می خواهم با ترند گرایی و اصول ترند گرایی بیشتر آشنا بشم و بدونم افراد ترنسگرا چه ویژگیهایی دارند ممنون
مد چیست؟ بررسی تاریخچه پیدایش مد. تعریف دمده . معانی و تفاوت اصطلاحات استایل ، ترند ، مد یا فشن .مدگرایی چیست؟ معرفی استایل یونیفرم،اهمیت استایل. مد و فشن . مد و استایل . مقاله ی ( ویژگی آرایشگاه زنانه خوب و شرایط تاسیس آرایشگاه ) در سایت اوکی مد را از دست ندهید.
مد پدیده ای است مخصوص جوامع انسانی که با مفهوم مدرنیسم ارتباط تگاتنگ و نزدیکی دارد. درواقع مد با مدرن شدن جامعه بشری به وجود آمده، چرا که در اعصار گذشته مد و مدگرایی در بین مردم جایگاه امروز را نداشته است.
هرچند که با نگاهی به تاریخ میتوان این پدیده را در میان تمدن های بزرگ دنیا مشاهده کرد؛ آنچنان که ویل دورانت در این باره می نویسد: «اگر زنان قدیم مصر اکنون دوباره به دنیا می آمدند، نیازی نداشتند که رنگ کردن، روغن زدن به سر و صورت و آراسته شدن به جواهر را از زنان امروز بیاموزند!» اما بعد از عصر رنسانس و انقلاب صنعتی، با تحول در نوع و شیوه زندگی مردم به مرور شاهدیم که پدیده مد در زندگی شهرنشینان رسوخ کرده و به عنوان نوعی خرده فرهنگ جلوه میکند. این پدیده تا جایی پیشرفت کرد که در برخی جوامع، تقلید نکردن از آن به منزله عقب ماندن از زندگی محسوب می شود!
مد کلمهای فرانسوی است که البته در انگلیسی نیز از آن استفاده می شود. مد را در یک بیان ساده می توان به درک خواص ظاهری لباس و شناخت موقعیت اجتماع نسبت به پوشش افراد دانست. در اصطلاح، عبارت است از روش و طریقهای موقتی که براساس ذوق و سلیقه افراد یک جامعه و سبک زندگی آنها گفته می شود. ریشه اصلی کلمه مد ، به لاتین و شاید قبل از لاتین به رم باستان برمیگردد .در ترجمهی مد میتوان گفت آن چیزی که در جریان و رایج است یا میگویند چیزی که تعلق به روز دارد و خیلی جدید است واژه مد در لغتبه معنای سلیقه، روش و اسلوب به کار میرود و مد را می توان در شکل لباس پوشیدن، معاشرت و تزیین و نوع آداب پذیرایی و معماری خانه و صنعت پوشاک به کار برد.مد در همه موارد زندگی ما استفاده می شود. در کشورمان طی چند سال گذشته حرکتهای بسیار ارزشمند و ماندگار در ارتباط با نهادینه کردن فرهنگ «مد» انجام داده است. هیچ چیز به زیبایی زیستن در زمان حال نیست و واژه آخرین مد در واقع تلاشی است برای به روز کردن شیوه های زندگی کردن و توجه به مد، گاهی به عنوان تلاشی برای سازگار شدن با محیط اطراف، برقراری ارتباط و تجلی احساسات شخصی تلقی می شود.
نظام سرمایه داری با استفاده از شیوه های مختلف، به دنبال ایجاد کردن همبستگی اجتماعی و پیوند میان افراد است. از این حیث نظام برای اینکه بقا و دوام کارکردی خویش را تضمین نماید، به توده سازی و همانند نمودن افراد بر اساس خلق نیازهای کاذب و طفره رفتن از ارضای نیازهای راستین و حقیقی آنان دست میزند.
نیازهای حقیقی نیازهایی هستند که ارضای آنها به رشد و شکوفایی استعدادهای فردی منجر شده و موجب تقویت استعدادهای انسانی درخور می گردد؛ اما در چرخه مدگرایی انسان هایی که کمتر به چرایی و علت اعمال خود می اندیشند، بلکه چگونگی دستیابی به هدف برایشان اولویت دارد، به استفاده از اجناس لوکس، لباس های غیرمتعارف و حتی افکار تهی از ارزش های اجتماعی مبادرت می کنند.
پیروی کردن صرف از مد گرایی با از بین رفتن تولیدات داخلی و بومی و بی علاقگی برای خرید و استقبال از آنها همراه خواهد بود. همانگونه که در دهه گذشته و با ترویج و اشاعه بیشتر مد و مدگرایی در کشور شاهد از بین رفتن بسیاری از تولیدات داخلی، به دلیل عدم استقبال و به تبع آن بروز پدیده دیگری به نام بیکاری بوده ایم.
