میخواهم بدانم افراد برونگرا چه ویژگی هایی دارند و چگونه باید باید با انها مدارا کرد ممنون
برونگرایی یک ویژگی شخصیتی است که معمولاً با خوش رویی ، انرژی زیاد ، و یا پرحرفی مشخص می شود. به طور کلی ، این اصطلاح به وضعیتی اطلاق می گردد که شخصی از بودن با دیگران شارژ شود یا انرژی خود را از بودن با افراد دیگر جلب کند. نقطه مقابل – کسب انرژی از تنها بودن – به عنوان درونگرایی شناخته می شود.
برونگرایی اولین بار در دهه ۱۹۲۰ توسط روانپزشک Carl Jung مطرح شد و تصور می شود که برونگرا ها از نیم تا سه چهارم از جمعیت آمریکا را تشکیل می دهند. افرادی که به عنوان برون گرا شناخته می شوند ، تمایل به کسب تجربیات جدید و ارتباطات اجتماعی دارند که به آنها اجازه می دهد تا حد امکان با افراد دیگر ارتباط برقرار کنند. کسی که بسیار برون گرا است ، وقتی مجبور شود بیش از حد تنها بماند ، احتمالاً احساس بی حوصلگی یا حتی اضطراب خواهد کرد.
گرچه بسیاری از متخصصان روانشناسی معتقدند برونگرایی و درونگرایی مقیاس هایی متغیر اند و تعداد بسیار کمی از افراد برونگرای “خالص” هستند ، اما درجه برونگرایی شخص عامل اصلی شخصیت آنهاست و تغییر آن به طور کلی دشوار است (البته غیرممکن نیست). برون گرا های واقعی غالباً تحت عنوان “افراد دارای زندگی گروهی” تلقی می شوند ، اما ممکن است با افراد درونگرا ناسازگاری داشته باشند ، که درونگرا ها انرژی و اشتیاق برونگرایان را بیش از حد یا تحمل آنها را دشوار تلقی کنند.
بسیاری از افراد به طور قابل توجهی برونگرا تر از درون گرا بودن هستند ، یا برعکس. اما تعداد زیادی از افراد می توانند به طور دقیق تر در دسته ی “میانه رو” طبقه بندی شوند ، که شخصیت آنها به طور مساوی بین صفات درون گرا و برون گرا تقسیم شده است.
نه لزوماً. در حالی که معمولاً تصور می شود که خجالتی بودن دلالت بر درونگرایی دارد ، ممکن است یک برون گرا خجالتی باشد – یعنی ممکن است شخصی انرژی خود را از مردم بگیرد و از بودن در کنار افراد دیگر لذت ببرد ، اما در اطراف غریبه ها عصبی شود یا صحبت کردن در یک گروه برایش دشوار باشد.
درونگرا ها و برون گرایان می توانند دوستی صمیمانه ای ایجاد کنند ( درمورد درونگرایی بیشتر بدانید ). بسیاری گزارش می دهند که شخصیت های به ظاهر مخالف ، در واقع یکدیگر را تکمیل می کنند. اما اگر منظور به درستی رسانده نشود، تصورات غلط در مورد شخصیت مخالف می تواند منجر به تنش گردد. مثلا : شخص برونگرا -بدون اینکه علت را جویا شود- ممکن است اینکه دوست درونگرایش به مهمانی نمی آید را به خودش بگیرد.
درک بهتر نوع شخصیت می تواند به فرد کمک کند تا شغلی را انتخاب کند ، روابط را مدیریت کند و نقاط قوت و ضعف خود را بشناسد. حال چگونه کسی می تواند بگوید که او یک برون گراست یا به سمت درونگرایی تمایل دارد؟
بسیاری از افراد ، براساس یک عمر تجربیات و بازخورد دیگران ، ممکن است درک خوبی از اینکه در کدام انتهای طیف درونگرایی-برونگرایی قرار می گیرند، داشته باشند. اما برخی دیگر ممکن است مطمئن نباشند ، به ویژه به دلیل این که ممکن است در بعضی شرایط احساس برون گرا بودن و در بعضی دیگر حس درون گرا بودن یا نزدیک شدن به وسط طیف را داشته باشیم. تست های شخصیتی آنلاین ، گرچه ناقص اند ، اما می توانند به شخص کمک کنند تا تشخیص دهد که آیا به برون گرا بودن نزدیکتر است یا به درونگرا بودن.
