بلند ترین برج جهان در کجا قرار دارد و چه نام دارد؟
ساخت برج های بلند و آسمانخراشها، بهدلایل مختلفی، در دهههای اخیر رواج پیدا کرده است. این مسئله ممکن است بهخاطر خلاقیت و ابداع باشد یا بهدلیل کمبود زمین. امروزه بین شهرهای بزرگ و مشهور دنیا، رقابتی برای ساخت بلندترین سازههای دنیا وجود دارد. با ما همراه باشید تا بدانید کدام کشور رکوردار داشتن بلندترین برج جهان است.
در اختیار داشتن بلندترین برج دنیا، بهمعنای سرازیر شدن توریستها است که درآمد کلانی از این طریق برای آن شهر بهدنبال دارد و باعث شهرت هر چه بیشتر آن میشود. البته این عنوان، یعنی در اختیار داشتن بلندترین برج دنیا، عنوانی نیست که سالهای طولانی در اختیار یک شهر باقی بماند و بارها بین شهرهای مختلف جابهجا شده است.
سالها پیش، آمریکای شمالی، ۷۵ درصد از بلندترین سازههای دنیا را در اختیار داشت ولی امروزه، آسیا و خاورمیانه است که میزبان بیشترین ساختمان های بلند دنیا است.
بهلطف شگفتیهای معماری مدرن که همراه با زمان پیشرفت میکند، ساختمانها و برجها، بلندتر و بلندتر میشوند.
در ادامه، یازده برج بلند دنیا را معرفی میکنیم که از ارتفاع کم به زیاد، مرتب شدهاند. در بین این برجها، دو برج دارای ارتفاع یکسانی هستند و در یک جایگاه قرار میگیرند.
مرکز مالی جهانی شانگهای، در سال ۲۰۰۸ تکمیل شد که یکی از بلندترین برج های دنیا بهحساب میآید. این برج ۱۰۱ طبقه، ۴۹۲ متر ارتفاع دارد و در منطقهی پودنگ شهر شانگهای قرار گرفته است؛ منطقهای پر از آسمانخراش و برجهای بلند. این برج، بهعنوان مرکز تجاری و مالی بینالمللی مورد استفاده قرار گرفته است.
طبقات مختلف آن از هتل، دفاتر تجاری، تالارهای کنفرانس، سکوی بازدید و مرکز خرید تشکیل شده است. این برج، یک دهانهی مربعشکل در طبقات بالایی دارد و دارای سیستم کنترل هوا به نام VAV است.
این برج با فریم مورب طراحی شده است تا از خم شدن سازه، در برابر فشارهای وارده از وزن افراد و تجهیزات سنگین داخل طبقات جلوگیری شود. طراحی این برج، مورد توجه منتقدان معماری قرار گرفته است.
همانطور که از اسم این برج مشخص است، در مجموع ۱۰۱ طبقه دارد. ارتفاع آن به ۵۰۹/۲ متر میرسد و جزو بلندترین برج های دنیا است. برج تایپه ۱۰۱، در زمان ساختش یعنی در سال ۲۰۰۴، سروصدای زیادی به پا کرد و طراحی آن در زمان خودش بسیار خاص و انقلابی بود.
این برج برای مدت ۶ سال، عنوان بلندترین برج دنیا را در اختیار داشت؛ قبل از اینکه برج خلیفه در دبی، ساخته شود. برج تاپیه ۱۰۱، نمونهای از معماری پستمدرن است و آن را به رنگ سبز و آبی خاصش میشناسند.
این برج، بر افق شهری تاپیه غالب شده و به یکی از مهمترین جاذبههای گردشگری این کشور است که بیش از همه بهخاطر رصدخانهای است که بر فراز آن قرار دارد.
برج چاینا زون در پکن در سال ۲۰۱۸ تکمیل شده است. این برج در زمان تکمیل شدنش هشتمین برج بلند دنیا بود و ارتفاع آن به ۵۱۵ متر میرسد که البته این ارتفاع خود سازه است. این برج، قطبی در منطقهی تجاری پکن است و آن را گروه CITIC توسعه داده است.