به هر تقدیر مد امروزه شکل یک صنعت را به خود گرفته و در زمره پردرآمدترین صنایع به شمار می آید، به نحوی که فقط صنعت پوشاک – به عنوان یکی از اقلام صنعت مد- همواره جزو پنج صنعت اول پولساز کشورهای پیشرفته محسوب می شود و همین امر باعث جلب نظر سرمایه گذاران به این حوزه شده است و اگر اقلام دیگر مد از قبیل جواهرآلات، اکسسوری و کالاهای لوکس را هم در نظر بگیریم، میبینیم که حجم زیادی از سرمایه جهان را به خود جذب کرده و همچنان در زمره پر کشش ترین و جاذب ترین صنایع است.
فشن به عنوان یک صنعت ،به هدایت گری برای بازار پوشاک تبدیل شده است.در سال 1990 ، 14.5 میلیون نفر در صنعت مد و طراحی اشتغال داشتند و این رقم در سال 2014، به 57.8 میلیون نفر رسید. اندازه بازار جهانی فشن در حال حاضر سه هزار میلیارد دلار است و دو درصد از کل تولید ناخالص جهانی را تشکیل میدهد .
ارزش صنعت مد زنانه 621 میلیارد دلار است و مد مردانه نیز 402 میلیارد ارزش دارد.بازار کالاهای لوکس مد 333.4 میلیارد دلار و بازار لباس های بچگانه نیز 186 میلیارد دلار در صنعت مد ارزش دارد.این آمار و ارقام باعث شده طراحی لباس و فشن،جایگاه ویژه ای در صنعت بسیاری از کشورها پیدا کند .در بازار منسوجات و پوشاک نیز در سال 2000، 26.5 میلیون نفر کار می کردند ، تعداد آن ها 14 سال بعد، به 57.8 میلیون نفر رسیده است .
تمام این اطلاعات و آمار و ارقام حاکی از اهمیت این صنعت است.وقت آن رسیده که مسئولین عزیزمان نیز بیش از پیش به این صنعت بها داده و با نگاهی علمی و از دریچه ای جدید به آن بنگرند.
سایت اوکی مد رسالتش همین است و در تلاش است بتواند برای تحقق مد ایرانی و کمک به اقتصاد ملی گامی بردارد.
فرد مدگرا دوست دارد مدام خود را شبیه به دیگران در آورد یا تمام تلاشش بر این است که با دیگران تفاوت داشته باشد. از طرفی هر کدام از ما خیلی دوست داریم از دیگران تقلید کنیم و به قولی از بازیگران معروف یا افراد به نام که از آخرین مد استفاده می کنند پیروی کنند و از طرفی دیگر تمایل داریم نسبت به دیگران متمایز باشیم. در اصل کلمه «مد» تاثیر این دو نیروی متضاد در درون انسان هاست اما ما انسانها تنها به یکی از این قطب های مخالف عمل می کنیم و به طور کلی می توان گفت به سمتی می رویم که فقط یکی از این دو سر طیف مطرح شده است و دیگری سرکوب می شود.
در کل می توان گفت ما طبق آخرین مد پیش می رویم وقتی از مد جدید پیروی کنیم باعث می شود مد پیشین به تدریج افت کرده و به نوعی از بین می رود؛ علت آن است که هر لحظه تعداد بیشتری از افراد تمایل دارند از آن پیروی کنند و بعد از گذشت زمان مد مورد نظر به صورت یک امر عادیدر می آید ، اپدیمی می شود و مجددا انسان ها به دنبال مد جدید تر می باشند.
مد واژه ای برگرفته از زبان و فرهنگ فرانسوی می باشد .این دغدغه فکری امروز از آن شب مهمانی شروع شد.
در دوره قاجار در پس مهمانی درباری پس از ورود الیزابت مک نیل (همسر جان مک نیل) که لباس ساتن سپیدی تزیینشده با چین های توری و ردای قرمز ابریشم بر تن داشت که بر خلاف لباس های تعریف شده قجری بود ، گفت گوهایی میان فتحعلی شاه و همسر اول دربار رخ داد و بلافاصله مد به طور رسمی وارد ایران شد…
پس از آن مد ، بطن زندگی شد و از دربار شروع شد و تا دل شهر گسترش یافت ...
https://www.ilna.news/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A8%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7-206/973982-%D9%85%D8%AF-%D9%81%D8%B4%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%DB%8C%D9%81-%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D9%87%D8%A7
لطفا شکیبا باشید ...