برون گرا ها معمولاً از موقعیت های اجتماعی لذت می برند ، به دنبال تجربیات جدید اند، در گروه ها احساس راحتی می کنند و یک برنامه شلوغ را ترجیح می دهند. اگر شما مثل این هستید ، احتمالاً به سمت برون گرایی تمایل دارید. اگر هنوز مطمئن نیستید ، چک لیست های درونگرایی / برونگرایی می توانند اطلاعات بیشتری به شما بدهند.
بسیاری از افراد دوست دارند شخصیت خود را تغییر دهند ، یا با رشد صفات مثبت تر یا با به حداقل رساندن نکات منفی. تحقیقات نشان می دهد که تغییر ممکن است ، اما کار می بَرد. در یک مطالعه که به تازگی انجام شده ، شرکت کنندگان توانستند برونگرایی ، وجدان داشتن، سازگاری و ثبات عاطفی را بهبود بخشند – اما به چندین ماه تلاش مستمر نیاز داشت.
تحقیقات نشان می دهد که برونگرایی با تعدادی از نتایج بالقوه مثبت در زندگی ارتباط دارد. کسانی که به سمت برون گرایی تمایل دارند شاد تر ، موفق تر و با احتمال بیشتری نسبت به درون گرا ها، رهبر و مدیر خواهند شد. آنها همچنین ممکن است شرکای جنسی بیشتری داشته باشند و نسبت به کسانی که درون گرا هستند ، درگیری و مشکلات کمتری با سلامت روان خود داشته باشند.
آیا این بدان معناست که برون گرا بودن “بهتر” است؟ نه لزوماً. هر کسی که به شدت درونگرا یا برونگرا باشد ، احتمالاً فکر می کند که تیپ شخصیتی اش دارای مزایای بیشتری است – اما در واقعیت ، هرکدام جوانب مثبت و منفی خود را دارند. اخیراً ، برخی محققان “مزیت متعادل بودن” را مطرح کرده اند، با این نظریه که میانه رو ها – افرادی که در وسط مقیاس درونگرایی – برون گرایی قرار می گیرند – ممکن است نسبت به افراد موجود در هر دو حالت افراطی بهتر باشند.
بستگی به تعریف شما از “بهتر” دارد. برونگرا ها به طور معمول در کار موفق تر از افراد درونگرا هستند ، اما احتمال مرگ آنها در جوانی بیشتر بوده و احتمال اینکه خیانت را تجربه کنند بالا تر است. درونگرایی به عنوان مطلوب اجتماعی تلقی می شود و درونگراها ممکن است بیشتر درگیر اضطراب یا افسردگی شوند – با این حال ، این صفت نیز با هوش و استعداد پیوند خورده است.
تحقیقات نشان می دهد که ، به طور متوسط ، برونگرا ها نسبت به افراد درونگرا نمره بالا تری در مقیاس شادی دارند. با این وجود ، این بدان معنا نیست که افراد درونگرا همیشه ناراضی هستند – و برخی از کارشناسان حدس می زنند که امتیازات بالا تر برونگرا ها ممکن است به شدت تحت تأثیر پذیرش بیشتر جامعه از برونگرایی باشد.
برخی از کارشناسان روانشناسی و روانپزشکی حدس می زنند که چون درونگرا ها تمایل به ایجاد دوستی کمتری دارند ، ممکن است بتوانند با دوستانی که دارند صمیمی تر شوند. با این حال ، آنها ممکن است برای برقراری روابط اجتماعی در وهله اول بیشتر از برونگرا ها تلاش کنند و نیاز آنها به تنهایی ممکن است باعث شود که آنها از تعهدات اجتماعی شان خودداری کنند.
پژوهش های اخیر نشان می دهند که افراد درونگرایی که به صورت عمدی برون گرایانه رفتار می کنند می توانند احساسات مثبت خود و احساس پیوند به دیگران را افزایش دهند. هرچند که ممکن است با خودِ واقعی شان فاصله بگیرند و افزایش خستگی روانی را نیز تجربه کنند.
https://www.darmankade.com/blog/extroversion/
دیدگاه خود را بنویسید / توسعه فردی / از فروغی / ۱۳ زمان خواندن
انسان ها شخصیت های متفاوتی دارند مانند درونگرایی و برونگرایی؛ اما برونگرایی چیست؟ هر یک از این مدل های شخصیتی، ویژگی های منحصر به فرد خود را دارند. شخصیت ها انواع و مدل های متفاوتی داشته و رفتار افراد را می سازند. یکی از این تیپهای شخصیتی، تیپ شخصیتی برونگرا است که در این مقاله می خواهیم به بررسی ویژگیهای آن بپردازیم.