برج مرکز مالی CTF در تیانجین، همراه با مرکز مالی CTF در گوانگجو، عنوان هشتمین آسمانخراش بلند دنیا را در اختیار دارند. هر دو برج، ۵۳۰ متر ارتفاع دارند.
ساخت این برج در سال ۲۰۱۳ آغاز شده و در سال ۲۰۱۸ به پایان رسیده است. این برج در مجموع ۹۷ طبقه دارد که کاربریهای متفاوتی دارند.
مرکز مالی CTF در شهر گوانگجو در جنوب چین قرار دارد و یک آسمانخراش با کاربری چندمنظوره است. ساختوساز این برج در سال ۲۰۱۶ تکمیل شد.
ارتفاع آن ۵۳۰ متر است و بهغیر از هتل و دفاتر اداری و تجاری، یک مرکز خرید دارد. مرکز مالی CTF گوانگجو، یکی از پرسرعتترین آسانسورهای دنیا را در اختیار دارد. سرعت این بالابر، ۷۱ کیلومتر بر ساعت است.
این برج ۵۴۱/۳ متر ارتفاع و ۱۰۴ طبقه دارد. مرکز تجارت جهانی یک، بلندترین برج نه تنها در شهر نیویورک بلکه در کل ایالت متحده آمریکا و نیمکرهی غربی است.
ساخت این برج در سال ۲۰۱۴ به پایان رسید. این برج، یادبودی از برجهای تجارت جهانی است که در ۱۱ سپتامبر تعدادی از آنها فروریخت.
یکی از ویژگیهای این برج، استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر در آن است؛ ازجمله استفاده از آب باران.
برج جهانی لوته در سئول قرار دارد. این برج با ارتفاع ۵۵۴/۵ متر، پنجمین برج بلند دنیا است. مراحل ساخت برج در سال ۲۰۱۶ به پایان رسیده است. در مجموع ۱۳ سال طراحی، برنامهریزی و آمادهسازی ساخت برج طول کشیده و عملیات ساخت آن در سال ۲۰۱۱ آغاز شده است. این برج، ۱۲۳ طبقه دارد که ۶ طبقه از آنها، زیرِ زمین است. این برج بهاندازهای قدرتمند و مستحکم ساخته شده که توانایی مقاومت در برابر زلزلههای ۹ ریشتری را دارد.
مرکز مالی بینالمللی پینگ ان، در شنژن چین، قرار دارد و ارتفاع آن ۵۵۵/۱ متر است. این برج، چهارمین برج بلند دنیا است. ساخت برج در سال ۲۰۱۵ به بالاترین طبقه رسید و در نهایت در سال ۲۰۱۷، بهطور کامل تکمیل شد.
مرکز مالی بینالمللی پینگ ان، یک مرکز کنفرانس، هتل و دفاتر تجاری دارد. دفتر مرکزی بیمهی پینگ ان نیز در همین برج قرار دارد.
برای دسترسی به ۱۱۵ طبقهی این برج، ۳۳ بالابر دوطرفه وجود دارد. در اصل قرار بود آنتن مخابراتی بر فراز این برج قرار بگیرد، ولی برای پیشگیری از تداخل در پروازها، این پروژه کنسل شد.
برج ساعت مکه که با نام برج ابراجالبیت نیز مشهور است، در عربستان سعودی قرار دارد و سومین برج بلند دنیا است. ارتفاع این برج در مجموعه به ۶۰۱ متر میرسد.
این مجموعه، مجموعهای دولتی است که دارای هتلی ۱۰۲ طبقه، مرکز کنفرانس، موزهی اسلامی و نمازخانه با ظرفیت ۱۰ هزار نفر است.
از دیگر امکانات این برج میتوان به مرکز خرید پنج طبقه و یک مرکز رصدخانهی لونار اشاره کرد که از آن برای رصد ماه در ماه مبارک رمضان استفاده میشود.
برج ابراجالبیت را یک گروه سعودی بن لادن ساخت که یکی از بزرگترین شرکتهای ساختوساز در عربستان سعودی است. ساعت این برج، بزرگترین ساعت دنیا است.
