0

بهترین نوع بازاریابی چگونه است؟

بازاریابی کسب و کار بازاریابی جدید بازاریاب فروشنده کالا بازار یابی کالا
ثبت شده 3 سال پیش توسط فرزیاب از سوالات جستجو شده ویرایش شده در 1400/3/12

دوستان میخواستم در مورد اینکه چگونه بازاریابی رو شروع کنم اطلاعات کسب کنم.


1 جواب

0
3 سال پیش توسط: fsddff766

روش‌ های بازاریابی در دنیای امروز به مفهومی بسیار گسترده تبدیل شده است. استفاده از انواع مختلف روش‌‌های بازاریابی می‌تواند برند شما را بسیار قوی‌تر سازد و نرخ تبدیل بسیار بیشتری ایجاد کند.

آیا این به این معنی است که باید از انواع روش های بازاریابی به صورت همزمان استفاده کرد؟ جواب خیر است.

استفاده از تمام روش های بازاریابی باعث هدر رفتن وقت و منابع زیادی می‌شود و قدرت برند را کاهش می‌دهد.

با این حال، هنگامی که با تمام گزینه‌های بازاریابی آشنا باشید، می‌توانید بهترین استراتژی‌ بازاریابی که برای کسب و کار شما مناسب‌تر است را انتخاب کنید.

اما استراتژی که از آن صحبت کردیم به چه معنا است: استراتژی بازاریابی یک سری اقداماتی است که برای درگیر کردن مشتریان انجام می‌شود و در نهایت آنها را به خرید هدایت می‌کند. هریک از استراتژی‌های بازاریابی برای رسیدن به اهداف متفاوتی طراحی شده‌اند، به همین دلیل است که قبل از شروع، هدف خود را از بازاریابی مشخص کنید.

انواع-روش-های-بازاریابی---بازاریابی-b2c

. بازاریابی B2C (مصرفی)

بازاریابی B2C به استراتژی بازاریابی اشاره دارد که برای کسب و کاری طراحی شده است که محصولات یا خدمات خود را به طور مستقیم به مصرف کنندگان عرضه می‌کند. این مدل بازاریابی می‌تواند به صورت آنلاین یا در فروشگاه‌های فیزیکی و یا هر دو کار کند. بازاریابی مصرفی به‌خصوص برای کسب و کارهای کوچک که به طور مستقیم با مصرف‌کنندگان در ارتباط هستند باید به کار برده شود.

نوع مشتریان باید شناخته شود، در کجا زندگی می‌کنند، چقدر درآمد دارند، ترجیح به خرید از شبکه‌های اجتماعی دارند یا بازایابی ایمیلی. امروزه خرده فروشی‌های آنلاین مانند آمازون و دیجی‌کالا بخش مهمی از بازار مصرف‌کننده را در اختیار دارند. در این مدل بازاریابی چون بدون هیچ واسطه با مصرف‌کننده روبرو هستید باید بیشتر به دنبال تحریک احساسات آنها باشید تا منطق. همچنین در مدل بازاریابی B2C مصرف‌کنندگان علاقه‌ زیادی به اطلاعات فنی و تخصصی ندارند و تنها می‌خواهند سود و کاربرد محصول و خدمات را جهت خرید درک کنند.

. بازاریابی B2B (صنعتی)

برخلاف بازاریابی B2C، بازاریابی B2B زمانی اتفاق می‌افتد که یک سازمان محصولات یا خدمات خود را به یک کسب و کار یا سازمان دیگری ارائه می‌کند. بازاریابی B2B نیازمند یک رویکرد متفاوت است، زیرا تعداد و نوع مشتریان و میزان خرید کاملا متفاوت است. در واقع در مدل بازاریابی صنعنی شما محصولات و خدمات خود را برای دیگر کسب و کارها بازاریابی می‌کنید.

