برخی از مردم از سر و صدای نا هنجاری که از واحدهای همسایه به خانه هایشان نفوذ می کند، شکایت دارند. بعضی دیگر به دلیل نفوذ سرما از دیواره های بیرونی خانه ها و یا از کف آنها گله دارند. در اینگونه مواقع بهترین و با کیفیت ترین محصولی که می توان برای عایق نمودن استفاده نمود، عایق الاستومری می باشد. عایق الاستومری به راحتی نصب شده و قیمت مناسبی نسبت به سایر عایق ها دارد.
عایق الاستومری رولی با روکش آلومینیومی
برای عایق کاری محیط های خارجی ساختمان ها و تاسیسات از عایقالاستومری رولی با روکش آلومینیومی استفاده می شود. عایق های رولی با روکش آلومینیومی مقاومت زیادی در برابر شرایط جوی گوناگون را دارند. عایق های آلومینیومی محصولی بی نظیر برای عایق کاری در کانال سازی کولر و لوله ها برای مکان های باز می باشند.
چسب عایق الاستومری
چسب عایق الاستومری در قوطی های فلزی بسته بندی می شود. این محصول، انحصارا برای چسب کاری عایق های الاستومری ابداع شده است. شرکت تهران دما عایق های الاستومری را در نوع پشت چسبدار عرضه می نماید. اما برخی مشتریان بنا به خواست و نیازشان ترجیح می دهند، عایق الاستومری خام بدون چسب دار را تهیه کرده و چسب مخصوص الاستومریک را نیز مجزا تهیه کنند. در این شکل می بایست خودشان در محل اجرای عایق خدمات چسب کاری را انجام دهند.
https://tehrandama.com/content/%D8%B9%D8%A7%DB%8C%D9%82_%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%B1%DB%8C
لطفا شکیبا باشید ...