برج شانگهای، دومین برج بلند دنیا است. این برج با ارتفاع ۶۳۲ متر و ۱۲۱ طبقه، بلندترین برج چین است. ساخت برج شانگهای در سال ۲۰۰۶ آغاز شد و بهطور کلی ۸ سال طول کشید.
این بنا را یک شرکت معماری آمریکایی به نام Gensler طراحی کرده است. هدف اصلی از ساخت این برج، استفاده بهعنوان هتل و ساختمان اداری است.
امروزه این بنا، در مجموع ۳۲۰ اتاق هتل و ۱۱۰۰ ظرفیت خودرو در پارکینگ دارد. از بالای این برج، چشماندازهای شگفتانگیزی از منطقهی پودونگ شانگهای قابل مشاهده است. این منطقه در سالهای اخیر، پیشرفتهای زیادی داشته است.
برج خلیفهی دبی، با ارتفاع ۸۲۸ متر، بلندترین برج دنیا است. این بنا با فولاد و بتن ساخته شده و طراحی آن، کار معماران مشهوری است که برجهای دیگری مثل برج ویلیس شیکاگو و برج تجارت جهانی یک در نیویورک را در کارنامهی خود دارند. ساخت برج در سال ۲۰۱۰ به پایان رسید.
ساخت این برج یکی از پروژههای دولت امارات بود تا درآمد مبتنی بر نفت این کشور را به سمت گردشگری ببرد. برج خلیفه دارای یک مرکز خرید، ۹ هتل، یک دریاچهی مصنوعی و بیش از ۱۹ مجموعهی مسکونی است که بیش از ۳۰ هزار واحد مسکونی دارد.
روزی روزگاری، هر شهر و هر کشور، شهرتش را مدیون وسعت جغرافیایی و مراتع سرسبزش بود؛ اما آن روزها گذشت، امروز، سازههای مدرن و آسمانخراشها هستند که نام شهرها و کشورها را بر سر زبانها میاندازند.
فهرست مطالب نمایش
همانطور که میدانید، هزینه زیادی صرف ساختن بلندترین برج های جهان میشود. هدف از این سرمایهگذاری چیست؟ دو چیز. اولی جذب توریست و دومی قدرتنمایی و برتری کشورهای دنیا نسبت به یکدیگر.
به نظرتان کدام کشورها در زمینه ساخت برجهای بلند پیشتاز هستند، کشورهای پیشرفته اروپایی یا ایالات متحده؟ پاسختانهم آری است و هم نه. درست است که در ایالات متحده و اروپا برجهای بلند و زیبا در سایزهای متنوع و با معماریهای خیرهکننده دیده میشود؛ اما این بار، این خاورمیانه است که گوی رقابت ساختن بلندترین برج جهان را از سایرین ربوده است.
میخواهید در این رابطه بیشتر بدانید؟ با علی بابا همراه شوید. در این مقاله برجهایی را معرفی میکنیم که ارتفاعشان از 500 متر بیشتر است. میخواهیم بدانید که آسمانخراش واقعی یعنی چه چیزی.
میدانیم که بیصبرانه منتظر هستید که بدانید بلندترین برجی که در دنیا ساخته شده کجا قرار دارد و نامش چیست، اما درصورتیکه آن را همین اول مقاله میآوردیم، ممکن بود لذت دیدن سایر برجهای بلند و آسمانخراش جهان و کسب اطلاعات درباره آنها را از دست میدادید.
به همین خاطر ده مورد از بلندترین برج های جهان را از کمترین ارتفاع تا بیشترین ارتفاع برایتان لیست کردهایم. با مطالعه این لیست، میتوانید بفهمید که چه کشورهایی روی این کار سرمایهگذاری کردهاند و موقع سفر به کدام کشور باید سراغ یکی از بلندترین سازههای جهان را بگیرید.