در عین حال به دلیل اینکه محصولات در نهایت به دست مصرف کننده نهایی می‌رسد، باید نیازهای او نیز درنظر گرفته شود. بازاریابی B2B به دلیل اینکه با گروه یا سازمان تصمیم‌گیرنده در ارتباط است، روند مشکل‌ و طولانی‌تری دارد و معمولا تعداد خریدها کمتر اما مبالغ خرید بالاتر است. در خریدهای صنعتی، مشتریان حساب‌شده‌تر تصمیم گرفته و خریدهای خود را براساس منطق و عقلانی انجام می‌دهند.

. بازاریابی مستقیم (Direct Marketing)

هدف بازاریابی مستقیم ارتباط بی‌واسطه با مشتریان بالقوه و فعلی است. بازاریابی مستقیم یک استراتژی سودمند است، اما تنها برای برخی از نیچ مارکتینگ‌ها کاربرد دارد.

مسلم است که بسیاری از افراد دیگر دوست ندارد که به طور مدام هدف تبلیغات قرار بگیرند و پیام‌های تبلیغاتی دریافت کنند. از مهم‌ترین روش‌هایی که سبب رشد کسب و کارهای اینرتنتی می‌شود، بازاریابی مستقیم است. از نمونه‌های بازاریابی مستقیم، ایمیل‌های دریافتی از سایت‌هایی است که در آنها ثبت نام کرده‌اید یا ارسال بسته‌های پستی و کاتالوگ محصولات، به مشتریانی که آدرس آنها را دارید است.

بازاریابی مستقیم این امکان را می‌دهد که پیام‌های ارسالی برای هر فرد شخصی‌سازی شوند. همچنین با توجه به بازخوردهای گرفته شده بهترین روش برقراری ارتباط استفاده شود. بازارایابی مستقیم تلاش می‌کند تا با شناخت مشتریان و جلب رضایت آنها، باعث خرید مجدد این دسته مشتریان شود.

بازاریابی-حسی-روشهای-بازاریابی

. بازاریابی حسی (تجربی)

اهمیت بازاریابی حسی (sensitive marketing) به این دلیل است که حواس انسان بر تصمیم گیری خرید تاثیر می‌گذارد. بازاریابی حسی، تاثیر محرک‌هایی که بر انتخاب مشتری تاثیر می‌گذارند را بررسی می کند.

از طریق حواس بینایی، چشایی، لامسه، شنوایی و بویایی می‌توان بسیاری از احساس‌ها مانند لذت و اعتماد را در مشتری ایجاد کرد. تبلیغات سنتی که تنها از طریق حواس بینایی و شنوایی ارتباط برقرار می‌کنند تاثیرگذاری گذشته را ندارند. به همین دلیل استفاده از راهکارهای نوین بازاریابی مانند بازاریابی حسی به میان آمده است. هدف بازاریابی حسی ایجاد درگیری حسی و برقراری ارتباط بلند‌مدت با مشتری است.

بازاریابی حسی به این سوال پاسخ می‌دهد: چه تجربه‌ای برای مشتری ایجاد می‌کنید و چگونه او را ترغیب به تجربه کردن می‌کنید. مدیریت تجربه مشتری وظیفه اصلی بازاریابی حسی است. بازایابی حسی سعی در جلب حواس مشتریان دارد تا بتواند بر تصمیم آنها تاثیر بگذارد.

بازاریابی دهان به دهان

. بازاریابی دهان به دهان

مردم تجربیات خود از خرید محصولات را با دیگران به اشتراک می‌گذارند. این روش از موثرترین روش‌ های بازاریابی است زیرا دیگران به آنچه توسط اطرافیانشان گفته می‌شود بیشتر از تبلیغات اطمینان دارند.

یک کسب و کار می‌تواند با ارائه تجربه خوب، مشتری را داوطلبانه، به یک تبلیغ کننده محصول و خدمات خود تبدیل کند. کیفیت، در این مدل ملاک است تا محصول، خود تبلیغ کننده خود باشد.

تبلیغات دهان به دهان بیش از هر زمان دیگری آسان‌تر شده است زیرا دیگر به افرادی که با یکدیگر گفتگوی رو در رو داشته باشند نیازی نیست. پیشنهاد محصولات و خدمات موردعلاقه در شبکه های اجتماعی یا در یک پست وبلاگ، نوعی تبلیغات دهان به دهان به حساب می‌آیند. در واقع در حال حاضر بازاریابی دهان به دهان، به صورت سنتی و یا دیجیتال قابل اجرا است.