ما افراد برونگرا را معمولا به شکل افرادی با عملکرد دوستانه، خوش مشرب، پر شور، اجتماعی و عملگرا می شناسیم که اطرافیان از صحبت کردن با آن ها لذت می برند. این افراد، شخصیت هایی هستند که معمولا احساسات خود را زندانی نمی کنند و آنها را بروز می دهند.
البته ممکن است همه این افراد را به دید مثبت نگاه نکنند و بعضی ها، آن ها را افرادی بدانند که سعی دارند توجه دیگران را به خود جلب کنند. بعضی دیگر ممکن است تصور کنند این ها افرادی هستند که به علت تنهایی شدید خود، دست به انجام چنین رفتارهایی در جامعه می زنند.
به طورکلی دیدگاه های متفاوتی در رابطه با این تیپ شخصیتی وجود دارد. اما برونگرایی چیست و در حقیقت افراد برونگرا چه شخصیتی دارند؟ برای دریافت پاسخ مناسب، این مقاله با عنوان برونگرایی چیست و به چه افرادی برونگرا می گویند را تا پایان مطالعه کنید.
آنچه در این مطلب خواهید خواند
۱. افراد برونگرا چه ویژگی ها و خصوصیاتی دارند؟
۲. برونگرایی چه پیامدهایی دارد؟
۳. افراد برونگرا چه ویژگی هایی برجسته ای دارند؟
۳.۱. ویژگی بارز اول افراد برونگرا: افراد برونگرا عاشق صحبت کردن هستند.
۳.۳. ویژگی بارز سوم افراد برونگرا: آن ها به گفت و گو برای حل مشکلات علاقمند هستند.
۴. تفاوت درونگرایی و برونگرایی چیست؟
۵. نحوه برخورد با مسائل و کسب تجربه در افراد دارای ویژگی برونگرایی چیست؟
۶. سلایق افراد دارای ویژگی برونگرایی چیست؟
۷. نقاط قوت افراد دارای ویژگی برونگرایی چیست؟
۸. نقاط ضعف افراد دارای ویژگی برونگرایی چیست؟
۹. افراد برونگرا چگونه می توانند باعث آزار رسیدن به دیگران باشند؟
۱۰. چند راه کار برای بهبود شخصیت افراد برونگرا
۱۰.۱. پیش از بروز هر واکنشی تا ۱۰ بشمارید
۱۰.۲. سعی کنید به دیگران مجال صحبت کردن بدهید
۱۰.۳. علایق شخصی خودتان را بشناسید
با این که نمی توان نوع شخصیت افراد را به سادگی تعیین کرد؛ اما افراد هر گروه شخصیتی، ویژگی هایی دارند که معمولا بین تمام آنها مشترک است. در ادامه چند ویژگی برونگرایی را به شما معرفی می کنیم:
برونگرایی با پیامدها و نتایج مختلفی در زندگی افراد همراه است. از جمله پیامدهای مثبت برونگرایی می توان به داشتن گروه بزرگتری از دوستان و صرف مدت زمان بیشتری در اجتماع و انجام فعالیت های دست جمعی اشاره کرد. همچنین بررسی ها ثابت کرده اند که افراد برونگرا از روحیه شادتری نسبت به سایر افراد برخوردار هستند.
این افراد کمتر به اختلالات روانی مبتلا می شوند و از این نظر آسیب پذیری کمتری دارند. اما در مقابل، برونگرایی میتواند با یک سری پیامدهای منفی و مخرب از جمله بروز رفتارهای خطرناک و مخرب سلامت همراه باشد.
شاید با خود فکر کنید که شایع ترین ویژگی های برونگرایی چیست و افراد برونگرا را چگونه می توان شناسایی کرد. در ادامه مقاله تعدادی از بارزترین ویژگی های افراد برونگرا را برای شما شرح خواهیم داد و به شما می گوئیم که چگونه می توانید این افراد را بشناسید.
اگر از دیگران بپرسید که بارزترین نشانه برونگرایی چیست،آن ها قطعا به شما می گویند که افراد برونگرا شخصیت هایی پرحرف هستند. علاقه افراد برونگرا به صحبت کردن با اطرافیان، تنها به معنای لذت بردن از انجام ابن کار نیست؛ بلکه آن ها عاشقانه دوست دارند که در اجتماعات صحبت کنند و از این طریق با دیگران ارتباط برقرار کنند.