جستجو و خرید بلیط هواپیما در علی بابا
اولین برج در بین ده برج بلند جهان، در آسیای شرقی و در تایوان قرار دارد. این برج سالها لقب بلندترین آسمانخراش جهان را داشت تا اینکه کشورهای دیگر برجهای بلندتری ساختند و این عنوان را از او گرفتند. البته این موضوع چیزی از ارزش برج تایپه 101 (Taipei 101) کم نمیکند و هنوز هم نامش در بین بلندترین برج های جهان میدرخشد.
تایپه 101 حدود 508 متر ارتفاع دارد و 101 طبقه برای آن در نظر گرفتهشده است. جالب است بدانید که الگوی طراحی این برج از درخت بامبو گرفتهشده و ساختن این سازه شگفتانگیز حدود شش سال زمان برده است. در حقیقت از طراحی تا تمام شدنش از سال 2004 تا 2010 طول کشیده است.
چشماندازی که بالای این برج دارد خیرهکننده است. میتوانید در ایوانهای مخصوصی که طبقات بالایی ابَر سازه تایپه طراحیشدهاند بایستد و تا فرسنگها دورتر را تماشا کنید. گذراندن لحظاتی در این مکان میتواند، رویایی که برای زندگی روی ابرها داشتهاید را رنگ واقعیت ببخشد.
چیزهای دیگری درباره این برج بلند وجود دارد که دانستنش خالی از لطف نیست. رصدخانهای در بالاترین نقطه تایپه 101 واقعشده است که میتوان از آنجا ستارههای کوچک و بزرگ را تماشا کرد. همچنین یک آسانسور سریعالسیر شگفتانگیز برای این برج در نظر گرفتهشده که در عرض چهل ثانیه شما را از اولین طبقه به آخرین طبقه میبرد. البته، تایپه 101، مرکز خرید و فود کورت هم دارد.
این برج بهگونهای ساخته شده که در زلزلهخیزترین نقطه شهر قرار بگیرد. بااینوجود، در طول این سالها هیچ زلزلهای نتوانسته کوچکترین خدشهای به زیبایی و استقامت آسمانخراش تایپه وارد کند و این برج بلند پرواز، همچنان تایوان را رصد میکند.
با این توصیفها، حتما این برج جای جالبی به نظر میرسد. شاید به همین خاطر است که نام این برج شگفتانگیز در بین جاذبه های تایوان هم به چشم میخورد.
چینیها همیشه در طراحی و ساخت متفاوتترین چیزها در جهان پیشتاز بودهاند، به همین خاطر انتظارش میرود که یکی از بلندترین برجهای سرشناس جهان در قلب این کشور واقعشده باشد. این آسمانخراش متفاوت برج سیتیک (CITIC Tower) نام دارد.
البته این سازه به نام چاینا زون (China Zun) هم شناخته میشود و در سفر به چین میتوانید با پرسوجو درباره برج سیتیک یا چاینا زون به این سازه شگفتانگیز برسید.
برج سیتیک ارتفاعی در حدود 527.7 متر دارد و 109 طبقه برای آن در نظر گرفتهشده است. البته تنها چیزی که درباره این برج جلبتوجه میکند ارتفاع آن نیست، بلکه طراحی متفاوت ساختمان برج هم نگاهها را خیره نگه میدارد.
قسمت بالایی و پایینی این سازه پهنتر از قسمت میانی آن هستند. این طراحی تصادفی انتخابنشده است. بلکه معماران چینی از یک ظرف باستانی تشریفاتی به نام زون (zun) برای نمای ظاهری این آسمانخراش عظیم الهام گرفتهاند. کسانی که درباره این ظرف آگاهی چندانی ندارند، در نگاه اول به برج، یک گلدان کمر باریک را میبینند که سر به فلک کشیده است.
برج سیتیک در سال 2018 تکمیلشده و کاربرد تجاری- اداری دارد. روزانه صدها نفر با استفاده از 101 آسانسور در نظر گرفته درون این برج به طبقات بالا یا پایین میروند.
بیشتر بخوانید: 15 نکته حیاتی که قبل از سفر به چین باید بدانید
درست در مرکز شهر تیاجین چین میتوانید آسمانخراش دیگری را ببینید که حتی از برج سیتیک هم بلندتر است.