وظیفه شما در بازاریابی دهان به دهان این است که یک تجربه خوب به مشتری بدهید و باقی کار را به مشتریان بسپارید. اگر مشتریان از شما راضی باشند بدون شک درباره شما با دیگران صحبت می‌کنند و بدون دریافت هیچ هزینه‌ای به برندسازی و کسب اعتبار برای شما کمک می‌کنند.

. بازاریابی ویروسی (Viral Marketing)

بازاریابی ویروسی به معنای گسترش پیامی مشخص تا بالاترین حد ممکن است. برای موفقیت این روش باید دلیل خوبی به افراد بدهید تا تشویق شوند تبلیغ یا محتوای مورد نظر را به دیگران ارسال کنند.

بازاریابی ویروسی قطعا یک مزیت در عصر بازاریابی اینترنتی است. ابزارهای بازاریابی ویروسی در فضای اینترنت مانند شبکه‌های اجتماعی، موتورهای جستجو، ایمیل، خبرنامه و کتاب‌های الکترونیکی بسیار وسیع هستند و پیام را در سریع‌ترین زمان ممکن گسترش می دهند.

بازاریابی ویروسی می‌تواند هزینه‌های تبلیغات را تا چندین برابر کاهش دهد. ارائه هدیه یا محصولی رایگان و ارزشمند همان چیزی است که موفقیت بازاریابی ویروسی را تضمین می‌کند و بعد از آن می‌توانید کار را به مشتریان خود بسپارید. در بازاریابی ویروسی، پیامی که شما منتشر می‌کنید همانند ویروس توسط مخاطبان تا حد ممکن منتشر می‌شود و آگاهی از برند افزایش یابد.

. بازاریابی محتوا

محتوا می‌تواند به هر شکلی از مقاله، عکس، اینفوگرافی، صوت و ویدیو باشد، اما اطمینان حاصل کنید که به مخاطبان شما مربوط می‌شود و آنها را جذب می کند. استراتژی بازاریابی محتوا هر نوع محتوایی است که به صورت آنلاین در وبلاگ، صفحات فرود یا رسانه اجتماعی منتشر شود.

بازاریابی محتوا روشی بسیار موثر است زیرا ترافیک ارگانیک را از موتورهای جستجو به سمت شما هدایت می‌کند و بازدیدکنندگان را به مشتریان وفادار تبدیل می‌کند. ایجاد تقویم محتوا برای برنامه‌ریزی بهتر و جذب ایده های جدید در اینجا کاربرد دارد.

. بازاریابی شبکه های اجتماعی (Social Media Marketing)

برخی از کارشناسان رسانه‌های اجتماعی را “وبلاگ جدید” می‌دانند. روش کار این است محتوای خوبی را به رسانه‌های اجتماعی ارسال کرده و ترافیک را برای محصولات و صفحات فرود خود جذب کرد.

فعالیت در شبکه های اجتماعی روش خوبی برایارتباط با مخاطبان و افزایش ترافیک سایت هست. اگر وب‌سایت دارید تمرکز اصلی بر وب‌سایت باشد و شبکه‌های اجتماعی را موازی با سایت پیش ببرید. شبکه‌های اجتماعی یک ابزار مکمل اما مهم برای بازاریابی شما است و طیف وسیعی از مشتریان هدف را می‌توانید به سمت سایت هدایت کنید یا به طور مستقیم در این شبکه‌ها، کار فروش را انجام دهید.

http://modirafarin.com/%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C/

 

سوال یا مشکل مطرح شده از بخش جستجو توسط مدیر سایت در بخش سوالات درج شده است اگر شما سوالی مشابه با این سوال یا ایرادی چه از لحاظ نوشتاری چه از لحاظ دستور زبان و غیره مشاهده میکنید می توانید این سوال را از اینجا ویرایش کنید

loader

لطفا شکیبا باشید ...