علاقه آن ها به صحبت کردن، تنها دوستانشان را در بر نمی گیرد و آنها دوست دارند با غریبه ها به سرعت ارتباط برقرار کرده و صحبت کنند. افراد برونگرا دائما با آدم های جدیدی آشنا می شوند و لیست بلند بالایی از اطرافیان را به خود اختصاص می دهند.
برخلاف درونگراها که پیش از صحبت کردن به خوبی درباره حرف هایشان فکر میکنند و سپس آن ها را به زبان می آورند، برونگراها هیچ تفکری درباره صحبت هایی که میخواهند بکنند، ندارند. آنها معمولا ابتدا صحبت میکنند و سپس در رابطه با آن چه که به زبان آورده اند فکر می کنند.
افراد برونگرا، برخلاف افراد درونگرا، علاقه زیادی به ارتباط برقرار کردن با اطرافیان دارند و به همین علت، هنگامی که برای اولین بار در یک جمع ظاهر می شوند، با خوش صحبتی و گرم کردن مجالس دوستان زیادی برای خود پیدا می کنند. به سبب همین مسائل، دوست شدن با دیگران برای افراد برونگرا کاری بسیار آسان است.
افراد برونگرا از برقراری ارتباط با دیگران انگیزه میگیرند و معمولا پس از برقراری ارتباط با سایرین، بسیار با انرژی هستند. به اعتقاد افراد برونگرا، ارتباطات اجتماعی سرشار از حس شادی، نشاط و انگیزه هستند و برعکس، تنهایی طولانی مدت می تواند با احساس ناامیدی، بی انگیزگی و خستگی همراه باشد. اگر از ما بپرسید که شخصیت برونگرا چگونه است، قطعا به شما خواهیم گفت که آن ها افرادی هستند که همیشه بودن در جمع را انتخاب می کنند و از گوشه گیری و تنها ماندن بیزار هستند.
اگر از ما بپرسید که یکی از بارزترین تفاوت های میان درونگرایی و برونگرایی چیست، قطعا به شما خواهیم گفت تفاوت در نحوه حل مشکلات یکی از مهمترین و بارزترین تفاوت های میان این دو گروه از افراد به حساب می آید. افراد برونگرا دوست دارند که برای حل مشکلات خود، آن ها را با دیگران درمیان بگذارند و درباره آن ها به گفت و گو بپردازند.
آن ها با صحبت کردن پیرامون مشکلات خود، می توانند مسائل را از دیدگاه های گوناگون بسنجند و برای مشکلات خود راه حلهای مختلفی پیدا کنند. همچنین اگر آن ها یک روز کاری سخت و طولانی را تجربه کرده باشند، می توانند از طریق صحبت کردن درباره سختی ها و مشکلات روز خود با اطرافیان مانند خانواده و دوستان، خستگی خود را از بین ببرند.
برعکس، افراد درونگرا از چنین خصوصیاتی برخوردار نیستند. آن ها دوست دارند برای مشکلات خود به تنهایی راه حل پیدا کنند و پس از تجربه یک روز سخت و خسته کننده، ساعاتی را در تنهایی خود به آن فکر کنند.
به دلیل علاقه زیاد افراد برونگرا به برقراری ارتباط با دیگران و بودن با جمع، سایرین آن ها را افرادی خونگرم، صمیمی و دوست داشتنی می دانند. افراد برونگرا افرادی هستند که شما میتوانید به راحتی به آن ها نزدیک شوید و با آن ها ارتباط برقرار کنید.
اگر به یک جمع دوستانه یا میهمانی وارد شوید، قطعا فردی برونگرا را مشاهده خواهید کرد که مشغول معرفی افراد به یکدیگر است و به میهمانان خوش آمد می گوید. به سبب داشتن چنین ویژگی هایی، ما افراد برونگرا را به شکل افرادی می شناسیم که دوستان بسیار زیادی دارند و به راحتی می توانند یا سایر افراد آشنا و صمیمی شوند.
به نظر شما، علت ایجاد صمیمیت بسیار سریع با افراد دارای ویژگی برونگرایی چیست؟ در پاسخ به این سوال باید بگوئیم که برخلاف افراد درونگرا که آرام، کم حرف و گوشه گیر هستند، افراد برونگرا بسیار گشاده رو، گرم و صمیمی با دیگران برخورد می کنند.https://drways.com/blog/self-improvement/what-is-extraversion/
لطفا شکیبا باشید ...