شاید سازندگان مرکز مالی CTF تیانجین (Tianjin CTF Finance Centre) میخواستهاند جایگاه بلندترین برج چین را به نام خودشان رقم بزنند، شاید هم میخواستهاند نام ساختمانشان در میان بلندترین برج های جهان قرار بگیرد و نهتنها در چین، بلکه در کل دنیا آوازهشان به گوش همه برسد.
این آسمانخراش 530 متری در سال 2019 تکمیلشده و 96 طبقه دارد. ذکر این نکته خالی از لطف نیست که؛ مرکز مالی CTF تیانجین هم شامل دفترهای تجاری است و هم شامل هتلهای لوکس.
در همان نگاه اول به این برج، یک ساختمان مخروطی شکل را میبینید. این ساختار مخروطی به این منظور در نظر گرفتهشده که مرکز مالی CTF تیانجین از گزند باد و طوفان در امان بماند. در حقیقت، این ساختار خاص نیرویی که باد به سازه وارد میکند را به حداقل میزان ممکن میرساند.
جالب است بدانید که در بالاترین قسمت مرکز مالی CTF تیانجین، محلی وجود دارد که از بالای آن میتوانید نمای کلی شهر را تماشا کنید. برای رسیدن به این مکان، یکی از سریعترین آسانسورهای جهان در خدمتتان است.
بیشتر بخوانید: صفر تا صد هزینه سفر به چین
مثل اینکه چینیها تا ثابت نکنند در زمینه ساخت بلندترین برج های جهان تخصص خاصی دارند، بیخیال ماجرا نمیشوند. بعضیها تصور میکند که چین برای نشان دادن قدرت اقتصادیاش این برجهای بلند و پرآوازه را میسازد. چون میخواهد خودش را بهعنوان یک ابرقدرت غالب بر اقتصاد جهان نشان دهد. البته این باور چندان هم دور از ذهن نیست.
مرکز مالی CTF گوانگجو ساخته چینیها، همانند دیگر همتایش 530 متر ارتفاع دارد؛ اما این بار، چینیها تعداد طبقات برج را بیشتر کردهاند تا بهرهوری آن را بیشتر کنند و مرکز مالی CTF گوانگجو دارای 112 طبقه است.
ساخت این آسمانخراش در سال 2016 تمام و کمال به پایان رسیده و شهر بندری جنوبی گوانگجو میزبان آن است. در حقیقت این برج بلند و پرآوازه مشرف بر رودخانه پرل است و منظره شگفتانگیزی را برای ساکنینش به ارمغان آورده.https://www.alibaba.ir/mag/the-tallest-towers-in-the-world/
مرکز مالی CTF گوانگجو (Guangzhou CTF Finance Centre) دو کاربرد اداری و تجاری را با هم دارد. میتوانید دفاتر اداری، هتلهای مجلل و یک مرکز خرید لوکس را به صورت یکپارچه در این ابر سازه مشاهده کنید.
روزی روزگاری، هر شهر و هر کشور، شهرتش را مدیون وسعت جغرافیایی و مراتع سرسبزش بود؛ اما آن روزها گذشت، امروز، سازههای مدرن و آسمانخراشها هستند که نام شهرها و کشورها را بر سر زبانها میاندازند.
فهرست مطالب نمایش
همانطور که میدانید، هزینه زیادی صرف ساختن بلندترین برج های جهان میشود. هدف از این سرمایهگذاری چیست؟ دو چیز. اولی جذب توریست و دومی قدرتنمایی و برتری کشورهای دنیا نسبت به یکدیگر.
به نظرتان کدام کشورها در زمینه ساخت برجهای بلند پیشتاز هستند، کشورهای پیشرفته اروپایی یا ایالات متحده؟ پاسختانهم آری است و هم نه. درست است که در ایالات متحده و اروپا برجهای بلند و زیبا در سایزهای متنوع و با معماریهای خیرهکننده دیده میشود؛ اما این بار، این خاورمیانه است که گوی رقابت ساختن بلندترین برج جهان را از سایرین ربوده است.
میخواهید در این رابطه بیشتر بدانید؟ با علی بابا همراه شوید. در این مقاله برجهایی را معرفی میکنیم که ارتفاعشان از 500 متر بیشتر است. میخواهیم بدانید که آسمانخراش واقعی یعنی چه چیزی.
میدانیم که بیصبرانه منتظر هستید که بدانید بلندترین برجی که در دنیا ساخته شده کجا قرار دارد و نامش چیست، اما درصورتیکه آن را همین اول مقاله میآوردیم، ممکن بود لذت دیدن سایر برجهای بلند و آسمانخراش جهان و کسب اطلاعات درباره آنها را از دست میدادید.
به همین خاطر ده مورد از بلندترین برج های جهان را از کمترین ارتفاع تا بیشترین ارتفاع برایتان لیست کردهایم. با مطالعه این لیست، میتوانید بفهمید که چه کشورهایی روی این کار سرمایهگذاری کردهاند و موقع سفر به کدام کشور باید سراغ یکی از بلندترین سازههای جهان را بگیرید.
جستجو و خرید بلیط هواپیما در علی بابا
اولین برج در بین ده برج بلند جهان، در آسیای شرقی و در تایوان قرار دارد. این برج سالها لقب بلندترین آسمانخراش جهان را داشت تا اینکه کشورهای دیگر برجهای بلندتری ساختند و این عنوان را از او گرفتند. البته این موضوع چیزی از ارزش برج تایپه 101 (Taipei 101) کم نمیکند و هنوز هم نامش در بین بلندترین برج های جهان میدرخشد.
تایپه 101 حدود 508 متر ارتفاع دارد و 101 طبقه برای آن در نظر گرفتهشده است. جالب است بدانید که الگوی طراحی این برج از درخت بامبو گرفتهشده و ساختن این سازه شگفتانگیز حدود شش سال زمان برده است. در حقیقت از طراحی تا تمام شدنش از سال 2004 تا 2010 طول کشیده است.
چشماندازی که بالای این برج دارد خیرهکننده است. میتوانید در ایوانهای مخصوصی که طبقات بالایی ابَر سازه تایپه طراحیشدهاند بایستد و تا فرسنگها دورتر را تماشا کنید. گذراندن لحظاتی در این مکان میتواند، رویایی که برای زندگی روی ابرها داشتهاید را رنگ واقعیت ببخشد.
چیزهای دیگری درباره این برج بلند وجود دارد که دانستنش خالی از لطف نیست. رصدخانهای در بالاترین نقطه تایپه 101 واقعشده است که میتوان از آنجا ستارههای کوچک و بزرگ را تماشا کرد. همچنین یک آسانسور سریعالسیر شگفتانگیز برای این برج در نظر گرفتهشده که در عرض چهل ثانیه شما را از اولین طبقه به آخرین طبقه میبرد. البته، تایپه 101، مرکز خرید و فود کورت هم دارد.
این برج بهگونهای ساخته شده که در زلزلهخیزترین نقطه شهر قرار بگیرد. بااینوجود، در طول این سالها هیچ زلزلهای نتوانسته کوچکترین خدشهای به زیبایی و استقامت آسمانخراش تایپه وارد کند و این برج بلند پرواز، همچنان تایوان را رصد میکند.
با این توصیفها، حتما این برج جای جالبی به نظر میرسد. شاید به همین خاطر است که نام این برج شگفتانگیز در بین جاذبه های تایوان هم به چشم میخورد.
چینیها همیشه در طراحی و ساخت متفاوتترین چیزها در جهان پیشتاز بودهاند، به همین خاطر انتظارش میرود که یکی از بلندترین برجهای سرشناس جهان در قلب این کشور واقعشده باشد. این آسمانخراش متفاوت برج سیتیک (CITIC Tower) نام دارد.
البته این سازه به نام چاینا زون (China Zun) هم شناخته میشود و در سفر به چین میتوانید با پرسوجو درباره برج سیتیک یا چاینا زون به این سازه شگفتانگیز برسید.
برج سیتیک ارتفاعی در حدود 527.7 متر دارد و 109 طبقه برای آن در نظر گرفتهشده است. البته تنها چیزی که درباره این برج جلبتوجه میکند ارتفاع آن نیست، بلکه طراحی متفاوت ساختمان برج هم نگاهها را خیره نگه میدارد.
قسمت بالایی و پایینی این سازه پهنتر از قسمت میانی آن هستند. این طراحی تصادفی انتخابنشده است. بلکه معماران چینی از یک ظرف باستانی تشریفاتی به نام زون (zun) برای نمای ظاهری این آسمانخراش عظیم الهام گرفتهاند. کسانی که درباره این ظرف آگاهی چندانی ندارند، در نگاه اول به برج، یک گلدان کمر باریک را میبینند که سر به فلک کشیده است.
برج سیتیک در سال 2018 تکمیلشده و کاربرد تجاری- اداری دارد. روزانه صدها نفر با استفاده از 101 آسانسور در نظر گرفته درون این برج به طبقات بالا یا پایین میروند.
بیشتر بخوانید: 15 نکته حیاتی که قبل از سفر به چین باید بدانید
درست در مرکز شهر تیاجین چین میتوانید آسمانخراش دیگری را ببینید که حتی از برج سیتیک هم بلندتر است.
شاید سازندگان مرکز مالی CTF تیانجین (Tianjin CTF Finance Centre) میخواستهاند جایگاه بلندترین برج چین را به نام خودشان رقم بزنند، شاید هم میخواستهاند نام ساختمانشان در میان بلندترین برج های جهان قرار بگیرد و نهتنها در چین، بلکه در کل دنیا آوازهشان به گوش همه برسد.
این آسمانخراش 530 متری در سال 2019 تکمیلشده و 96 طبقه دارد. ذکر این نکته خالی از لطف نیست که؛ مرکز مالی CTF تیانجین هم شامل دفترهای تجاری است و هم شامل هتلهای لوکس.
در همان نگاه اول به این برج، یک ساختمان مخروطی شکل را میبینید. این ساختار مخروطی به این منظور در نظر گرفتهشده که مرکز مالی CTF تیانجین از گزند باد و طوفان در امان بماند. در حقیقت، این ساختار خاص نیرویی که باد به سازه وارد میکند را به حداقل میزان ممکن میرساند.
جالب است بدانید که در بالاترین قسمت مرکز مالی CTF تیانجین، محلی وجود دارد که از بالای آن میتوانید نمای کلی شهر را تماشا کنید. برای رسیدن به این مکان، یکی از سریعترین آسانسورهای جهان در خدمتتان است.
بیشتر بخوانید: صفر تا صد هزینه سفر به چین
مثل اینکه چینیها تا ثابت نکنند در زمینه ساخت بلندترین برج های جهان تخصص خاصی دارند، بیخیال ماجرا نمیشوند. بعضیها تصور میکند که چین برای نشان دادن قدرت اقتصادیاش این برجهای بلند و پرآوازه را میسازد. چون میخواهد خودش را بهعنوان یک ابرقدرت غالب بر اقتصاد جهان نشان دهد. البته این باور چندان هم دور از ذهن نیست.
مرکز مالی CTF گوانگجو ساخته چینیها، همانند دیگر همتایش 530 متر ارتفاع دارد؛ اما این بار، چینیها تعداد طبقات برج را بیشتر کردهاند تا بهرهوری آن را بیشتر کنند و مرکز مالی CTF گوانگجو دارای 112 طبقه است.
ساخت این آسمانخراش در سال 2016 تمام و کمال به پایان رسیده و شهر بندری جنوبی گوانگجو میزبان آن است. در حقیقت این برج بلند و پرآوازه مشرف بر رودخانه پرل است و منظره شگفتانگیزی را برای ساکنینش به ارمغان آورده.https://www.alibaba.ir/mag/the-tallest-towers-in-the-world/
مرکز مالی CTF گوانگجو (Guangzhou CTF Finance Centre) دو کاربرد اداری و تجاری را با هم دارد. میتوانید دفاتر اداری، هتلهای مجلل و یک مرکز خرید لوکس را به صورت یکپارچه در این ابر سازه مشاهده کنید.
لطفا شکیبا باشید ...